Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Bravo Bobita!
Uite ca ii era frica de prezentatia pelviana si nu numai, de streptococ ca trebuia sa faca antibioticul inainte de nastere,era trista si speriata de atitea necunoscute si iata ca a reusit cu bine sa nasca puiul! bravo! sa fie bebe Matei pazit de Dumnezeu in continuare, tu sa te recupererezi usor!

eu am urmarit-o fiindca avea acealasi due date ca mine, si mi-a luat-o inainte desi eu as fi nascut mai repede ca e al treilea! ha ha ha!

asta noapte m-s sunat spitalul sa vin ca am programare facuta de dr meu sa nasc????? what???? eu azi am porgramare la office, nu la spital! nu stiu ce a facut ametitul meu de dr! cica, dar nu puteti veni? la 3 noaptea? da, avem liber si ar putea sa se ocupe de mine!
cumnata mea ar fi vrut sa o induca si a durat o saptamina pina i-au facut indusa si la mine ma suna noaptea! m-a bagat iN priza! am zis ca nu am cu cine lasa copii( si asa era) si la revedere! daca nu am nimik, dece sa ma duc la nastere? nici macar o contractie acolo, desi as vrea sa scap, recunosc!

ma duc la dr sa vorbim ce a facut cu programarea la spital, cu cine m-a confundat.

Cenia cu bebe Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Bravo Bobita!
Uite ca ii era frica de prezentatia pelviana si nu numai, de streptococ ca trebuia sa faca antibioticul inainte de nastere,era trista si speriata de atitea necunoscute si iata ca a reusit cu bine sa nasca puiul! bravo! sa fie bebe Matei pazit de Dumnezeu in continuare, tu sa te recupererezi usor!

eu am urmarit-o fiindca avea acealasi due date ca mine, si mi-a luat-o inainte desi eu as fi nascut mai repede ca e al treilea! ha ha ha!

asta noapte m-s sunat spitalul sa vin ca am programare facuta de dr meu sa nasc????? what???? eu azi am porgramare la office, nu la spital! nu stiu ce a facut ametitul meu de dr! cica, dar nu puteti veni? la 3 noaptea? da, avem liber si ar putea sa se ocupe de mine!
cumnata mea ar fi vrut sa o induca si a durat o saptamina pina i-au facut indusa si la mine ma suna noaptea! m-a bagat iN priza! am zis ca nu am cu cine lasa copii( si asa era) si la revedere! daca nu am nimik, dece sa ma duc la nastere? nici macar o contractie acolo, desi as vrea sa scap, recunosc!

ma duc la dr sa vorbim ce a facut cu programarea la spital, cu cine m-a confundat.

Cenia cu bebe Sophia

zi.le ca vin eu!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu-mi vine sa cred cum s-a tot rasucit Matei ai Bobitei.
Clar e Berbec pur sange, face numai cum vrea el .

Ioanaa si de ce i se pare matusii ca laptele de vaca ar fi mai bun pt un pui de om ??
cum Irina am vb sapt trecuta parca. Era bine si ea si bebe. Ocupata cu bebe si colici

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Atentie ce mesaj am primit de la bobita :
Azi la 13,10 a sosit Matei , este un Berbecutz de nota 10 cu 3200 gr si 50 cm. Ieri era pelvian, azi noapte s-a sucit cranian, mami s-a speriat si a fugit la spital. Traiasca epidurala

Bun venit pe lume, Matei! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Bobita! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

S-a nascut surioara Dariei la 15.10 dupa un travaliu scurt dar f dureros. Nemary

Bun venit pe lume, surioara Dariei! viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, nemary! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara, fetelor!

Am venit si eu de la stomatolog si o mica vizita.
Nu am simtit cand mi-a scos nervul , mi-a plombat-o si acum e mai bine..nu ma m doara. Sper sa nu m am pb cu dantura pana la nastere cat si dupa..

Am 'spicuit' ce s-a m scris si am vazut mesajul lui Nemary: Felicitari, mami! Bine-ai venit pe lume printesa mica! Sa fii sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
..cat si mesajul bobitei:
Felicitari! Bine-ai venit pe lume Matei!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Bravo Nemary si Bobtiza!!! Sa aveti prunci sanatosi si mancaciosi!!!!

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Mi-am luat si eu perna pentru gravide si cum am primit-o am si folosit-o si am tras un pui de somn de vreo ora juma. Ma simt si eu putin mai odihnita, insa acum bebe e foarte activ. Nu stiu cu ce isi face de lucru pe acolo, da din copanele si se impinge cu caputul in jos, parca acuma vrea sa iasa...

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO BOBITA !!! BUN VENIT MATEI !!!

BRAVO NEMARY !!! BUN VENIT SORA DARIEI !!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna seara burtici , azi am fost la control , a decurs relativ bine ,dr. m-a incurajat ca mai este atat de putin , ca nici ei nu-i vine sa creada ce bine a evoluat fara cerclaj cu colul intredeschis de la 20 sapt . bebe nu a vrut a stea la masurat , asa ca nu prea stim greutatea . Dar dr. zice ca are in ur de 3 kg -2,800 ,placenta a inceput sa se matureze , iar bebe tot in pozitie pelvina este .
Si am facut si programare pentru cezariana , respectiv pe 10 aprilie, bineinteles daca nu o sa vrea mai repede.

35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput