Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Atentie ce mesaj am primit de la bobita :
Azi la 13,10 a sosit Matei , este un Berbecutz de nota 10 cu 3200 gr si 50 cm. Ieri era pelvian, azi noapte s-a sucit cranian, mami s-a speriat si a fugit la spital. Traiasca epidurala

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo Bobita! Felicitari si bun venit pe lume Matei!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SCOS AERUL LA BEBE:
un videoclip pe youtube in care arata cum scoti aerul, dar mamica parca e incepatoare: http://www.youtube.com/watch?v=W8yvnhWdyAs

la faza 2 adica un fundulet,la tine in poala, dar aplecat un pic mai mult in fata, ii sustii barbia cu mina, il masezi mai viguros decit in videoclipul asta pe spate de sus in jos, dar mai apasat, asa...ii poti pune pernutza in brate sau scutec rulat, care sa ii stea in poala lui sa preseze pe burtica in timpul cit il apleci in fata.

cind il tii pe umar, sa stea cu burtica pe umarul tau. in pozitia asta numai cind ma leganam in scaunul de alaptat (cum are in video ) si eram pe spate, doar asa scotea aerul bebe.

mai este o tehnica la o bunica care nu am mai vazut-o:
http://www.youtube.com/watch?v=1xcGbd8xWGI&feature=related

principalul e sa nu te lasi batuta, ca apoi incepe sughitul sau regurgiteaza in jet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

salutare la toate gagicile.Am inceput sa scriu aseara dar s-a trezit bebe si gata.
Oanka am vrut sa-ti scriu in special tie.Mare grija la alaptatul cu antibiotic.Indiferent ca ti se spune ca poti alapta in timpul tratamentului pot aparea varsaturi indelungate la bebici pt ca antibioticul este excretat in lapte si sist digestiv al bebiciclor nu e pregatit pt asa ceva.Eu maine am ultimele injectii si ne reapucam de alaptat ca am laptic destul si ma enerveaza sa-i dau puiucului formula.
Greenfrog de la laptele formula se constipa.|Si al meu se tot screme bietul si abia daca trage 2 partzuri.Rezolv cu supozitor.De vreo 3-4 zile ne-au incercat colicii dar vad ca azi minune....nu a avut.Ii dau Bonisan de 3 ori pe zi si Infacol inainte de mesele la care nu ii dau Bonisan.Vad ca are efect.Bonisan are gust de marar si bebeGeo plescaie tare incantat cand i-l dau in schimb infacolul care e cu gust de portocale nu-l prea incanta.
Despre laptic am vazut si eu ca atunci cand nu mananc bine nici laptele nu e ok.Si imi e asa de greu sa mananc mai ales ca nu prea mi se face foame.
Despre luatul in greutate dr pediatra mi-a zis sa nu-mi bat capul cu cantaritul pt ca nu are sens.Sapta trecuta luase 200 gr de la iesirea din spital deci 4300.Am schimbat garderoba si avem hainute de 1-3 luni sau chiar de 3 luni care ii vin super.Lunganul mamei drag!
Ina tu ziceai ca aveti probleme cu scosul gazelor?Uite sa stii ca la noi de cand ii dau picaturile anticolici scoate mai putin aer pe gurita in schimb ii aplauda bucisoarele...de numa numa.
CoriMami te descurci daca iei un pix si o foaie si iti faci un plan in fctie de progr lui bebe.Ideea e ca in casa ai mereu o groaza de facut.oricat ai face curat tot ai de facut.Eu fac curat in casa mancare am grija de bebe (bine ca si el e cumintel dar tot tre sa stai dupa el),spal, calc, dezinfectez casa.Avantajul meu e ca sotul lucreaza acasa si ii mai fur cateodata din programul de munca ca sa il mai gadile pe cocoshelu asta mic.Dar nu mult ca dupa aia ne puna placa cu :vreti bani si ma tineti din treaba
Mai citesc si revin.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Atentie ce mesaj am primit de la bobita :
Azi la 13,10 a sosit Matei , este un Berbecutz de nota 10 cu 3200 gr si 50 cm. Ieri era pelvian, azi noapte s-a sucit cranian, mami s-a speriat si a fugit la spital. Traiasca epidurala

BRAVO BOBITA! BUN VENIT MATEI- IEPURAS GRABIT!
RECUPERARE RAPIDA , MULT LAPTIC SI NOPTI CU SOMNIC!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

S-a nascut surioara Dariei la 15.10 dupa un travaliu scurt dar f dureros. Nemary

FELICITARI MARI!!!

FELICITARI BOBITA!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Felicitari nemary
Bun venit pe lume bebelusei

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Acum nu se mai opresc iepurasii???

Bravo Bobita !!!
Bine ai venit bb Matei !!!

Bravo Nemary!!!
Bine ai venit sorioara de Daria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Traiasca epidurala

Traiasca!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Am venit de la doctor, am facut un vaccin, e vorba de un rapel la cel de hepatita.
Am facut si un control, suntem bine, avem 4.500kg si 55cm . Cu tot cu diaree care ne-a dat putin inapoi cateva zile, a scazut in greutate .
De brobonite a zis ca poate sa faca o forma grava si mi-a dat un tratament. Acum mie mi se pare exces de zel, deoarece brobonitele sunt in curs de disparitie. Mi-a aratat un tratat de medicina, in care sunt poze de groaza si . Concluzia mea personala a fost c anu e cazul. Gresesc oare? Am sunat si la fratele sotului care e si el pediatru si care mi-a zis ca am dreptate . Sper sa fie decizia buna.

Acum am alta problema: mi-a spus ca luna viiotare vom face alte vaccinuri: pentru difterie, pneumococ si inca ceva .
Cu specificatia ca sunt foooarte scumpe, dar ca sunt importante, ca cel de pneumonie e nou descoperit, ca cel de diaree e mai ieftin decat spitalizarea in caz de .
Mie mi s-a parut un pic comercial si am sunat la fratele sotului expunandu-i problema. El mi-a zis ca nu e cazul celor doua vaccinuri respectiv difterie si pneumococ, doar cel de-al treile trebuie facut.
Acum sunt intr-o ceata groasa. Caut pe net si nu gasesc vaccinurile care se fa in Maroc. Stiu ca in fiecare zona se fac vaccinuri diferite, dar m-am plans si eu la voi. Poate dati o idee. Diana ce zici????????

Va pup, o zi buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Poate gasesti ceva relevant aici:
http://srvweb.sante.gov.ma/vaccination/Pages/default.aspx

Felicitari ptr Sofia! e deja maricica , ce mai!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Merci mult Nafi .
Nu am inteles mare lucru din comparatia facuta. Este diferenta mare intre sistemul de stat si cel privat aici. Si mi-e teama sa merg la stat ca sunt niste idioti, nu-si dau interesul deloc, e muuuuult mai rau ca la noi. Si de vaccin chiar mi-e frica. Mai frica decat de multe boli de bebe.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput