Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mie mi se intampla sa urce bebita foarte sus atunci cand imi e foarte foame si sa imi dea senzatia de sufocare.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am patit in seara asta ceva ciudat.....prima data in masina am simtit ca parca nu mai am aer, m-am gandit ca apasa copilul pe undeva, ca e normal...nu m-am panicat

dar acum mi s-a umflat foarte tare burtica o simt umflata si tare, ca un bolovan...nu e de la mancare, ca azi am mancat mai light, ca am tinut post sa pot merge maine la spovedit si impartasit...dar parca am burtica gata sa explodeze si e tare pana sub sani

am luat un no spa si ma duc sa stau cumintica in pat...sper sa treaca

voi ati patit asa ceva?

Bulina 24+ cu poznas

racusor si eu am patit de vreo doua ori la fel,al meu se speria cand punea mana pe burta si avea impresia ca explodeaza,ma tot intreba daca este normal,nu stiu de ce ca la fel mancam putin,aveam impresia ca e umflata cu pompa,si asta pana sus sub sani,abia ma mai miscam,eu am pus pe motivul ca sunt balonata,oricum a doua zi nu mai aveam nimic.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am patit in seara asta ceva ciudat.....prima data in masina am simtit ca parca nu mai am aer, m-am gandit ca apasa copilul pe undeva, ca e normal...nu m-am panicat

dar acum mi s-a umflat foarte tare burtica o simt umflata si tare, ca un bolovan...nu e de la mancare, ca azi am mancat mai light, ca am tinut post sa pot merge maine la spovedit si impartasit...dar parca am burtica gata sa explodeze si e tare pana sub sani

am luat un no spa si ma duc sa stau cumintica in pat...sper sa treaca

voi ati patit asa ceva?

Bulina 24+ cu poznas

Da, daca nu te-a durut inseamna ca a fost o contrctie nedureroasa, intinsa la pat si multa apa pentru hidratarea si calmarea uterului.
Urmareste si de cate ori ti se intampla pe zi, asistenta i-a spsu ca de la 20 de saptamani uterul incepe sa "exerseze" pentru nastere, al eu e tare precoc si a inceput de la 17 saptamani
Desi aici nu se da absolut nimic pentru contractiile astea eu mi-am facut rost de no-spa si ai iau cate o pastiluta cand simt ca e prea des.
Acupuncturista mi-a spus sa beau 4l de apa pe zi, 2 pentru mine si cate un litru pentru fiecare bebel.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor voi folosite Vegeta la mancare, eu mai scap cate o lingurita......dar foaaarte rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor voi folosite Vegeta la mancare, eu mai scap cate o lingurita......dar foaaarte rar

Nuuuuu,eu nici vegeta,nici delikat,nimic nu folosesc de genul asta,simt ca imi lasa un gust amar in gura

22+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

eu nu folosesc ca nu am gasit sa cumpar unde am cautat eu si am spus ca e mai bine,si sincer fac mancarea fara si iese la fel de gustoasa.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Nici eu nu folosesc nimic de genul vegeta, pun legumele si nu simt diferenta! Cu branzeturile sunt si pe lista mea, cele care sunt facute au lait cru sunt cele periculoase, albastrele, camenmbertul, sunt poate la fel de periculoase ca si pestele crud! De fainoase nu am mai auzit nici eu!

Mie mi se intareste burtica cum explicati cand sunt balonata, ca e prea multa lume prin preajma, stiti voi durerea de jena:-)!
Cu contractiile nedureroase, sunt chiar indicate, ele pregatesc bine corpul sa ne fie mai usor, eu habar nu am daca le am sau nu, ca deh, intre balonari si restul, nu pot sa fiu sigura!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

asa..Carmen te inteleg

si eu stiu ca de acum se pregateste uterul si e normal atata timp cat nu te doare, dra va dati seama ca noi suntem panicoase oricum

----------------------------------------------
my somebody....

22+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nu mai rezistam si am sunat-o pe doctorita mea sa o intreb de ce nu am aer cateodata.Explicatia foarte simpla:bebe se mareste,organele se deplaseaza si apasa pe diafragma.Ufff,ce m-am linistit!!!!

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Nu mai rezistam si am sunat-o pe doctorita mea sa o intreb de ce nu am aer cateodata.Explicatia foarte simpla:bebe se mareste,organele se deplaseaza si apasa pe diafragma.Ufff,ce m-am linistit!!!!

Us
My Baby Boy

e mai bine asa ca nu stai cu griji,si in felul asta mai aflam si noi sa nu mai fim panicoase.

Bianca 20+

Mergi la inceput