Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
michelle1981 spune:
laurika1982 ce scump e pufosul tau
Are niste ochi de te inmoaie complet!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+
adrianaBuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Firma la care ai lucrat era obligata sa-ti dea cartea de munca in termen de 30 zile de la incheierea raporturilor de munca.trebuiau sa stea si-n cap sa ti-o dea. daca ei sunt magari si o tin, merita numai sa le faci o groaza de reclamatii si sa ii dai si in judecata. iar cu inimioara vb cu medicul tau, roaga sa te indrume si intreab-o daca e cazul sa iti masori tensiunea zilnic. dureri de cap e posibil sa fie de la tensiune f mica...acum vezi si tu. ![]() Laura 21+ |
laura, nu ai dreptate! Nu exista in legislatie o astfel de prevedere, cu atat mai mult cu cat de cele mai multe ori intarzierile sunt generate de Casa de Pensii care retine carnetele la scanat pana si 6 luni - caz patit de mine!
btz_ovi, e firesc sa nu iti dea info prin telefon. Doar sa mergi tu la ITM , la inspectorul de care apartine firma si sa vezi personal ce se intampla. Mai poti sa faci o reclamatie scrisa si sa vezi ce raspuns primesti. Acum, eu nu am inteles un lucru: aici a fost primul tau loc de munca? Daca da, e posibil sa nu ai fizic carnet de munca pentru ca nu s-au mai pus in vanzare. Asta nu inseamna ca nu ai avut contract de munca - daca ai un exemplar al contractului de munca atunci esti inregistrata la ITM. E adevarat ca ar fi trebuit sa iti dea in cazul asta o adeverinta de vechime - este echivalent al carnetului de munca -.
24+ Vine o
! Doamne ajuta!
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Firma la care ai lucrat era obligata sa-ti dea cartea de munca in termen de 30 zile de la incheierea raporturilor de munca.trebuiau sa stea si-n cap sa ti-o dea. daca ei sunt magari si o tin, merita numai sa le faci o groaza de reclamatii si sa ii dai si in judecata. iar cu inimioara vb cu medicul tau, roaga sa te indrume si intreab-o daca e cazul sa iti masori tensiunea zilnic. dureri de cap e posibil sa fie de la tensiune f mica...acum vezi si tu. ![]() Laura 21+ |
Eu in 30 zile am primit numai decizia de la ei atat,cartea de munca ioc,banuiesc ca se afla la ITM.In cazul in care e la firma ma duc direct la Tribunalul Muncii si le fac reclamatie.Curios e insa faptul ca figurez asigurata la sanatate
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angharad Buna burtici, Am fost si noi la morfofetala la dr. Dinu si am aflat ca vom avea inca o cocheta ca sora-sa: si-a pus si ea doua siraguri de margele (circulara dubla)... Cantareste 430g la 21s+4z, toate masuratorile sunt in limite normale, mai putin IR artera uterina stg unde avem un indice putin crescut (0,65). Drept sa spun ma asteptam la un baietel asa cum ne sugerase dr. Craioveanu la eco 13 saptamani dar ne bucuram ca vom avea inca un bebe sanatos. Pentru ca suntem abonati la CMU totul a fost din partea casei, inclusiv inregistrarea intalnirii pe DVD. Urmatoarea intalnire pe 1 iunie, cand ne vom intoarce si noi de pe alte meleaguri... Aveam pregatit un nume de baietel, dar dupa ce-si revine tati din soc, ne apucam de brainstorming... Acelasi soc l-a avut si la primul bebe dar i-a trecut repede si acum e foarte incantat cand vine pitzigoiul sa-l dragaleasca putin, frecandu-si nasucul de al lui. O sa fie un rasfatat :) Va urez sa veniti si voi cu vesti minunate de la intalnirea cu bebelusii din burtici. Pupici 21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009) |
felicitari pentru vestile bune si pentru fetita
chiar ca tati va fi un rasfatat 
Bulina
24+ cu
poznas
btz_ovi spune:
Adriana da,asta a fost primul loc de munca.La angajare mi-au cerut o suta de adeverinte si alte chestii,am semnat un contract dar nu il am in posesie.Iar la sfarsit nu am semnat absolut nimic,insa cei de la AJOFM mi-au spus clar ca daca eu am figurat ca asigurata la sanatate (personal ma duceam cu discheta de la firma sa o inregistreze cei de la Casa de Asigurari) si am primit acea decizie am avut carte de munca.Nu mai stiu ce sa cred,stau doar cumintica si astept sa vedem ce raspuns imi dau cei de la ITM.
