Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Carla de la bebei nu ai aer.Mogaldetele se joaca pe acolo si apasa,dar na..eu una nu ma supar pe el cand face asta.Ce mai conteaza ce simtit noi,ca ne e rau,ca nu respiram?Sa ii lasam pe ei sa isi faca de cap nu? ![]() Mycya nici nu vreau sa imi imaginez cum va fi ziua nasterii,parca te si vad pe tine ca pe o amica de-a mea,umbla saraca cu dictionarele dupa dansa Eu nici nu imi mai fac planuri cum nasc,ma las la mana Domnului.Am auzit atatea cazuri cand femeile se bateau cu pumnul in piept ca o sa nasca natural,iar in ultima clipa tot la cezariana au ajuns.Si invers!!Ce o vrea Doamne-Doamne acum!!! 22+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
ai dreptate cu nasterea,si mereu zic ca nu se stie niciodata cum voi naste pana in momentul ala,oricum am sa imi tin sotu langa mine sa converseze el cu doctorita in caz ca nu voi fi in stare sa vb altceva decat romana,macar ii traduce el
Bianca
20+
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
Duamni Duamni,nici nu vreau sa imi imaginez cum e sa ai asa o soacra.o sa aiba grija DD de ea...rautacioasa,vipera ![]() Bianca 20+![]() |
Eh,si pt mine a fost dificil la inceput,avand in vedere ca mama barbatului cu care avusesem inainte de sot o relatie era genul "best friend",cu ea la cumparaturi,la cafele,week-end-urile impreuna,la facut tort si alea alea,chiar si dupa despartirea de baiatul ei.Am sperat ca si acum voi avea o relatie buna,dar cand ii "furi portofelul"...adica baietelul..e grav.Ai mei inca mai spera la o reconciliere,dar eu nici nu ma gandesc.Il am pe socru alaturi,pe soacra vitrega si mai ales pe sot.Sunt mai mult decat multumita.
Iar dansa va da socoteala celui de dus,i-am si zis k nu m-ar mira daca la batranete nimeni nu o va vizita!!!
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
tina_80 spune:
Carla, femeia care vine la mine si ma ajuta la curatenie,calcat ii dau 35 lei/zi si vine o zi pe sapt. Noi stam intr-un apartament cu 2 camere, nu e f multa mobila si are si timp de calcat in 8,9 ore.
Mai merge si la case mai mari, vile, apartamente cu 3-4 camere si cere 50 lei.
Pe langa acesti banuti ii mai aduc si legume, fructe, oua, lapte.
Fetelor, referitor la contractii sau la acea presiune care o simtiti sub burta, mie doctora mi-a recomandat sa stau cu o pernuta sub fund, de fiecare data cand stau in pat. La mine da rezultate!
Va
si o seara buna!
tina
22+ cu 
carla_2008 spune:
Btz_ovi,maama ce soacra ai!!!!!!
are probleme cu capul,spune-i sa mearga sa se trateze!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Btz_ovi,maama ce soacra ai!!!!!! are probleme cu capul,spune-i sa mearga sa se trateze!!!Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |

daca ti-as zice ca tocmai ea lucreaza la o clinica a unui spital de psihiatrie m-ai crede?Cred ca a luat-o razna de la pacientele ei 
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Mycya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui btz_ovi
Eh,si pt mine a fost dificil la inceput,avand in vedere ca mama barbatului cu care avusesem inainte de sot o relatie era genul "best friend",cu ea la cumparaturi,la cafele,week-end-urile impreuna,la facut tort si alea alea,chiar si dupa despartirea de baiatul ei.Am sperat ca si acum voi avea o relatie buna,dar cand ii "furi portofelul"...adica baietelul..e grav.Ai mei inca mai spera la o reconciliere,dar eu nici nu ma gandesc.Il am pe socru alaturi,pe soacra vitrega si mai ales pe sot.Sunt mai mult decat multumita. Iar dansa va da socoteala celui de dus,i-am si zis k nu m-ar mira daca la batranete nimeni nu o va vizita!!! 22+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
la fel va pati si "nea socru meu"nici copii lui nu il suporta,ar fugi din calea lui dar are noroc ca inca a ramas soacra cu el si de dragul ei copii se duc in vizita,eu una acum cand ma duc acasa am sa vizitez soacra la servici nicicum sa ii vad moaca lui,ca nu vreau eu sa imi fac nervi
Bianca
20+
Dragaica spune:
Mie mi-a propus sa nasc normal la 38 de saptamani daca totul merge bine si daca primul bebe este asezat bine la "iesire".
Daca sarcina nu decurge bine or sa faca tot posibilu sa-i ducem pana la 36 de saptamani si or sa-mi faca cezariana.
O sa vedem ce si cum...........
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
![]() daca ti-as zice ca tocmai ea lucreaza la o clinica a unui spital de psihiatrie m-ai crede?Cred ca a luat-o razna de la pacientele ei ![]() 22+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
aoleuu inseamna ca in loc sa ii trateze mai rau ii innebuneste

Bianca
20+
btz_ovi spune:
Mycya nuuuu,cred ca pacientele au zapacit-o pe ea de cap 
Draga waw,nastere naturala cu gemenei?Super,acum sa dea Domnu sa reusesti.
22+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
a si bolile psihice se mai trateaza,dar "boala soacrei rele"mai greu,o cam are in sange
asa ca tre sai arati tu cine e bosu![]()
Carmen chiar am incercat sa incep cursuri de germana,dar asta se incepe odata la 6 luni si cand m-am interesat eu era inceput de o luna si nu se mai putea,deci ar trebui sa mai astept pana in vara.si atunci nu cred ca ma voi mai duce ca nu voi apuca sa le termin si nu are rost.dar in schimb am vb cu mama sa vina atunci la mine sa ma ajute.si in caz ca nu voi intelege ceva din spital imi va arata ea mama.
Bianca
20+