Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
camilecu spune:

BRAVO BOBITA !!! 

BRAVO NEMARY !!! 

35+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
Ioanact spune:
cristincuta felicitari pt bb!
Sper sa reusesti sa-ti desfunzi canalele si sa vina lapticul pt bebe. 
Asteptam si pozele cu bb grasun ..cand ai timp.
freedelia nu uitandu-te pe pereti, ci mergand la biserica, rugandu-te si chiar plimbandu-te..
Sa nu cadem in extrema cealalta, adica sa nu aprinzi nici un bat de chibrit..etc. ..Mai multe poti citi aici.
Rebiana felicitari pt greutatea Marei!..tine-o tot asa..sa creasca mare.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
bordeancavio spune:
wow!!!! ce de iepurasi noi in cateva zile!!! eu nu am avut net de sambata, pt ca provider-ul nostru a avut nus ce naiba probleme si ne-a tinut fara net de innebunisem. plus telef peste telef cand vine netu' si ei nimic! in fine... nu ii intereseaza pe ei. nu am citit tot ce am ramas in urma,
in primul rand felicitari noilor mamici!!! refacere rapida!!!
felicitari iepurasilor noi veniti! sa cresteti mari si sanatosi!
am vazut pozici, una mai frumoasa ca alta. toti bebeii sunt superbi!
eu sunt bine, sotul e cam racit si ia pastile, eu un pic parca, de la vremea asta ciudata. in fine sper sa nu fie nimic. sambata am fost la control, bebe e maricel, 2700 gr la 35 sapt. si era bine. colul e tot scurt, sper sa fie ok pana la termen. cu nasterea, cica vedem mai spre termen in ce mod, asa zice dr... eu una nu stiu cum sa aleg. cu epidurala, daca e mai mare bebe, dr zicea ca nu mi-ar recomanda, ca e mai greu la scos, si se poate ajunge la forceps... oricum vedem dupa paste, el pleaca o sapt dupa paste, sper sa fie bebe cuminte, sa nu ne faca surprize atunci. mie mi se mai intareste burta, dar nu am dureri, mai ales nopatea cand dorm pe o parte se face pietroi, desi dorm pe 7 perne, ![]()
![]()
![]()
ma duc sa mai citesc din urma, cat n-a mers netul... noapte buna, [pupiciiii
vio asteptand pe bebe
35+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andra_s spune:
FELICITARI BOBITA!!!
FELICITARI NEMARY!!!
Mamicile astea doua cred ca acum sunt la o barfa pe holutrile spitalului
au nascut amandoua la acelasi spital, in aceeasi zi, parca si cu acelasi dr, cred ca s-au vorbit ![]()
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s FELICITARI BOBITA!!! FELICITARI NEMARY!!! Mamicile astea doua cred ca acum sunt la o barfa pe holurile spitalului POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Nu cu acelas dr (cel putin asa vad din lista), dar la aceiasi maternitate.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
36+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Brumari spune:
hmm.. am lipsit si eu de la citit cateva ore si deja 2 vesti minunate.
Felicitari BOBITA SI NEMARY .. bun venit pe lume bebelusilor sa cresteti mari si sanatosi.
Bumbitza spune:
Fetelor tare bine ma simt acum, m-am tuns, m-am coafat, m-am masat, sunt ca noua
Bine ca m-ati convins sa ma duc. Va fi o surpriza pt sot ca l-am pacalit ca nu ma mai duc ca sa nu stea cu grija.
Aici poze cu noua freza si cu burtosul la 38s: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#5451944937608223042
Bravo Bobita! Bravo Nemary! Si eu care speram sa ne intalnim la spital, dar uite ca asa a fost sa fie! Ma bucur din suflet pentru voi si sa va dea DD multa sanatate!
Honey ma bucur ca ai dat tu vestea
Uitasem ca a luat si nr tau de tel din lista.
Rebi, sa-ti traiasca grasunica!
Catus, Mihaela bine ati ajuns acasa! Acomodare usoara!
Jasmine, si eu scriu in Notepad si apoi cu copy-paste, e mult mai simplu si sigur.
Nibi, felicitari pt prima plimbarica!
Kossir, eu chiar nu stiu cum ar fi mai bine sa procedezi cu vaccinurile, dar sunt convinsa ca vei lua decizia potrivita
M-am tot tinut sa-ti spun, de fiecare data cand scrii imi imaginez asa ce frumos trebuie sa fie in Maroc, Fes si Marrakech sunt doua dintre destinatiile unde mi-ar placea sa ajung candva![]()
Ioanaa28, ma bucur ca s-au rezolvat problemele..cat despre matusa, nu pune la suflet, nu se merita
Cenia, eu tin minte ca vineri te-a chemat dr...ca si eu la fel ma duc la spital cu bagajul dupa mine, tot vineri
.
Ioanact, ce bine ca ai scapat de dureri! Las ca de acum va fi bine!
Camilecu, felicitari pt vestile bune! Si eu am avut la un moment dat DPN 10 aprilie, dar a recuperat bebe, iar acum se mai si grabeste.
Vio, si eu am o retinere ref la epidurala tot din aceeasi cauza, o sa discut cu dr meu si o sa-i spun ca nu vreau forceps sub nicio forma 
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
annya9 spune:
Sa-ti fie de bine Bumbitza, iti sta foarte bine. Cred ca o sa-ti urmez exemplul si eu zilele astea.
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
nafi spune:
Bumbiza - sa-ti fie de bine, se vede ca esti relaxata
Eu nu am iesit din casa astazi dar ma laud si eu cu salamul de biscuiti care a avut un succes incredibil. (am pus poza in linkul de la semnatura). A iesit un pic moale ptr ca n-am avut biscuiti suficienti dar ca gust ...
.Acum sotul e acasa, ghiftuit si fericit ca suntem iar in formula completa! 
Noapte buna fetelor! 
Ah...am uitat....BRAVO NEMARY! DUREREA O VEI UITA CAT AI BATE DIN PALME! RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBIC SANATOS!
37+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Sa-ti fie de bine Bumbitza, iti sta foarte bine. Cred ca o sa-ti urmez exemplul si eu zilele astea. ![]() 35+ Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Multumesc
Vroiam de multa vreme sa ma tund mai scurt si n-am avut curaj, dar e taaare bine ca il pot ingriji si coafa mult mai bine acum
.
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#