Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Dana ce frumoase sunt sandalele, primele, acelea de Prada, imi plac la nebunie, chiar asa le ai??? sunt suuperbeSi eu sunt topita dupa sandale joase sunt atat de comode...Si da, vara si mie imi plac mai impopotonate incaltarile, ca sunt mai bronzata, mai cu chef de vacanta...

Rochita aceea albastra de la Miniprix mi-am luat-o si eu, e perfecta pentru varaOare ce incaltari merg la ea, sandale argintii, gri, joase?! De regula, cei de la Miniprix sunt seriosi, si apoi daca nu iti place, poti sa inapoiezi produsul si sunt seriosi si in returnarea banilor.

Tumpi nu te necaji, mai e vreo luna doua pana la vara.Si daca nu au fost sa fie ale tale, nu-i bai, cele ce vor fi ale tale, apar ele

Carmen cu Stefan si Bogdan

nu chiar asa, nu am prada desi filmul mi-a placut mult, dar sunt genul ala, am aurii, argintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ahh, Carmena, ce bine pica un review de la cineva in tema . Ma bucur ca e faina rochita, eu sunt nerabdatoare sa vina, ma gandesc ca o poti purta si cu sandale cu toc, si cu cele joase, depinde ce accesorii mai pui pe langa si cum te aranjezi tu. Trebuie sa o vad si sa o simt intai ca sa imi fac o idee mai clara, si sa vad exact cum vine pe mine. Eu in primul rand ma vad bronzata, pacat ca sunt alba-ca-zapada si sensibila rau si daca nu fug undeva in vacanta anul asta sa prind culoare, nu stiu daca o sa fiu picture perfect asa cum imi imaginez .

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

o noua runda de discutii aici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput