Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Sheritra spune:
Tina, am fata la curatenie dar are si servici, imi vine doar in wk. Mi-ar trebui pe parcursul sapt, ca sa nu dau in alte cele, mai bine platesc pe cineva si gata decat sa stau in spital cu contractii.
Maya, ceai de cretisoara, ceai verde, o zi asa una asa, sau combinat (eu asa luam). Branca ursului este si sub forma de tinctura, ca sa le iei pe toate!
Cris2010 pernele sunt ok.
Bumbulino, dar de cand te ingrasi tu asa rapid? Cat ai in plus?3 kile? O fi aerul mai tare si curat la tine de iei asa mult!
Racusor, Cris86 mai naste, dar ea nu scrie la odisee, o costa 5000 euro cezariana de gemeni plus celule stem. E mai ieftin Euroclinicul.
Shery
22
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
enik83 spune:
victo...era sa uit..inainte de toate le pun intr-un castron de apa rece si le clatesc cu apa de cate ori sa se duca nisipul de pe ele..![]()
18+ cu o minune de 
poze
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Bumbulino, dar de cand te ingrasi tu asa rapid? Cat ai in plus?3 kile? O fi aerul mai tare si curat la tine de iei asa mult! Racusor, Cris86 mai naste, dar ea nu scrie la odisee, o costa 5000 euro cezariana de gemeni plus celule stem. E mai ieftin Euroclinicul. Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Am inceput sa ma ingras de cand mi-ai trimis tu kg-ul
, nu ma asteptam sa le iau intr-un ritm atat de alert.Bine ca ai doamna in w.e., poaste gasesti repejor si una sa te ajute in timpul saptamanii, clar mai bine dai un banut daca poti decat sa te ia contractiile nasoale

Alina
21+ cu 
gargarita
enik83 spune:
Ce este mai valoros decat laptele matern?
R. Ambalajul .....
I. Cum e mai bine sa mori: de sifilis sau de dizenterie?
R. Mai bine sa mori ca un barbat, decat ca un cacat.
I. Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului ?
R. Fiecare a incercat cate o parola.
I. Este adevarat ca impotenta se poate trata cu lapte ?
R. Da, daca in ceasca cu lapte se pun si doua linguri cu ghips.
I. De ce sunt atatia barbati cracanati ?
R. Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze..
I. Cum se numeste un barbat inteligent, sensibil si frumos ?
R. Un zvon.
I. Ce imbatraneste prima oara la un barbat ?
R. Nevasta
18+ cu o minune de 
poze
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui enik83 Ce este mai valoros decat laptele matern? R. Ambalajul ..... I. Cum e mai bine sa mori: de sifilis sau de dizenterie? R. Mai bine sa mori ca un barbat, decat ca un cacat. I. Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului ? R. Fiecare a incercat cate o parola. I. Este adevarat ca impotenta se poate trata cu lapte ? R. Da, daca in ceasca cu lapte se pun si doua linguri cu ghips. I. De ce sunt atatia barbati cracanati ? R. Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze.. I. Cum se numeste un barbat inteligent, sensibil si frumos ? R. Un zvon. I. Ce imbatraneste prima oara la un barbat ? R. Nevasta 18+ cu o minune de ![]() poze |

Tareee
Multumim

Alina
21+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Racusor, Cris86 mai naste, dar ea nu scrie la odisee, o costa 5000 euro cezariana de gemeni plus celule stem. E mai ieftin Euroclinicul. Shery 22 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
mercic Sheri
eu am vazut pe site o oferta 2800 euro nastere normala + celule stem sau 3200 euro cezariana + celule stemdar mai scria acolo ca mai ai reducere 150 euro daca ai trimitere de la dr familie si eu mai sper in 10% reducere ca sunt abonata...
aflu mai multe saptamana viitoare! mercic

si eu am o femeie care ma ajuta la curatenie, la mine vine lunea, o data la 2 saptamani, deocamdata imi e de ajuns. poate dupa ce nasc o sa ii zic sa vina saptamanal.
Bulina
24+ cu
poznas
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ce frumosi sunttttt ![]() de unde i-ai achizitionat? sa nu zici ca de la Miniprix |
Ba de la miniprix (DN1)...trebuia sa dau in jur de 200 lei, dar a fost reducere de 30% si am dat aprox 150 lei.
tina
22+ cu
ancadragoman spune:
Sheri pana la urma o sa ai 3 fete?
Si ghiocul a mintit?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tina_80
Ba de la miniprix (DN1)...trebuia sa dau in jur de 200 lei, dar a fost reducere de 30% si am dat aprox 150 lei. tina 22+ cu ![]() |
merci de info, cand mergem in concediu ma opresc si eu inainte de intrarea in Bucuresti
sa ii porti sanatoasa

Victo spune:
enik, pai de spalatul asta in prealabil mi/e groaza..deci tot cu usturoi se fac si urzicile.
Paula
cu
Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)