Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
e prima data cand se intampla...
i-am zis sotului ca sigur sunt contractii nedureroase, de pregatire a uterului pentru nastere...
acum cred ca s-a mai relaxat de la no-spa. nu sunt sigura pentru ca in partea de sus pare mai moale, iar jos sta umflat, cred ca s-a asezat Domnul bebe acolo ![]()
si cred ca m-au apucat si arsurile de care ziceati voi 
eu pana acum nu am experimentat asa ceva, dar acum simt asa ca un deranj pe stomac, daca asta o fi arsura 

se vede ca ma apropii cu pasi repezi de trimestrul III, ca adios luna de miere a sarcinii
picioare umflate, arsuri, contractii 
dar bebe sa fie sanatos, ca noi le-om duce usor usor pe toate 
Bulina
24+ cu
poznas
aelita spune:
arsurile ai sa le recunosti imediat,daca ai sa le ai,sper sa nu !!! sunt niste usturimi,de parca ai inghitit foc
din stomac pana.n gat,na,ce explicatie ti-am dat
nu toata lumea le are,sau nu asa des sau asa dureroase.
medicul o sa iti dea medicamentele permise ,si o sa iti spuna cate poti sa iei,atunci cand o sa inceapa arsurile si nu o sa le mai suporti.
eu le aveam rele,si trebuia sa iau ca altfel nu puteam sa mai mananc nimic in ultimele saptamani.sper sa intarzie cat mai mult acum.
si nu,nu e parul copilului,cum se mai spune![]()
19+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Mycya spune:
Racusor chiar ai sa iti dai seama care sunt arsurile asa cum spune si aelita,eu am de furca cu ele zi de zi,stau cu lapticul la cap,orice mananc mi le provoaca.si am uitat sa ii spun doctoritei ieri cand am fost ca am fost prea preocupata cu problema bebelului,dar o sa imi cumpar din tara cu siguranta rennie,ca mai tarziu sa nu fie si mai rau.
eu atunci cand am avut burtica tare tare nu am luat nici o pastiluta si a trecut de la sine,dar sunt sigura ca nu a fost contractii nedureroase.
burtica
Bianca
20+
maya71 spune:
Otilia, multumesc mult... am si parcurs 'metoda Billings'
O bag in sertaras si cand mai e nevoie de ea... o dau si la alte buburuze... deja cunosc doua surate de ale mele si cred ca le este de folos. Pupici!
carla_2008 spune:
Buna burtici,
Paula felicitari pt baietel!
Mihaela frumoase locuri am vazut!
Ochidut dulcica burtica
Carmen cum faci cu traducatorul?nici eu nu stiu maghiara si ma ingrozesc cum o sa ma descurc pe acolo.Bine tu nasti natural,dar dupa aceea ce faci?la alaptat,cu asistentele??ca alea sigur nu stiu engleza ,doar doctorii.Iar majoritatea timpului numai de asistente o sa dam.
Iulia ce burtica
Angharad felicitari pt fetita!!!
Btz_ovi sa nu bei energizant.Dar de ce sa nu te muti la el???
Dragaica iar am contractii
.Si sunt dese: 5 intr-o jumatate de ora
,cam de 2-3 ore.Maine cred ca merg la Dr iar.Tu bei 4l?Ce eu ma chinui sa beau 2-3.
Fetele eu iau leagan la 130 lei fara leganatoare electrica,simplu,pt ca e mai usor de mutat prin casa,pot sa-l legan eu cu piciorul daca e cazul desi nu vreau sa-i leagan.Am vazut chiar la mai multi prieteni,cel simplu e foarte bun.Leaganul il foloseau sa stea copilul ziua cu cei din casa prin living,bucatarie,adormeau in el cateodata,jucariile agatate pe bara lui sunt de mare folos,si se poate servi si papica.
Cat platiti o femeie pt curatenie?asa o data la saptamana.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Btz_ovi sa nu bei energizant.Dar de ce sa nu te muti la el??? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nuuuu,nu beam nici inainte energizant,aseara insa mi se facuse o pofta nebuna si nu am rezistat sa nu gust un pic.Se pare ca mi-a dat tensiunea peste cap

Vai,sub nici o forma nu m-as muta la el din cauza mamicii lui.Dupa ce mi-a zis in fata ca nu e bebe al lui si a vrut sa ma loveasca cu pumnu in burtica nici nu vreau sa mai aud de ea.E o scorpie iar nepotelul nici din poze nu il va vedea.Asa ca mai stam o luna - doua separati si apoi togheter again

22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
maya71 spune:
Ochidut... Sfantul Spiridon?... Unde?
Testul 'Minut' ai zis...?
Sunt putin pe dinafara, scuze dar vreau sa aflu mai multe, ma intereseaza ambele subiecte. O sa dau o 'cautare'... cu ce mi/a trimis Otilia, cu experienta, feeling.ul meu... si mai ales cu rugaminti la DD... sper sa ma ajute.
Multumesc buburuzelor!
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nuuuu,nu beam nici inainte energizant,aseara insa mi se facuse o pofta nebuna si nu am rezistat sa nu gust un pic.Se pare ca mi-a dat tensiunea peste cap ![]() Vai,sub nici o forma nu m-as muta la el din cauza mamicii lui.Dupa ce mi-a zis in fata ca nu e bebe al lui si a vrut sa ma loveasca cu pumnu in burtica nici nu vreau sa mai aud de ea.E o scorpie iar nepotelul nici din poze nu il va vedea.Asa ca mai stam o luna - doua separati si apoi togheter again ![]() 22+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
soacra aia a ta merita intradevar tratamentul ala de care nu stiu cine spunea acum cateva capitole,legata,pusa o bucatica de carne cruda si aruncata la rechini

Bianca
20+
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nuuuu,nu beam nici inainte energizant,aseara insa mi se facuse o pofta nebuna si nu am rezistat sa nu gust un pic.Se pare ca mi-a dat tensiunea peste cap ![]() Vai,sub nici o forma nu m-as muta la el din cauza mamicii lui.Dupa ce mi-a zis in fata ca nu e bebe al lui si a vrut sa ma loveasca cu pumnu in burtica nici nu vreau sa mai aud de ea.E o scorpie iar nepotelul nici din poze nu il va vedea.Asa ca mai stam o luna - doua separati si apoi togheter again ![]() 22+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Doamne fereste, sotul tau ce zice?????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
CarmenAlbu spune:
Carla am vb cu medicul tocmai despre asta, si i-am spus ca fie vine el cu mine la spital de cand se rupe apa fie ma lasa sa aduc traducatoare(o prietena din Miercurea-Ciuc care sta aici si vb perfect ungureste(, el mi-a spus sa o iau fara probleme ca voi avea mare nevoie de ea, asa cum ai spus si tu! Dr vine cand vin la spital imi verifica dilatarea cu mid-wife, si sta cu mine doar in ultimele 3 ore sa fie sigur ca nu ne pierdem in traduceri si ca totul decurge cum trebuie, sotul si el va sta in ultimele 3 ore ca nu vreau sa il chinui in spital atat!
Va trebui sa-ti iei pe cineva cu tine , vei avea nevoie, eu am vizitat deja spitalele respectiv salile de nasteri, si Nu vorbesc decat unii medici engleza sau o lb de circulatie internationala, nu am gasit nici o moasa care sa vb macar putin de ceva din cele 5 pe care le accept:-)!
Aleita chiar azi ma intrebam ce o fi cu tine ca nu ai mai trecut pe aici
!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu