Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Michelle ce poze superbe!!! Piata este unul din locurile mele preferate mi-ar placea sa gasesc si la noi in piete fel de fel de fructe exotice, ambalate dragut in cutiute de plastic, gata de bagat in burtica !

Larisa La Multi Ani ! Sa fii sanatoasa si fericita!

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Michelle, in Barcelona am petrecut primul revelion cu sotul, este orasul meu de suflet, am zburat separat din 2 tari diferite si ne-am intalnit la bagaje:-)! Nici unul nu credea ca celalalt va veni!
20+ cu

Carmen, v-ati cunoscut pe...internet ? Daca nu erati siguri ca veti veni la intalnire

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz
Beluistef, spor la mutat!
Crissy, cum e la servici?

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Buna burtici,
Am fost si noi la morfofetala la dr. Dinu si am aflat ca vom avea inca o cocheta ca sora-sa: si-a pus si ea doua siraguri de margele (circulara dubla)... Cantareste 430g la 21s+4z, toate masuratorile sunt in limite normale, mai putin IR artera uterina stg unde avem un indice putin crescut (0,65).
Drept sa spun ma asteptam la un baietel asa cum ne sugerase dr. Craioveanu la eco 13 saptamani dar ne bucuram ca vom avea inca un bebe sanatos.
Pentru ca suntem abonati la CMU totul a fost din partea casei, inclusiv inregistrarea intalnirii pe DVD. Urmatoarea intalnire pe 1 iunie, cand ne vom intoarce si noi de pe alte meleaguri...
Aveam pregatit un nume de baietel, dar dupa ce-si revine tati din soc, ne apucam de brainstorming... Acelasi soc l-a avut si la primul bebe dar i-a trecut repede si acum e foarte incantat cand vine pitzigoiul sa-l dragaleasca putin, frecandu-si nasucul de al lui. O sa fie un rasfatat :)
Va urez sa veniti si voi cu vesti minunate de la intalnirea cu bebelusii din burtici.
Pupici

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Legat de spitale si de nasteri,eu nu stiu ce sa mai cred despre medici,spitale,personal,curatenie...sunt foarte dezamagita.Am o prietena care a nascut sapt trecuta aici in oras.Medicul ei nu vroia sub nici o forma sa ii provoace nasterea (trecuse de mult de 40 sapt),nici sa o asiste macar,pana la urma dupa certuri mari,i-a facut cezariana,totul ok,fata sanatoasa,insa daca dansa nu se certa cu el un pic nu stiu ce se intampla cu fetita ei.Medicul ei stia de la 7 luni ca are cordonul in jurul gatului,nu i-a spus deloc si in plus i-a si dat bilet pe care scria clar sa vina de acasa ca va naste natural doar cu ajutorul moaselor.Din cate stiam eu daca se intampla ceva in timpul sarcinii cum ar fi acest lucru :cordonul ombilical,medicul doar prin cezariana permite nasterea.Sau ma insel eu?

22+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

La multi ani, Larisa! Sa fii sanatoasa, sarcina frumoasa in continuare si sa ai o nastere asa cum iti doresti.

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Avand in vedere ca atatea zile am tinut laptopul inchis si am profitat de curtea mea plina de soare,e randul sa va bombardez cu intrebari:
Voi aveti intepaturi de inima,palpitatii?
Deci eu pana acum nu stiam ce inseamna o intepatura la inima,de ceva vreme le simt si sunt deranjante.Aseara de exemplu am luat o gurita mica mica de energizant si imediat au inceput durerile,pulsatii.Oare sa imi faca rau in perioada asta chiar si 5 ml,o fi de la bebe sau e un semn rau?
Alinutza-Bulinutza

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Angharad, felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare rasfatata voastra. Si eu doar in iunie ma mai duc la dr...mi se pare asa de mult
Btz_ovi, tu si sotul tau stati in orase diferite?

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Avand in vedere ca atatea zile am tinut laptopul inchis si am profitat de curtea mea plina de soare,e randul sa va bombardez cu intrebari:
Voi aveti intepaturi de inima,palpitatii?
Deci eu pana acum nu stiam ce inseamna o intepatura la inima,de ceva vreme le simt si sunt deranjante.Aseara de exemplu am luat o gurita mica mica de energizant si imediat au inceput durerile,pulsatii.Oare sa imi faca rau in perioada asta chiar si 5 ml,o fi de la bebe sau e un semn rau?
Alinutza-Bulinutza

Us
My Baby Boy

Ai grija cu tensiunea.Inima nu te doare. e foarte probabil sa fie junghiuri intercostale, probabil de la energizant.poate ar fi bine sa intrebi medicul despre treaba cu tensiunea...pe mine m-a avertizat deja ca nu e de gluma.nu te alarma ca nu e cazul.pupici

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Angharad, felicitari pentru fetita! O sa fie foarte frumos pentru mandra ta sa aiba o surioara.

ochidut ai o burtica foarte sexy!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+

Mergi la inceput

laurica totusi e ciudata, luat o gurita,nu mai mult.Stiu cu tensiunea nu e de joaca si tin sa cred ca ai dreptate mai ales ca eu si inainte aveam tensiunea 13/9.Oricum energizante nu beam nici inainte,nu le suportam,aseara mi s-a facut pofta.
Apropo,parca tu m-ai intrebat de cartea de munca.Am sunat la ITM Galati (In iasi nu figuram),le-am trimis o sesizare si azi maine ajunge la ei.Sper sa se rezolve,insa mi-au spus si ei ca daca firma nu vrea sa imi trimita anexa completata ii pot da in judecata.Sper sa nu ajung pana acolo si sa fie oameni ok.
Paula eu m-am mutat cu parintii aici pe perioada sarcinii,ramanand fara servici in Iasi si chiria extrem de scumpa nu m-am mai descurcat,iar de mutat la el no way.MAi bine in gara.Asa ca pana dupa Paste face naveta saracu

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput