Trucuri pentru a te imbraca super (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Lady, suuuper, numa pune Paris in loc de Lipscani
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
tumpi spune:
Carmena , par a purta caciulici din alea de ai zis de mine.E adevarat ca am probat si eu ceva in genul, dar nu-mi sta bine.
De ex www.nitestar.de/files1/groups/6S5tihSI8BSI.jpg" target="_blank">asta este mai rezonabila.
Rayuela, rochitele sunt f frumoase, si mie imi place moda anilor 20, 60.Dar cel mult rochitele anilor 60 eu una le consider ca merg pt femei cu talia frumoasa, alfel riscami sa aratam ca Edna(Johna Travolta) in Hairspray .
E, uite asa,n-as putea arata si tare mi-ar place o rochita in genul asta
Imi plac iarasi genul asta de tinute, mi-ar fi placut sa traiesc in epoca aia.
Imi aduc si acum amint de o poza de-a mamei de prin 69-70 in genul Audrey Hepburn.Mamei ii sta bine cu palarii cu boruri mari, seman cu mama, da mie nu-mi sta bine.
Eu merg pe principiu ca port ce-mi sta bine, nu neaparat ca este la moda.
Ieri am intrat intr-un magazin cu incaltamine si era sa nu mai ies,noroc ca n-am zabovit prea mult, nu de alta dar ar fi atentat la cardul de credit si nu e bine.M-am multumit doar sa probez www.zalando.de/tamaris-sandalette-mud.html" target="_blank">asa ceva, dar gandul mi-a ramas la doua perechi de pantofi una cu u toc mai ciudat si una cu platforma si decupati in fata de la Pura Lopez.Cei cu platforma, sunt www.puralopez.com/home.php?idioma=1" target="_blank">aici, nr 33, penultimul rand de jos,penultima pereche.
Sabina,frumusei balerinii, chiar te reprezinta.Ma uit la ei si vad fata de copil a ta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Rayuela spune:
Sabinel,perfecta combinatia propusa de ladyJ!
Si din geanta sa iasa o partitura si neaparat o bagheta frantuzeasca din care ai muscat coltul:)
conchita,si eu tot la mama ma gindesc cind imi pun o astfel de rochita.Si la toate mamele elegante de cind eram eu fetita!
Apropos,pentru a obtine o talie de viespe nu cred ca e absolut necesar un corset,acelasi efect se poate obtine pe sub rochie,:www.blocket.se/stockholm/Tyllunderkjol_tyllkjol_underkjol_50_tal_tyll_24728326.htm&usg=ef5Z83GgGOkxtvmZLJgT5qvL8So=&h=60&w=80&sz=2&hl=sv&start=23&um=1&itbs=1&tbnid=LSUiyaEyeGTXuM:&tbnh=56&tbnw=74&prev=/images%3Fq%3Dtyllunderkjol%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADBS_enSE261SE264%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1" target="_blank">cu o fusta de tul sub rochie si arata cam asa
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi E, uite asa,n-as putea arata si tare mi-ar place o rochita in genul asta |
Adorabil,exact ce-mi place mie!!
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rayuela
Adorabil,exact ce-mi place mie!! |
Si mie imi plac rochiile astea. Rau de tot:)
ralucis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Si mie imi plac rochiile astea. Rau de tot:) |
Asa e fusta mea de catifea mov de care am zis mai sus, sta umflata din cazua ca are tule pe dedesubt, o sa fac cat de curand o poza sa va arat!
tumpi spune:
Almo, am vazut si eu noua colectie H&M,si-mi plac bluzitele.
Ralucris, bolero din ala de catifea am si eu
Rayuela, hmm, nu chiar, cand ai o greutate ca a mea, nici macar aia nu prea-ti face falie de viespe, ia uiteaici.Nu se vede f bine,fiinca am tendinta de a-mi acoperii burta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ralucis spune:
citat din mesajul lui tumpi Almo, am vazut si eu noua colectie H&M,si-mi plac bluzitele. Ralucris, bolero din ala de catifea am si eu Rayuela, hmm, nu chiar, cand ai o greutate ca a mea, nici macar aia nu prea-ti face falie de viespe, ia uiteaici.Nu se vede f bine,fiinca am tendinta de a-mi acoperii burta "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Da, seamana cu al meu, al tau e mai versatil ca merge si la ceva cu maneca lunga, al meu e mai dificil ce e cu maneca 3/4 si sub sani.
Sabina spune:
da, da partitura;)
Ati pomenit de Audrey Hepburn, e idealul meu de eleganta si femeie frumoasa, n-am sa fiu niciodata asa , ca eu sunt pe rotund toata, dar undeva interior la asta aspir
Implicit imi plac la nebunie rochiile ei.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Sabina da, da partitura;) Ati pomenit de Audrey Hepburn, e idealul meu de eleganta si femeie frumoasa, n-am sa fiu niciodata asa , ca eu sunt pe rotund toata, dar undeva interior la asta aspir Implicit imi plac la nebunie rochiile ei..... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Cum esti ´´pe rotund´´?
Mai, eu imi amintesc o poza de-a ta pe care am vazut-o, si imi permit sa spun ca esti genul Aundrey. Poti sa ma contrazici cat vrei, mie asa mi-a ramas