Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Sheritra... deci, o zi ceai de cretisoara, urmatoarea ceai verde si tot asa, alternez... sau 2 in 1. Iar in ceai pun tinctura de branca ursului (adica 3in 1) sa fie 'mai dihai'. Asa, am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carla ,Carmendeja ma vad pe mine la nastereaici la fel nici asistentele nu stiu engleza e clar ca nici moasele,cu doctorita vb in toate limbile,numa sper sa vina ea inca nu am discutat de asta.dar atunci la durerile alea credca nici nu am sa stiu ce e la gura mea mai ales ca numai noi stim cum ne intelegem si asa

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Si eu ma sufoc,simt ca nu am aer!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

...cum imi spunea mie dna dr.la inceputul sarcinii ,aveam ceva probleme de mentinere: fara sex,fara frig, fara tocuri,,si FARA INTERNET

Va pup si va citesc mereu

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Tare medicul!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya da da,eu as impinge-o in apa,direct in mijlocul rechinilor si nu as arunca numai o bucatica de carne ci un porc intreg
Dragaica pai ce sa mai zica?S-a certat destul cu ea,ceea ce mi-a facut mie e minciuna pe langa ce i-a facut lui,m-am ingrozit cand am aflat,iar socrul meu (care este o bomboana) de om mi-a confirmat spusele sotului.Si el saracu a stat 19 ani cu scorpia,insa ma bucur ca a scapat de ea.Oricum se vede pe fata ei ca e o rea!!
Insa ma bucur ca el nu ii seamana,e un familist convins,un sot iubitor,care ma pune pe mine si bebe mai presus ca orice,iar ceea ce spune ea si ce face nu il mai afecteaza.Din pacate e greu cu ratele lui,ca s-ar muta el in chirie numai sa scape de cicaleala.
C'est la vie,nu numai in telenovele exista femei din astea ci si in real-life!!!

22+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Carla de la bebei nu ai aer.Mogaldetele se joaca pe acolo si apasa,dar na..eu una nu ma supar pe el cand face asta.Ce mai conteaza ce simtit noi,ca ne e rau,ca nu respiram?Sa ii lasam pe ei sa isi faca de cap nu?
Mycya nici nu vreau sa imi imaginez cum va fi ziua nasterii,parca te si vad pe tine ca pe o amica de-a mea,umbla saraca cu dictionarele dupa dansa
Eu nici nu imi mai fac planuri cum nasc,ma las la mana Domnului.Am auzit atatea cazuri cand femeile se bateau cu pumnul in piept ca o sa nasca natural,iar in ultima clipa tot la cezariana au ajuns.Si invers!!Ce o vrea Doamne-Doamne acum!!!

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La capitolul sufocari, daca stau pe spate mi se accelereaza bataile inimii si ma apasa parca in partea inimii. Eu oricum sunt hotarata sa merg la un cardiolog, am mai avut vreo 2 episoade in urma cu vreun an mai aiurea, asa ca un control sigur nu strica.
Cat despre imbalonari, eu cred ca avem si noi o predispozitie.
La mine distinctia e destul de clara intre contractii nedureroase si imbalonare, nu mai am anumite feluri de mancare care sa ma faca de parc-am inghitit un balon. Scobutilul sigur ajuta si el pt starile astea.
Burtici, ma retrag, noapte buna!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya da da,eu as impinge-o in apa,direct in mijlocul rechinilor si nu as arunca numai o bucatica de carne ci un porc intreg
Dragaica pai ce sa mai zica?S-a certat destul cu ea,ceea ce mi-a facut mie e minciuna pe langa ce i-a facut lui,m-am ingrozit cand am aflat,iar socrul meu (care este o bomboana) de om mi-a confirmat spusele sotului.Si el saracu a stat 19 ani cu scorpia,insa ma bucur ca a scapat de ea.Oricum se vede pe fata ei ca e o rea!!
Insa ma bucur ca el nu ii seamana,e un familist convins,un sot iubitor,care ma pune pe mine si bebe mai presus ca orice,iar ceea ce spune ea si ce face nu il mai afecteaza.Din pacate e greu cu ratele lui,ca s-ar muta el in chirie numai sa scape de cicaleala.
C'est la vie,nu numai in telenovele exista femei din astea ci si in real-life!!!

Us
My Baby Boy

Duamni Duamni,nici nu vreau sa imi imaginez cum e sa ai asa o soacra.o sa aiba grija DD de ea...rautacioasa,vipera

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mycya cred ca va trebui sa gasesti pe cineva sa iti vorbeasca macar in engleza, sau sa inveti repede germana pana atunci, ca sunt lucruri pe care numai de la moase le poti sti si iti sunt de mare ajutor!
Ascult muzica clasica din colectia mama si copilul!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Da Carmen ,dar eu nu nasc natural ca nu am cum,ci prin cezariana cu epidurala,si eu ma agit ca ce-o sa ma fac o sapt acolo,fara sa stiu o boaba maghiara.Inteleg un pic de tot,dar nu stiu sa ma exprim!!!Nu am pe cine lua sa stea cu mine in Ungaria o saptamana,sau 2 ,Doamne-fereste!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput