Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi
Rayuela, hmm, nu chiar, cand ai o greutate ca a mea, nici macar aia nu prea-ti face falie de viespe, ia uiteaici.Nu se vede f bine,fiinca am tendinta de a-mi acoperii burta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Ba eu zic ca arati foarte bine in acest gen de rochie,marcat in talie si fusta evazata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adica sunt mai grasuta acuma, iar picioarele mele n-au fost niciodata genul ei, ci tot asa, mai grosute.
dar undeva, da sunt pe genul asta ca stare interioara, hahaha;))

Audrey era inalta si slaba.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Un picut de off topic
Sabina, cat te-ai ingrasat tu si de ce?

Mergi la inceput

foarte mult la sarcina cu Gheorghe. 25 de kile. Mai am de dat 8 jos sa fiu ca inainte sa raman gravi cu el si 12 ca sa fiu topmodela.
Anul trecut ma miram de ce nu slabesc. mancam incontinuu cica de oboseala. Oboseala era anemie hemolitica, o boala rara de sange, care desi nu e maligna, se manifesta ca o leucemie,(in afara ca nu slabesti, da in rest , cazi din picioare) deci n-aveam nicio sansa sa dau jos....

Iar acu sunt pe cortizon si zic merci ca nu ma ingras.
asta total, total offtopic

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sabi, multa sanatate!
Da tot cu A.H. semeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sabina! Ai grija de sanatate, slabitul mai incolo.
Point , la rochite.
anul acesta se poarta foarte mult, lungi si scurte, dar ca sa bine trebuie sa fi foarte slaba, maini slabe si picioare slabe.Rochitele accentueaza abdomenul si pare mai mare decit e, daca-ti mai pui si palarie arati ca Draga Olteanu.
Eu am citeva, si nu le imbrac pina nu ajung la 50 de kile, am maini slabe ca ale lu` Sfanta Paraschiva(Victoria Beckham), abdomenul inca se vede, de nu muncesc ca sa-l fac plat, picioare cam grosute din punctul meu de vedere.Le vreau tot ca ale lui Sfanta Paraschiva.Adica asahttp://www.gossipcenter.com/victoria-beckham/photo/victoria-beckham-1399 Dar anul e imposibil, poate la anul.Pina atunci prefer sa acopar si sa ma imbrac ca sa nu arat aiurea.
E vorba aia; nu conteaza ce zice lumea , important e sa te simti tu bine, tocmai ca nu ma simt bine.
Ne imbraca frumos, feminin sau nu, dar trebuie sa tinem cont si ce fel de fizic avem, mie chiar daca-mi place ceva , si stiu ca nu am avantajeaza plec plingind.
Da-o incolo cu Lipscanul, bagheta muscata si prazul.
Da, la Paris si trece prin fata la Dior sau Chanel, asa da.
Eu sunt foarte complexata de cum arat.

Mergi la inceput

cum sa fii complexata? haide , uite, eu acuma am uitat de complexe, gata, nu se mai exista asa ceva;)
Si daca ai ambitii din astea cu 50 de kile inseamna ca de fapt arati foarte bine, dar te rasfeti .
Fiecare se poate imbraca sa-i stea bine, si da, deep inside, AH c'est moi, asta n-o contest , si adevaru e ca atunci cand aveam talie ma prindea extrem de bine stilul ei.

si acuma am talie, da am si burtica:))

dar observ ca centurile late mascheaza frumos, cred ca o sa investesc in asa ceva.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Stiti ca eu am o pasarica cu pantalonii 3/4,dar acum aduc in discutie aceasta bluzita, imi place de mor,dar mai am inca de lucru la abdomen.
Mi-am adus ieri incaltarile de vreme frumoasa in casa(Amina parca adusese in discutie incaltarile rosii la un mom dat,am adus sandalutele si am sa le fac poze),al meu zice ca am multe, hmm,daca e sa le numaram, el are mai multe ca mine.Inca nu mi-a venit comanda cu incaltari si sunt necajita,ca am dat-o duminica si nu a ajuns, in schimb al meu si-a comandat dupa mine si lui i-au venit ieri.Uf ca ghinionista sunt.