Activitatea mea s-a incheiat pe 07.10.2009,insa vroiam sa imi depun actele pt somaj pt a beneficia de indemnizatia de copil.Dar dupa cate am citit trebuie sa am 12 luni anterior nasterii copilului,ceea ce cred ca la mine nu se mai aplica :(
22+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
laurika1982 spune:
Adriana, scuze.Eu una asa stiam, ca in termen de 30 zile trebuie sa-mi dea cartea de munca..cel putin asa era acu un an-2.ideea e ca nu mi se pare normal ca un om sa stea fara cartea de munca atata timp.Macar puteau sa o informeze despre situatia ei, sa-i raspunda la intrebari..nu mi se pare normal ca un fost angajat sa alerge disperat dupa cartea de munca, dar tot e dreptul nostru.
Laura
21+
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Adriana, scuze.Eu una asa stiam, ca in termen de 30 zile trebuie sa-mi dea cartea de munca..cel putin asa era acu un an-2.ideea e ca nu mi se pare normal ca un om sa stea fara cartea de munca atata timp.Macar puteau sa o informeze despre situatia ei, sa-i raspunda la intrebari..nu mi se pare normal ca un fost angajat sa alerge disperat dupa cartea de munca, dar tot e dreptul nostru. Laura 21+ |
Asa cred si eu,era datoria lor sa ma informeze,dar si a mea sa ma interesez mai devreme.Insa cum am fost ocupata cu nunta,numai la asta nu mi-a mai stat mie capul.Sper sa se rezolve,imi era teama ca nu cumva daca acea carte chiar exista sa fi fost incheiata "nasol" de ei,sa mai zica ca i-am furat,ca am intocmit acte false si alea alea.
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
adrianaBuc spune:
btz_ovi, e clar ca ai contract de munca daca ai primit decizia de incetare. Ar fi trebuit sa iti dea angajatorul adeverinta de vechime/ carnetul de munca, si neaparat adeverinta pentru somaj. Mai poate fi o alta problema si anume, angajatorul nu are platile la zi la bugetul asig de somaj si atunci nu poate sa iti dea adeverinta.
Si da, pentru CIC e nevoie sa ai venituri impozabile in ultimele 12 luni inaintea nasterii.
24+
Vine o
! Doamne ajuta!
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc btz_ovi, e clar ca ai contract de munca daca ai primit decizia de incetare. Ar fi trebuit sa iti dea angajatorul adeverinta de vechime/ carnetul de munca, si neaparat adeverinta pentru somaj. Mai poate fi o alta problema si anume, angajatorul nu are platile la zi la bugetul asig de somaj si atunci nu poate sa iti dea adeverinta. Si da, pentru CIC e nevoie sa ai venituri impozabile in ultimele 12 luni inaintea nasterii. 24+ Vine o ! Doamne ajuta! |
Pai eu le-am trimis la inceputul lui feb o anexa data de la AJOFM sa mi-o completeze firma,insa ei nici acum nu s-au sinchisit sa o trimita inapoi,de asta am si apelat la ITM.Pe mine nu ma intereseaza daca ei au platit darile la stat,mi-e mi-au retinut luna de luna din salar toate impozitele si am tot dreptul sa primesc ce cer.Nu?
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Dragaica spune:
Ce nebunie fetelor, aici e foarte simplu, trebuie sa fi castigat cel putin 2000$ in ultimile 52 saptamani precedente datei de nastere a bebelului. Atata tot....![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si