Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sarba moldovenasca nu asa de topaitoare, dar sa nu te prinda vreun oltean ca te danseaza pina ramai fara flecuri la pantofi. Eu am patit asa ceva.
Rochita aceea nude a angelinei imi da fiori pe spate cind ma uit la ea, da, merge si la nunta pentru ca e la resturant ,nu la cort.Decit sa pui rochii cu cine stie ce pietre sclipicoase/impodobita , mai bine una simpla si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Carmena poate ii pun o bretea daca-mi pare ca sta sa pice
Amina-Marina pai eu sunt olteanca asa ca tb sa le fac fata . eu am avut parte de nunti si la olteni si la moldoveni si pot sa-ti zic ca mai iures e la moldoveni
Acu serios vb imi par f elegante rochiile lungi simple
Mie una nu-mi plac rochiile alea de nunta lungi lucioase cu corset brodat in partea de sus cu trandafirasi sau alte bazaconii parca au si sal in culorile alea : visiniu, verde, caramiziu...bleah (le stiti voi ca era plin Lipscaniul de astfel de "seturi de nasa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Gabitza, deci mai "adaptata" rochita nuntilor noastre...
Nici eu nu suport brizbrizurile alea sclipicioase, Doamne fereste, n-as purta niciodata asa ceva. Imi plac rochiile se seara simple si f elegante, din materiale de buna calitate, dar vroiam sa accentuez ca la nuntile romanesti trebuie sa fie mai practice, adica fara trena, cu o bretea in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Amina, cred ca esti prea dura cu tine. Sunt sigura ca arati bine .

Vai ce imi place discutia asta despre rochite. Eu sunt in plin proces de feminizare, de a-mi cumpara fustite si rochite.
Ieri am cumparat de la Intimissimi o rochita din bumbac, fucsia, taiata sub sani si apoi larguta, cu maneca scurta si care se opreste o palma deasupra genunchiului. Ceva in genul acesta http://www.promod.fr/robes/robes-habillees/robe-en-jersey-fluide-coloris-bronze-R8200016936.html.
Cu ce incaltari as putea sa o iau tinand cont si de faptul ca am sa o port cu leggings sau un dres foarte gros si opac?

ce mult imi place rochita, seamana cu aceasta de la www.esprit.eu/?welt=women&downwelt=all%20products&division=shoes&category=sandals%20-%20flat" target="_blank">Esprit sau mi se pare mie...
Eu rochita maro din bumbac, gen celei de la Esprit, o port cu niste sandalute fine, aurii, dar auriul acela spre cafeniu, nu stiu cum sa explic, am cateva perechi, cam asa asa sau asa sau asa, la ultima pereche din pacate nu suport chestia aia dintre degete

Pe cat de mult imi plac lucrurile simple, atunci cand vine vorba de sandale/saboti pt vara, de purtat in vacanta la pantalonii pana la genunchi, imi plac f.mult sandale si tricourile cu pietricele

nu stiu de ce nu pot sa pun rochita de la Esprit, e a 22-a rochita de pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

http://www.miniprix.ro/produs/3208/

Eu ma trezesc tarziu ca de obicei :)).
Noi nu avem Miniprix in Timisoara, dar rochita asta imi place si pretul e de buuuuuuuuuuuun simt. Si intre timp (de cand m-am apucat sa scriu mesajul pana acum, am mai gasit niste chestii ).
Sunt seriosi cei de la Miniprix? Ca eu in ultimele zile am avut niste experiente urate cu magazinele online.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Seriosi, neseriosi... am facut o comanda . Pentru mine rochita si pentru mama tricouri.
Is tare curioasa de rochita. Ma gandesc sa ii tai breteaua aia subtirica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Rochita asta de la miniprix e draguta, dar nu purtata cu dres negru opac si pantofi

pare un material usor, de vara, modelul e de vara, eu as vedea-o la sandale, purtata vara, seara pe o faleza la un restaurant.

Mergi la inceput

Si eu cam tot ca tine o gandeam, Lady . Combinatia de pe site m-a mirat si pe mine ca tot la sandale (si piele bronzata) o vedeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmena.Am gasit o rochita din dantele, am pus-o in album,dar tb sa o cauta intr-o varianta mai mare ca nu se vede prea bine

Dana, eu nu vad ce ai pus tu.La rochita ma duce pe prima pg de la Esprit

Eu sunt trista ca nici pana acum nu mi-au sosit inca incaltarile, ca sa nu mai zic ca sandalele alea Rosii de pareau fucsia au disparut si nici pe alte seituri nu mai au marimea mea

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana ce frumoase sunt sandalele, primele, acelea de Prada, imi plac la nebunie, chiar asa le ai??? sunt suuperbeSi eu sunt topita dupa sandale joase sunt atat de comode...Si da, vara si mie imi plac mai impopotonate incaltarile, ca sunt mai bronzata, mai cu chef de vacanta...

Rochita aceea albastra de la Miniprix mi-am luat-o si eu, e perfecta pentru varaOare ce incaltari merg la ea, sandale argintii, gri, joase?! De regula, cei de la Miniprix sunt seriosi, si apoi daca nu iti place, poti sa inapoiezi produsul si sunt seriosi si in returnarea banilor.

Tumpi nu te necaji, mai e vreo luna doua pana la vara.Si daca nu au fost sa fie ale tale, nu-i bai, cele ce vor fi ale tale, apar ele

Mergi la inceput