Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Carina, da, intr-adevar la incaltaminte nu prea m-as baga sa cumpar online.
Esti sigura ca livreaza in RO? Cred ca a ramas steagul din greseala. Trebuie sa intram la Redoutiste ca acolo sigur se stie...

Puskin eu as zice ROSU la toate intrebarile tale. Si bluza si incaltari.

O zi frumoasa !!!

Geniest,se pare ca da,se fac livrari si in Ro...Am simulat o comanda si am ajuns pana in stadiul in care sa tb sa platesc, fara sa ma impiedice nimic...Nu m-am lamurit,in schimb,cum e cu taxa de transport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Conchita, am reusit sa gasesc pantofii. Nu stiu, sunt cam masculini pentru gusturile mele si eu tind sa fiu oricum un pic baietoasa cand e vorba de imbracaminte. Am retinut ideea insa .

Amina, macar niste sugestii daca nu vrei sa critici, desi eu simt ca la multe toalete sunt elemente care nu aveau ce cauta in peisaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Conchita, geanta e intr-adevar wow! Iar bluza de dentela ca cea din link-ul tau, aproape identica si ca model, dar si ca nunata de gri, mi-am luat eu marti de la Miniprix, pentru fetele din tara, a fost 19 lei si e super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Bun venit si pe la Trucuri....!!!!
Sunt superbe. M-am imbolnavit....

Chestii asemanatoare am vazut si la Bata, parca! Si pe la Otter poti incerca. La Bata mai au si incaltaminte de un bleu care arata usor decolorat de soare, mi-am luat aseara niste Salome superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

puskin, sterge punctul de la finalul linkului, de aia nu merge cand accesezi . In general imi plac hainele tale, dar cred ca as vrea sa te vad mai curajoasa la combinatii, ai o coafura curajoasa, care te face feminina, desi ai tinde sa zici ca parul scurt masculinizeaza, asa ca poti sa accentuezi si mai mult feminitatea prin combinatii mai indraznete, si de texturi, si de culori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu nu gasesc pantofii de care zice Conchita.
Ce urasc eu la unele bluze e materialul, am ob la prima bluzita pusa de Conchita, urasc poliesterul si toate materialele sintetice.Imi doresc o bluzita vaporoasa,da nu prea am gasit din matase,ci doar din materiale din astea plasticate si ma omoara.

Ruxi, imi place paltonasul alb si bluza turcoaz, de sapca nu mai spun

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ralucis, am editat si acum se vad pozele, multumesc.
Coafura s-a schimbat intre timp, mi-am lasat parul sa creasca si ieri m-am tuns cam asa http://gimps.de/pictures/273-Short-Hair-Styles-of-Jessica-Alba
Si mie mi-ar place sa fac combinatii mai indraznete, insa nu am imaginatie.

Mi-am schimbat destul de mult stilul in ultima vreme, acum cativa ani ma imbracam foarte banal si batranesc. Fac progrese, dar ar vrea sa fie si mai bine.

Tumpi, uite pantofii pusi de Conchita http://www.kohls.com/kohlsStore/shoes/brandsforshoes/candies/PRD~553421/Candies+Tuxeddo+Shoes.jsp
Paltonasul a fost dragoste la prima vedere, lafel si bluzita turcoaz care este foarte comoda, dar la care nu stiu ce accesorii sa pun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

De cand cu subiectul asta sunt asa de pasionata de cum ma imbrac: aseara mi-am facut unghiile rosu-grena : sotul a zis ca nu ma reprezinta-poate ca are dreptate vad ca de cate ori tastez ceva ma uit la ele .
Da ce vroiam sa va zic -aseara am avut ceva timp sa ma uit la TV si am dat peste o emisiune de la euforia -ce vor ei- doamne ce mi-a placut : aduc aia niste pitipoance si le transforma in fete dragute feminine si sexi, mi-au placut mult de tot tinutele de aseara.

Apropo de stilul NAVI - eu zic ca a fost la mare moda anul trecut.
Mai mult ma incanta culorile astea noi - cum ar fi rochita asta

http://www.mangoshop.com/zoomProducto.faces?id=21424600&type=zoom&idioma=IN

sau

Citat:
La Bata mai au si incaltaminte de un bleu care arata usor decolorat de soare, mi-am luat aseara niste Salome superbi!

si am vazut multe culori decolorate superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata , am vazut pantofii, nu-mi plac.
Gabitza, ai dat pg principala de la Mango.O sa ma uit oricum.

Mie imi place rochitawww.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-SuperZoomColors?ProductID=vT5_AAABWNUAAAEnGblNPIHr&tvar_sortiCol1=DA2031&tvar_sortiCol2=F4BCC1&tvar_sortiCol3=DA2031&tvar_sortiCol4=F4BCC1&usePictureSlides=true&ThumbID=0&Picture=2968352.jpg" target="_blank">asta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Conchita, am reusit sa gasesc pantofii. Nu stiu, sunt cam masculini pentru gusturile mele si eu tind sa fiu oricum un pic baietoasa cand e vorba de imbracaminte. Am retinut ideea insa .

Amina, macar niste sugestii daca nu vrei sa critici, desi eu simt ca la multe toalete sunt elemente care nu aveau ce cauta in peisaj.

Puskin, nimeni nu se imbraca corect, nici chiar designerii.
Diseara cind am timp ma uit si vin cu ceva pareri.

Mergi la inceput