Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 bumbleeblee unde sunt kilele de care ziceai? ca mie mi se pare ca esti manechin!! ![]() eu la morfo am stat 40 de minute la Iosup si 20 de minute la Dinu (cred ca a durat mai putin la Dinu ca a vazut ca am mai facut o eco cu 3 zile in urma la Iosup) Bulina 24+ cu poznas |
Esti o draguta!
Ce-i drept nici eu nu ma vad asa crescuta, dar cred ca mi-a pus gand rau cantarul asta
Alina
21+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
la ce cinica e medicul tau de familie-eu caut un medic pediatru bunla medicover!
+19s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ramo1901 spune:
| citat din mesajul lui AlinaDuma Buna fetelor! M#259; numesc Alina si sunt din Timi#351;oara. Sunt o viitoare m#259;mic#259; de septembrie 2010, mai exact DPN 07.09.2010. eu #351;i tati suntem f. f. ferici#355;i c#259; bebe Angelo este pe drum, mai ales tati care #351;i-a dorit f. mult s#259; aib#259; un b#259;ie#355;el. Este primul nostru bebe si incerc#259;m s#259; ne bucur#259;m cāt putem de mult de perioada aceasta de sarcin#259; #351;i care va urma, dar trebuie s#259; recunosc c#259; suntem ner#259;bd#259;tori s#259; ne strāngem minunea īn bra#355;e. V#259; doresc sarcin#259; u#351;oar#259; tuturor #351;i bebei s#259;n#259;to#351;i. |
Bun venit Alina...sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos, sanatos si la termen,

Ramona
20+ ....cu o scumpica de
racusor2010 spune:
medicover. iti trimit PM poate te ajuta
dar nu stiu daca e si pediatru.
pentru pediatru o sa merg pe mana nasilor, ca au o pediatra buna care lucreaza la un spital, dar face vizite acasa... nu am mai multe detalii inca, am zis ca ma interesez mai tarziu...
Bulina
24+ cu
poznas
ooana spune:
| citat din mesajul lui ochidut v-am pus poze cu burta si azi mi le-am descarcat si eu in sfarsit 24 + cu ![]() |
am vazut, am vazut

anca_vlad spune:
Bun venit Alim printre noi, sarecina usoara si bb sanatos si papacios!
Cat despre kg ....am atins greutatea de 60 kg de la 55!
cam mult zic eu si la pofta de mancare care o am ....
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
grety_niku spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
in blocul cu farmacia help net! asa ca o sa plimbam carucioarele impreuna la vara! Ura ![]() ![]() ![]() ![]() +19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Ma bag si eu la plimbat carucioare... eu stau un pic mai departe

18+ cu bebic rusinos
anca_vlad spune:
cu mare placere...doar trebuie sa facem o trupa seriasa!

Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad in blocul cu farmacia help net! asa ca o sa plimbam carucioarele impreuna la vara! Ura ![]() ![]() ![]() ![]() +19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Daaa!

Cris
23+ cu
enik83 spune:
| citat din mesajul lui Victo Neata..vaaaaaaaaii..iar ati terminat capitolul.. Eu inca n/am luat nimic pt bb mic..probabil cd voi fi in concediu. Racusor, asa si eu, la 1 iunie maxim, gata cu munca! Sper sa resist pana atunci, sa nu ma omoare durerile de spate. Dragaica..he he..cam pana la 3 luni poti lasa copilul marginit de perna aia..apoi gata..cel mai sigur in patut, fara multe lucruri ce si/ar putea trage peste cap. Si io si io sunt fecioara..:) de/o fi bine, de/o fi rau..bucurosi le/om duce toate :) Bianca..mai ia cate un rennie, e permis in sarcina. Iar la nani, 2 perne.Cauta sa vezi care sunt alimentele/condimentele care iti dau arsuri si evita/le. Eu spre ex nu puteam manca piperat. Seara produse lactate dar fara zahar. Mihaela, ce poze superbeeeeeeeeeeee..pacat ca/s la serv si se incarca f greu si n u pot vedea asa multe cat mi/as dori.. mai nu i/a dat nime la fata reteta de spanac. uite cum fac eu. calesc un pic usturoiul, dat pe razatoare mnica. apoi pun faina, lapte, zeama in care am oparit spanacul,sa iasa un sos destul de consistent. apoi pun spanacul oparit si tocat, mai las sa dea catvea clocote, sare dupa gust. din pacate nu prea stiu sa iti zic de cantitati. eu fac cam 500 gr de spanac si ies cam 3 portii. si ne place cu oua ochi. maine sunt libera, deci voi avea zi de gatit. ma gandesc la o ciorba de perisoare, iar felul 2 sa fie ceva la care sa mearga salata- orez, cartofi. da urzicile cum le faceti? desi..mi/e groaza de spalatul lor. Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007) |
victo..eu urzicile le fac exact ca si spanacul..dar eu nu stiu de ce zice de curatatul lor..eu una le pun in apa clocotita si le las acolo sa fiarba 5 minute..le scug si apoi le curat coditele si le toc..asa nu pisca..
18+ cu o minune de 
poze

si azi mi le-am descarcat si eu in sfarsit