Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

nu am timp de povesti acum, o sa scriu mai mult pe seara.

Pun insa linkul la articolul despre cereale si o sa revin diseara si cu un scurt rezumat.

http://www.paleonu.com/panu-weblog/2009/6/23/the-argument-against-cereal-grains.html

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamnelor dragute!

Multumim de urari, am avut o noapte de cosmar... Azi dimineata am fost la doctor cu Mara, a zis ca are traheo-bronsita acuta.

Sabina, sanatate si voua! Exact asa mi-a zis si mie Mara azi noapte, printre plansete si muci, ca n-a avut o noapte asa de proasta in viata ei. Ea ia Zinnat + multe alte medicamente. Mi-a zis doctorita sa-i fac aerosoli, trebuie sa-i iau nebulizator. Era de mult pe lista, dar n-a mai fost cazul. Acum chiar il iau.

Ca urmare a noptii ce a trecut, eu sunt chiauna, mor de somn si imi vine sa ma ascund undeva unde sa nu ma vada nimeni-nimeni. Acum am ajuns la birou, dar nu stau prea mult, ma duc repejor acasa.

Vik, eu nu pot sa vad pozele de aici, dar ma uit de acasa; sunt convinsa ca fetele au dreptate si arati super!

Va pup!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Vik, copii superbi, mama superba, chapeau!!! gandeste-te ca la 2 luni de la nastere tu ai 6 kile in plus fata de inaltime si 11 de slabit ca sa fii pe c atwalk, esti betoana.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
hahaha sabina uite logica din asta-mi place si mie:)), e din dictionarul optimistului:)zuzi, mik, merci.mik exact asa e cum bine ai observat si tu, primii doi diferiti intre ei si al treilea seamana cu amindoi. exact asta observasem si eu in primele zile dupa nastere. cind am vazut-o nou nascuta puteam jura ca e iar nadja mica de aveam inima tandari acolo, incredibil sentimentul si pe urma dupa 3 zile cind s-au mai asezat trasaturile fetei, vedeam in ea parti leite din aldo si parti din nadja. sa vedem cum o fi cu temperamentul dar si aici vad de la amindoi. citesc si revin cu meniul.raport:80kg fix, nah ca ma stau si saptamina asta la categoria grea, semn ca o astept pe happy, hai draga cit te mai dai cu ruj, hai vin odata la saptezeci si ceva:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

mephala, camy, merci. mai ca la orice femeie imi priesc si mie niste aprecieri avind in vedere ca-s la 2 luni dupa nastere plus ca si voi sunteti tare dragute cu mine, insa stiu ca-s dulapior dar unul mai indraznet nu ca happy care ascunde pozele de noi. gabi hai ca mai ai putin! 11 kg sunt f ok la inaltimea ta pt 33 de sapt. eu la sapt astea avem vreo 15kg, in 38 de sapt +18kg si pina in sapt 41 am ajuns la +22kg, asa ca vezi bine depinde si cind nasti:) si mai prinzi si pastele cum si eu am prins craciunul. am facut reteta de cartofi frantuzesti pusa de tine si inspirata si de la celelalte fete si a mincat sotzul cu mare pofta, la 2 zile i-am facut iar. mare cartofari is barbatii astia. doamne de as minca asa portii cu asa ceva la 2 zile as lua sigur 3 kg!lou biftekul asta de-l pap eu e un fel de variatie a retetei clasice si tu inca nu ai voie:) si eu am poftit pe perioada sarcinii la "cruzimi" din astea. ramine doar carnea de vita cruda cu ceva condimente si ceapa plus o boia de paprica si o lingurita de unt ori ulei de masline, adica fara oud crud si ce se mai pune de obicei. eu-l iau la 2 zile de la o macelarie mica ce are tot felul de specialitati bine facute. tot de acolo iau si roastbif, care e bucata mare si groasa de carne facuta la cuptor pe jumate de in mijloc ramine in singe si feliata pe urma. astea-s "preparatele" pe care la maninc eu, plus serano si parma. in rest salamuri si alte chestioare nu maninc. mai bine piept de curcan feliat subtire, condimentat si fript rapid. ideea e sa se vada carnea in bucata.ia sa vad ce scrie in articolul pus de puskin, sigur fac cerealele fundul mare si gras ca la giste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Vik mama, arati super....mama a 3 copii! Felicitari pentru ambitie! Iar copii sunt minunati! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Firicel bine ai venit printre noi!

Raportez si eu : stagnare Este bine tinand cont ca nu am restrictii, iar la sala inca nu am ajuns. Probabil saptamana viitoare sau dupa Paste.

Eu joi mi-am facut programare sa mai fac un HSG, sa vad cum stau: pot sau nu pot ramane natural? Sansele sunt minime sa fie un rezultat pozitiv, insa macar elimin aceasta posibilitate.

Va las acum ca am treaba la "scarbici".
Pup toate fetele (nu va enumar ca sunteti multe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Raport 56,3 kg!

Deseara ma duc la tae bo!

