Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinariu, raportam o noapte foarte bine dormita dupa ce sotu ieri ne-a facut surpriza sa vina cu perna de corp, o recomand din tot sufletu
Am pus o poza cu ea la datorie .
O folosesc sa stau pe canapea in toate pozitiile, ce mai e o minunatie, ma gandesc cu a dorit bunica mea cand era gravida cu geeni fara body pillow
La noi ploua, e intunecat sunt doar +2 grade da macar nu mai ninge, slava Domnului.
Incerc incetu cu incetu sa ma pregatesc de Paste, mi-am luat deja vopsea de oua, am luat cu vecina toate culorile posibile, le facem impreuna, o sa trebuiasca sa ma duc pe la arabi dupa miel si la magazinele romnesti dupa cozonac si gata, ma pot apuca de gatit.
Daca ati sti ce frumos e de Paste la biserica bucivineana unde mergem noi, se strang sute de romani, politia inchide strazile si ramane de paza pana ne terminam slujba,sunt asa de multi ca nu incapem in parcarea bisericii asa ca ocupa trotuarele si strada, la 12 noapte cantam Hristos a inviat, quebecosii s-au obisnuit, multi se opresc si asculta.
Abia astept, e singura data pe an cand simt romanii unitii, fie si pentru o ora.....o ora in care lumea ia lumina, isi ureaza Paste fericit chiar daca se nu cunosc, isi zambesc.......gata ca devin nostalgica.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata delfinariu, raportam o noapte foarte bine dormita dupa ce sotu ieri ne-a facut surpriza sa vina cu perna de corp, o recomand din tot sufletu
Am pus o poza cu ea la datorie .
O folosesc sa stau pe canapea in toate pozitiile, ce mai e o minunatie, ma gandesc cu a dorit bunica mea cand era gravida cu geeni fara body pillow
La noi ploua, e intunecat sunt doar +2 grade da macar nu mai ninge, slava Domnului.
Incerc incetu cu incetu sa ma pregatesc de Paste, mi-am luat deja vopsea de oua, am luat cu vecina toate culorile posibile, le facem impreuna, o sa trebuiasca sa ma duc pe la arabi dupa miel si la magazinele romnesti dupa cozonac si gata, ma pot apuca de gatit.
Daca ati sti ce frumos e de Paste la biserica bucivineana unde mergem noi, se strang sute de romani, politia inchide strazile si ramane de paza pana ne terminam slujba,sunt asa de multi ca nu incapem in parcarea bisericii asa ca ocupa trotuarele si strada, la 12 noapte cantam Hristos a inviat, quebecosii s-au obisnuit, multi se opresc si asculta.
Abia astept, e singura data pe an cand simt romanii unitii, fie si pentru o ora.....o ora in care lumea ia lumina, isi ureaza Paste fericit chiar daca se nu cunosc, isi zambesc.......gata ca devin nostalgica.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetele...

Am intrat sa va salut.. ca ma chinui sa recuperez din ce ati mai scris, si raman in urma rau deoarece sunt mai aglomerata la servici zilele astea.. Nici nu am citit capitolul asta nou, dar am vrut sa va pup, sa va urez sanatate multa si vesti bune in continuare..

Hai poate reusesc sa ajung la zi cu cititul..Bye-bye!!!

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 20+

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Dragaica, s-o folositi cu placere.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ma uit la pozele voastre cu burticute, sunteti superbe, unu si una, care mai de care mai subtirica si frumusica.
Abia astept sa va vad burticutele in rochite de vara prin mai, iunie
Vad ca toata lumea a inceput sa cumpere lucrusoare, parca si eu m-am mai linistit, ma gandesc ca sarcina e deja marisoara, sansele sunt mai mici sa se intample ceva, Doamne fereste.
Poate reusesc sa ma destresez de tot si sa ma bucur de sarcina, e foarte posibil sa fie ulima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

enik, pai de spalatul asta in prealabil mi/e groaza..deci tot cu usturoi se fac si urzicile.

Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)

pai de ce ??
ca eu nu pun mana pe ele...
pur si simplu umplu bolul...le zgaltai un [pic ..le scurg si toot asa..nu pun degetu pe ele..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Haideti sa va destresez eu cu niste piese din playlistul meu de azi
www.youtube.com/watch?v=BOETaQZSIUI" target="_blank">Andre Rieu - Brasil Simphony
www.youtube.com/watch?v=V3i1-p4fP08" target="_blank">André Rieu playing before the Ajax - Olympic Marseille (Shostakovich, 2nd waltz)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

v-am pus poze cu burta .. atunci cand apuca, sotul imi face in toate ipostazele posible si azi mi le-am descarcat si eu in sfarsit

24 + cu

Foarte frumoase pozele.Iar catelul e un scump.
Am pus si eu poze cu catelusul meu :D.Diseara vreau sa pun si cu burtica (de fapt burtoiul )

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Haideti sa va destresez eu cu niste piese din playlistul meu de azi
www.youtube.com/watch?v=BOETaQZSIUI" target="_blank">Andre Rieu - Brasil Simphony
www.youtube.com/watch?v=V3i1-p4fP08" target="_blank">André Rieu playing before the Ajax - Olympic Marseille (Shostakovich, 2nd waltz)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+

frumoasa muzica..ce se distreaza lumea..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Helllo,am revenit si eu in peisaj!
Cu greu am recuperat capitolele,tare harnicute mai sunteti!!
Maya I've missed you too!!!
Noi am avut un week-end foarte incarcat.Sotul mi-a facut o mare surpriza si si-a luat cateva zile libere,a venit miercuri seara si a plecat azi dimineata,am profitat din sa ne giugiulim,sa ne relaxam,am stat mai mult prin curte din cauza soarelui,duminica am facut gratarel si am sarbatorit un pic avand in vedere ca ieri a fost ziua lui,am vizionat dvd-urile de la nunta,ieri am iesit cu burtica la plimbare,ce mai...a fost super super.Mai vreau !!!!!!!
Mersi ca v-ati gandit la mine,nu am patit nimic,din contra sunt happy ca il simt pe junior din ce in ce mai bine,pe zi ce trece creste si se misca cam de 6-7 ori pe zi,face fotbal si box
Sa va spun o patanie legata de el: sambata seara am fost la fotografa sa luam pozele si dvd-urile,cand tipa ne-a aratat prezentarea junior a inceput sa ma loveasca intr-un hal incat am zis ca iese din burta,cred ca se emotionase foarte tare

22+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput