Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 3
Zuzilici spune:
Mai fetelor asa de zapacita de cap am fost zilele astea, c-am uitat sa-i urez mamei mele " La multi ani!" Face draga de ea 65 de ani astazi si ce mod de celebrare: Cu umarul imobilizat intr-un suport special din cauza de dislocare. Bine ca macar n-o mai doare asa tare, dar acum stiu exact de unde am luat eu nerabdarea. Si eu daca-s bolnava sau orice altceva vreau sa se intample totul: Imediat. Acum.
Va servesc virtual cu tort si .
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Zuzi, la multi ani mamei tale si multa sanatate. Un pahar de sampanie servesc si eu, multumesc.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Zuzilici La MUlti Ani! mamei tale.
Dordia este ok, doar racita, probleme cu sinusurile. A luat de la cei mici, carora binenteles ca le-a trecut. Stefan cu gradinita iar Tudor acasa.
Delia Sa stiti ca va citesc, regulat, daca nu zilnic, macar la doua zile, insa eu nu prea am ce povesti, asa ca ma rezum la a da raportul si cam atat.
Va pup pe toate "again"
tumpi spune:
Zuzi, La multi ani mamici tale si multa sanatate.
Sa sti ca-s aici si debordez de optimism, asa ca biciul imi este pregatit pt oricine calca pe langa.
Fetele mai documentate, daca mananc orez cu lapte la micul dejun e ok?Dar daca imi fac niste mascarpone cu fructe ca desert?
Violeta, de ce te chinuie dr pe tine cu HSG-ul pe cuvantul meu daca pricep.Dar tu faci cum crezi, mai ales daca te increzi asa de mult in dr tau.
Sanatate Doridiei
La noi e primavara in toata regula,bine cam pana sambata,da ma simt minunat.Ma simt bine si ma tin de treaba in limite normale ca sa zic asa.Am descoperit inca odata ca prostia pe lumea asta e multa, iar cei ce odata i-ai ajutat lovesc miseleste,da am ajuns la concluzia daca omul-i prost ramane
Oricumam planuri mari, iar cand e primavara ma simt cel mai bine asa ca infloresc si scad in kg pana cand am sa ajung pt a ma simti eu iarasi bine in piele mea si spre mandria sotului ca are nevasta tanara si frumoasa
Gata fug sa strang la bucatarie ca am dezghetat frigiderul si mi-au ramas castroanele intinse pe acolo si sa ma duc la ora de
O seara minunata stilatele mele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
louisea spune:
Zuzi la multi ani mamei tale!!!
Tumpi dimineaza poti manca cam ce fructe doresti tu. Evita totusi stugurii ca au multe calorii si mult zahar
Cat despre orez cu lapte.. Cred ca ai sa primesti raspunsuri diferite - depinde pe cine intrebi . Eu una evit carbo rafinati de genu orez, paste ne-integrale, paine alba.. Alta poveste e ca la jumate de ora mi-e foame Asa ca nu l-as manca deloc. Dar daca as avea pofta, atunci l-as manca dimineaza
Mascarpone - are cam multe calorii pt gusturile mele. Mai bine un iaurt, creme fresh, fromage frais etc. DAR cele mai multe calorii vin din grasime, si daca mananci mai sarac in grasimi restul zilei si te incadrezi in calorii pe ziua respectiva e ok. Pe de alta parte e grasime de origine animala.
Meniul meu de azi:
MD: fromaj frais cu 2 linguri de ovaz, 2 linguri de seminte de floarea soarelui
G: 2 morcovi si un mar
P: branza de vaci, somon, paine neagra, o rosie, ardei, brocoli
G: un baton fitness (n-am avut de ales ca eram pe drumuri :)) Cand am ajuns acasa o cana de lapte (tre s-o beau in fiecare zi pt calciu ca n-am chef sa mai iau supliment si pt calciu)
C: pui si legume la wok cu cateva nudler
Am uitat sa dau si eu raportul ... 6,5 kg la 26+3.. Nu stiu daca e mult/ putin dar atat am luat :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danitin spune:
Is prinsa cu treburi de nici nu mai respir ca lumea. Si am si niste draci de nervi . Asa ca raportez doar scurt, cu scuze de intarziere, stagnare la 79.
Mik spune:
Zuzi, la multi ani penrtu mamica ta !
(imi pare rau de umarul ei, sper macar ca nu e mina dreapta caci asta se vindeca mai greu).
Raport : 48,5kg, inecepe sa scada usurel. Pina la vara tre' sa fiu silfida caci o sa stau la mare 3 saptamini.
Gata, un curs pe trimestrul asta e gata, tre' sa mai corectez teme si examene.
Dupa-amiaza plec mai devreme si-mi duc copiii la tenis, am sa stau linistita la soare o ora. lucru mare !
Va pup in grup, dragutelor.
puskin spune:
Buna seara,
Sunt super obosita asa ca o sa fiu foarte scurta.
Vik vazut pozele, superbi copchii tai iar de tine nu mai zic nimic decat ca nici nu zici ca ai nascut de 3 ori.
Gabi sanatate Marei.
Tumpi cam ce ti-a scris Lou asa zic si eu. Mascarpone cu fructe de padure as combina, nu cu altceva ( astea nu au atat de mult zahar incat sa fermenteze in combinatia asta).
Zuzi lasa dulciurile . La multi ani mamei!
Carmen eu am nevoie de cantitati sa imi pot da cu parerea legat de calorii.Astept cuminte pozele .
Delia mananca cum simti, e cel mai important.
Somn usor, ne auzim maine.