Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Am inceput sa ma ingras de cand mi-ai trimis tu kg-ul , nu ma asteptam sa le iau intr-un ritm atat de alert.Bine ca ai doamna in w.e., poaste gasesti repejor si una sa te ajute in timpul saptamanii, clar mai bine dai un banut daca poti decat sa te ia contractiile nasoale ![]() Alina 21+ cu ![]() gargarita |
Pai asa am zis si eu, decat sa-i dau prin spital... Sau si mai rau. M-a sunat o doamna, a zis ca trece peste doua ziel sper sa fie serioasa si ok.
Las ca n-ai luat mult, vin acu caldurile sa vezi cum dai jos, eu la Alesia am dat vreo 6 kg in iulie pt ca era cumplit de cald si nu puteam manca nimic de cald, doar apa, s-au dus suncile ca focul, la nastere aveam decat luate aproape 10 kile!
Shery
22
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri pana la urma o sa ai 3 fete? Si ghiocul a mintit? |
Stai sa vedem la nastere ce iese din gaoace
Shery
22
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
bumblebee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Stai sa vedem la nastere ce iese din gaoace Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shery
, sa stii ca eu pe toate site-urile cu calendare unde iti "preziceau" sexul copilului iesea fata. Sigur, sigur voi afla de la rezultatul de la amnio, dar eu am vazut cucu la echo. Daca totusi s-ar face fata am fi la fel de fericiti. Numai ca la bb2 tre' neaparat fata ca sa nu am sot suparat!Alina
21+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
Mai eu o iau razna, tot citesc pe net despre alimentatia in timpul sarcinii, lista de alimente pe care nu trebuie sa le consumam este enorma: Orez alb, paine alba, cereale nerafinate, faina alba, feta, ton, macrou, peste afumat.
Eu am mancat ton si peste afumat, nu mult adica o data sau de 4 ori
, am si gustat putin vin rosu indoit cu muuuulta apa, sau 2-3 inghitituri de bere, incep sa ma simt vinovata 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
enik83 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Mai eu o iau razna, tot citesc pe net despre alimentatia in timpul sarcinii, lista de alimente pe care nu trebuie sa le consumam este enorma: Orez alb, paine alba, cereale nerafinate, faina alba, feta, ton, macrou, peste afumat. Eu am mancat ton si peste afumat, nu mult adica o data sau de 4 ori , am si gustat putin vin rosu indoit cu muuuulta apa, sau 2-3 inghitituri de bere, incep sa ma simt vinovata ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si ![]() |
sincer..daca stai sa citesti ce ai voie sa mananci si ce nu..o iei razna.. daca nu faci exces din nimic nu are ce sa-ti dauneze..stai linistita..ii mai rau sa pofetesti tare si sa nu papi decat sa iei un pic..
18+ cu o minune de 
poze
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Mai eu o iau razna, tot citesc pe net despre alimentatia in timpul sarcinii, lista de alimente pe care nu trebuie sa le consumam este enorma: Orez alb, paine alba, cereale nerafinate, faina alba, feta, ton, macrou, peste afumat. Eu am mancat ton si peste afumat, nu mult adica o data sau de 4 ori , am si gustat putin vin rosu indoit cu muuuulta apa, sau 2-3 inghitituri de bere, incep sa ma simt vinovata ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si ![]() |
Dragaica daca ne luam dupa toate listele astea,o sa ajungem sa tinem dieta in timpul sarcinii,intradevar se spune ca tonu sau alte specii de peste contine mercur in cantitate mare,dar daca se intampla sa mananci oleaca la cateva saptamani nu e nimic,ori branza feta si orice fel de branza moale ca poate contine bacteria na la aia ne mai abtinem,dar painea,cerealele de acum,eu nu prea ma iau dupa toate,si cu berea si vinul doar asa de gustat nu are nimic,stai fara griji,nu te simti vinovata ca nu ai facut nimic rau,mai rau faceai daca stateai si pofteai.Papa tu ce crezi ca iti face bine,eu cred ca daca eviti prajelile,dulciurile si grasimile e mai mult decat suficient

Bianca
20+
adrianaBuc spune:
Mai fetelor
Mai lasati cititul asta! Daca ar fi sa te iei dupa ei nu ar trebui sa mancam mai nimic, evential carne rosie la gratar cu salata (si aia far otet si sare).
Consumati ce simtiti cu moderatie si a caror provenienta e sigura. 
24+
Vine o
! Doamne ajuta!
katalina spune:
...cum imi spunea mie dna dr.la inceputul sarcinii ,aveam ceva probleme de mentinere: fara sex,fara frig, fara tocuri,,si FARA INTERNET![]()
Va pup si va citesc mereu
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
baby78 spune:
Larissa, si pentru celelalte sarbatorite ale acestei luni va urez la multi ani !!! sa fiti sanatoase, fericite si cu bebei sanatosi, frumosi, cuminti si la termen 

21+
racusor2010 spune:
eu am patit in seara asta ceva ciudat.....prima data in masina am simtit ca parca nu mai am aer, m-am gandit ca apasa copilul pe undeva, ca e normal...nu m-am panicat
dar acum mi s-a umflat foarte tare burtica
o simt umflata si tare, ca un bolovan...nu e de la mancare, ca azi am mancat mai light, ca am tinut post sa pot merge maine la spovedit si impartasit...dar parca am burtica gata sa explodeze si e tare pana sub sani 

am luat un no spa si ma duc sa stau cumintica in pat...sper sa treaca 
voi ati patit asa ceva?
Bulina
24+ cu
poznas

, nu ma asteptam sa le iau intr-un ritm atat de alert.