Am pus in album cateva tinute care imi plac mie foarte mult.Ador sacourile cu maneci 3/4 si ser sa-mi gasesc unul care sa-mi si vina bine.Trebuie sa intru in sifonier sa fac rocada iarna-primavara si cu ocazia asta sa vad ce combinatii mai pot face.

Sabinelu,lasa mama,sanatoasa sa fi ca slabitul se rezolva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

cum sa fii complexata? haide , uite, eu acuma am uitat de complexe, gata, nu se mai exista asa ceva;)
Si daca ai ambitii din astea cu 50 de kile inseamna ca de fapt arati foarte bine, dar te rasfeti .
Fiecare se poate imbraca sa-i stea bine, si da, deep inside, AH c'est moi, asta n-o contest , si adevaru e ca atunci cand aveam talie ma prindea extrem de bine stilul ei.

si acuma am talie, da am si burtica:))

dar observ ca centurile late mascheaza frumos, cred ca o sa investesc in asa ceva.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina, mie-mi place de mor A.H, cum arata si a adus multe schimbari in moda. La fel imi place si B.B
Esti plina de feminitate si esti o femeie frumoasa, mai ales ca semeni cu A.H

Apropos de palarii la rochite , anul asta se poarta astea, nonbranderii le-au copiat de la chanel pentru ca merg la rochite.
Eu anul trectut purtam rochita, (a mea e lunga) cu centura lata stil etnic.Acum am 53 de kile.pentru mine e mult, nu-mi sta bine deloc.
http://www.jayro-shop.jp/products/detail.php?product_id=1434&mode=prlist&list_code=10ss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Stiti ca eu am o pasarica cu pantalonii 3/4,dar acum aduc in discutie aceasta bluzita, imi place de mor,dar mai am inca de lucru la abdomen.
Mi-am adus ieri incaltarile de vreme frumoasa in casa(Amina parca adusese in discutie incaltarile rosii la un mom dat,am adus sandalutele si am sa le fac poze),al meu zice ca am multe, hmm,daca e sa le numaram, el are mai multe ca mine.Inca nu mi-a venit comanda cu incaltari si sunt necajita,ca am dat-o duminica si nu a ajuns, in schimb al meu si-a comandat dupa mine si lui i-au venit ieri.Uf ca ghinionista sunt.

Am pus in album cateva tinute care imi plac mie foarte mult.Ador sacourile cu maneci 3/4 si ser sa-mi gasesc unul care sa-mi si vina bine.Trebuie sa intru in sifonier sa fac rocada iarna-primavara si cu ocazia asta sa vad ce combinatii mai pot face.

Sabinelu,lasa mama,sanatoasa sa fi ca slabitul se rezolva

Tumpi, imi place bluza, am si eu asa dar pe e pe negru toata. Pantalonii sabrina( care A.H i-a introdus in moda) mor de ei, am si eu pe negru si alb, cei albi nu-i imbrac , abia dupa ce slabesc, cei negri, da, ca par mai slabuta.La astfel de tinuta , niste sandalute roz deschis cu toc subtire , balerini( cind e vorba de mers pe jos mult) , merge cam orice.
Ieri am fost la refelxo si inainte sa intru acolo am tras o raita pe la magazine si am vazut foarte multa incaltaminte galbena.
De vreo saptamana nici nu ma uit in oglinda decit cind imi pun lentiele de contact, sunt nevopsita si-mi vine sa-mi tai capul. Azi nu pot sa ma duc, maine la coafor e liber , asa ca abia marti.
Vreau sa ma frizez asa, cu breton ca asta, si mult mai blond decit acum.http://oggi.tv/info/index.html
Daca as fi mai slaba as vrea sa ma imbrac asa, merge si cu pantofi.
http://oggi.tv/bestofoggi/201003/best2.html

Mergi la inceput