Meniul de azi: banana,cafea;
branza cu ridichi, cuiuperci inabusite cu usturoi si salata,
salata de avocado , ou fiert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellloo
vik, arati fff bine!!! ai un sex apeal aparte.... iar micuta printesa e o scumpete!!!

raport: 62,8 kg!!

meniu azi:

dimi: lapte cu 4 biscuiti
pranz: mancare de varza dulce cu putina costita.
o prajiturica mica.
gustare: o banana
cina: ton cu lamaie si ceapa verde
gustare: portocala

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor

Io raportez un weekend fulminant si atletic , cocotz sambata si duminica, un pic de coarda sambata si un pic de drumetie duminica, aditional. Mai raportez un abces dentar la fie-mea, din cauza unei plombe prost facute

, febra din aceasta cauza si antibiotic aferent. Bine ca am reusit sa scapam aproape in totalitate fara antibiotic pana acum...

Am citit crucis pana aici, promit sa fac plinul cand apuc.

Vazut pozele cu pitika Vikingai si declar ca e draguta tare si ca seamana foarte tare cu surioara mai mare..e acolo si o poza elocventa intru aceasta

Meniul nu-l declar pana aici, ca e prea lung. Exces am facut doar ieri, cand am mancat cateva stafide in cioco, un pic de caramel cadbury's si o felie mica de pizza seara...si ma bucur caci am termen de comparatie, spre seara nesimtindu-ma tare ok. De inteles excesul cu tot ceea ce implica starea aceea, ca mi-a venit azi ciclul.

Meniul azi: MD: sana cu germeni grau, putina miere si banana + cafea cu lapte
Gustari: stafide, nuci, mar si portocale
P: paste integrale cu dovlecei
C: nu stiu inca, vreau ceva fresh

Intrebare(mai ales pentru Anda, ca e de prin zona

: de unde luati fructele, legumele si carnea proaspata??? Io-s obsedata, nu iau din supermarket, in piata tot n-am incredere, ca-s aceleasi, din cand in cand n-am ce face si tot mai cumpar. Dar ma rezum la citrice, in general, tot ce inseamna asta. La fel cu rosiile...asta mi se pare mai nasol. Eu sunt innebunita dupa rosii, si postesc la greu in perioada rece, ca n-au gust si stiu ca-s crescute pe te miri unde.
In fine, in mare ma intere de unde va procurati materia prima, in afara de plafare si magazine bio, ca pe acolo trec si eu.

Mai viu

edit, ca ma ramolesc rau...
Anda, locuiesc in grigorescu

Si: Vikinga, ii stii tu ce stii, ca doar te vezi si pe sub hainele celea, dar imbracata arati beton, sa mooor yo. Facem fanclub aici cu fetele, imediat. So, io creca sigur tre sa treaca numai un pic de timp si pe sub haine o sa fie tot o betoneala mare!!!!!!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vio, chiar ma gindeam ca nu te-am mai vazut de mult pe la subiect. Bafta joi la analize.

Carmen, brinza era din aceea de vaca, proaspata, nu stiu procentul de grasime. Ma gindeam ca am consumat macar 1500 calorii, desi recunosc ca n-am stat sa calculez, urasc chestia asta.
Multumesc pentru calcul.
Adevarul e ca simt nevoia sa maninc mai usor. Simbata am fost la ai mei si maica-mea facuse sarmale , am mincat doar 2 si fara smintina (cum fac de obicei) si mi-a ajuns de mincaruri grase. Cind ma gindesc ca vine Pastele....

Gabi, sanatate multa Marei.

Am uitat sa ma cintaresc azi, o voi face miine.

Firicel, nici eu nu te vad in lista.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza.

Firicel, Delia cred ca mi-a "sughitzat" laptopul aseara de nu s-a actualizat lista. Jur, c-am actualizat lista. Acum se vede?

Delia mersi de sfaturi si La Multi Ani! tatalui tau.

Violeta ma bucur sa te citesc dar Dordia ce-a patit? Nu ne mai iubeste? Ii sunt puii sanatosi?

Hopes imi cer scuze ca asa cum ai zis si tu, o data ai vrut sa te retragi si n-ai avut noroc decat de . Sper ca-i mai bine Edward.

Carmen si pozele cu tine imi lipsesc. Hai sa te vedem sportiva.

Lou nu te supara ca nici eu nu ma inteleg cateodata. Stiu ca ma sabotez singura si tocmai de aceea as vrea sa ajung la dietetician. Poate reuseste sa-mi schimbe creierul asta bolnav care cere numai interzise. Please don't give up on me.

Cami mi-e dor de tine. Esti bine? Cum mai e Raducu?

Tumpi mersi de bice, le-astept de cate ori este nevoie dar sper sa nu ma fie.

Gusta esti bine? Ai probleme cu sanatatea? Cum mai e Mara?

Gabi sanatate multa Marei si sper sa poti sa te odihnesti cat mai repede.

Crys a trecut raceala la voi?

Baby_boom sanatate multa si piticei tale si bine ca ati reusit si fara antibiotice. Dar cred ca de durerei are mica de ea....

Laura multa sanatate si lui Andrei. Se pare ca-a venit primavara cu epidemie de gripa prin Bucuresti.

Happy mai ajungi pe la chinez sau numai la "beau"-ul tau de la sala?

Mik te-astept cu fraza "Nimic nou de semnalat la noi" .

Revin.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput