Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

Raport: 89.2 Kg...dar sunt cu rusii pe cap, motiv pt care nici la sala nu am mai ajuns....dar reluam abia sapt viitoare.

Zuzi Va pup si va iubesc pe toate insa...cand vii de la scarbici la 18.30 si te iau 2 flacai la calarit...apoi pregateste-le masa....apoi culcare...si pe la 23.00 cand ajung la calculator....imi pica ochii...de atipesc cu ochii in monitor. Dar...uite ca nu v-am uitat si am intrat macar in ziua de raport.
La multi ani mamei tale, si multa sanatate!

Tumpi merci, noroc cu aparatul de aerosoli...ca altfel cred ca nu scapam fara antibiotice. Dar asa...m-am tratat din cate am stiut eu, si din sfaturile dr. de familie (cumnatul de la BV) si in 3 zile aproape ca am lichidat o frumoasa sinuzita care imi dadea inclusiv dureri de masele....

In rest suntem ok, copii s-au insanatosit, noi deasemeni...si abia asteptam vremea frumoasa sa mergem la iarba verde.... Cu regimul....tot inainte dar cam stagnez la kg....desi...mai sar calul pe ici colo...ca nu mai am ambitia de alta data. Dar...zic eu incet si sigur.

Acum va poop si va urez o noapte buna!

PS: Tzuni

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Merci de detalii fetele.

Lou, adica dupa ce mananci paste si fainoase normale nu integrale ti se faca foame repede?
La mine nu tine, eu ma unflu egal ca sunt integrale sau normale.Ma unflu pana si de la apa.

Nu mananc des orez cu lapte ,dar uneori ca sa mai diversific mai imi fac si amestec cu visine.

Ruxi, mascarpone am facut cu fructe de padure si visine.Daca tot am dezghetat frigiderul si cum aveam niste mascarpone, am zis sa fac sa scap de el de acolo, asa ca i-am facut sotului un amestec din mascarpone,creme fraiche,galbenus de ou amestecate cu fructe de padure.Cu amestecul asta am umplut niste cosulete din foietaj.

Culmea culmilor e ca nu reusesc sa gasesc orez integral,nu gasesc decat orez salbatic

Meniu de azi:

MD1:fulgi ovaz(50gr),amaranh(12gr),struguri(50gr), iaurt degresat 3 linguri + o cafea
MD2(am mancat si cu sotu);un ou,masline negre(cam 6 buc),o felie branza telemea,un ceai
Pranz:un bol(2,5 polonice) ciorba de periosare(am avut vreo 3 perisoare mici),o felie paine
Gustare: 7 migdale si o lingura din amestecul de mascarpone
Cina:3 aripioare(150gr) pui facute la cuptor cu salata de primavara(salata,ridichi, rosii,ceapa verde)

Apa cam 1-1,5 l.Nu reusesc sa beau f mult,cum beau,cum ma duc la toaleta, asa ca as ta numai la buna daca as bea mai mult.

Am mancat cam mult azi,stiu.Am mai facut si juma de ora de gimnastica

Am decis ca dupa ce ma intorc din tara sa ma duc sa.mi fac niste analize amanuntite sa vad de ce sufer(inafara de pb de la cap)

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la ceas de seara vin cu meniul de azi.

dimineata:
cafea cu lapte, branza grasa de vaci
pranz doua oua fierte moi si spanac (cam mult) fiert intr-un pic de lapte cu un cubulet de unt si piper.

suc de portocale proaspat stors

seara la ora 19.
piept de pui cu rosii si dupa aia mi-am facut si o salata dintr-o andiva, cu 4 linguri de orez brun.
Piept a fost tot asa destul de mult, tot n-am cantarit, dar clar mai mult decat ar trebui.

Nu cred ca ar trebui mai mult de 100 grame carne la o masa, nu?

Acu o ora am mai luat doua linguri de branza de vaci.
E o branza f grasa, de la o tanti.

Sunt aproximativ multumita de combinatii, puteam sa evit orezul,dar nu de cantitati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

wow Mik, cand aveam si io 21 de ani si 48.5 kg...:)))

In alta ordine de idei, daca fata mi-e umflata si incepe si burta:D. nu e motiv sa nu imi iau pantofi, nu?
asa ca azi am iesit si mi-am luat doua perechi, ceea ce mi-a prins f bine, sa nu stau acasa sa ma gandesc la mancare;)))

http://picasaweb.google.com/degeticaa/Pantofi#

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vik: esti frumoasa (doar esti moldoveanca ). Copiii sunt absolut adorabili. Asa fain tre sa fie cu trei....
Zuzi: eu nu dau cu biciul: e ok daca tu esti cu moralul sus. Mie in schimb combinatia orez-cartofi nu mi-a placut deloc. Brownies din punctul meu de vedere sunt un desert tare sec si nepretentios si de aia nu l-as manca - meriti mai mult si mai bun decat atat. La multi ani mamei tale.
Laura: pupici lui Andrei si sa ii treaca repejor.
Carmen: mi-as da cu parerea, dar neavand cantitatile, nici macar aproximative n-are rost. In plus, piureul poate fi cu unt, cu ulei de masline, cu lapte gras/ slab/ smantana.
Tumpi: ma bucur ca ti-au placut fulgii. Legat de fructe: care iti pica bine. Orezul daca e brun si e din cand in cand e ok. Legat de mascarpone, daca iti pica bine e ok (mie imi face rau).
Gabi: pupici si sanatate Marei.
Ruxi: am citit articolul+ continuarea lui+ altele de pe siteul respectiv. E o abordare. Poate fi buna sau rea dar nu sunt eu in masura sa zic asta. Din punctul meu de vedere si raportat la ce am citit eu si la experientele mele, nu e o abordare potrivita sau credibila pentru mine. Mie imi e bine asa cum procedez eu. La nivel de cereale, folosesc si cu gluten si fara (am avut aproape 6 luni fara gluten complet). Prefer diversitatea, evit excesele de orice fel si nu ma impac bine cu abordarile extremiste si care exclud complet anumite grupe de alimente.
Florina: oua si carne iau de la o doamna pe care am vizitat-o de mai multe ori acasa. Carne iau si din supermarket si astept ziua in care o sa gasesc carne bio. Fructe si legume iau din piata, sau de la Cosul Verde (ardei, mere, avocado, banane bio).
Meniul de azi
omleta cu ardei si chivas, castraveti si muschi de porc (pastrama facuta de noi in casa)
salata din paste de hrisca, calamari stir fry, ceapa verde, ardei si ciuperci
o felie de pizza integrala cu spanac, ciuperci si chedar
gustari: pepene galben, ciocolata Acticoa (8g), jumate de tortilla cu macrou proaspat

Azi ne-am hotarat sa ne schimbam masina si abia astept . Carina e si ea in extaz si ma tot intreba cand. O sa mai dureze ceva pana scapam de asta de acum, dar asta e masina la care visez de mult: Nissan Qashqai.

Va pupilesc si va doresc noapte buna,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fete frumoase!
Azi nu sunt prea ocupata; desi am spus ca ma apuc de curatenie, azi nu am starea necesara; pe Andrei nu l-am dus la scoala; are nasul infundat si o usoara laringita si nu prea m-a lasat sa dorm azi noapte.
Anda, multumesc de urare! Si bafta la masina pe care vreti s-o achizitionati!
Zuzi, La multi ani mamei tale si multa sanatate! Maria e bine?
Mik, eu nu cred ca am inteles prea bine; tu ai 48,5 kg? Si vrei sa mai slabestI?????!!!! Oau!!!! La cat vrei sa ajungi?
Tumpi, oricum sotul tau are o sotie tanara si frumoasa!
Vikinga, te citesc mereu, si imi dau seama ca tu traiesti viata pe care mi-as fi dorit-o eu; cel putin cei trei copii!!! sa-ti traiasca sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei, ca tare scumpi mai sunt!
Sabina, si tu arati foarte bine, nu o mai invidia pe Mik!
Gabi, multa sanatate Marei. Sa sti ca si eu trebuie sa cumpar apaat de aerosoli, si tot asa e pe lista!
Puskin, Mephala,Danitin, Louisea, Delidana, Violeta, si pentru restul fetelor pe care le-am uitat, cate un de la mine!

Vreau si io o reteta de dulce fara prea multe calorii! Exista? Ca asta cu dulcele ma omoara! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Azi va servesc eu micul dejun...de acasa Sunt libera azi si maine. Cam intr-o ora plec, am ceva drumuri de facut, printre care si la coafor. Maine vreau sa fac curat, atat cat pot face intr-o zi.

Raport...73 kg Sunt umflata si nu stiu de ce, asa ca bag apa si ceai la greu azi.

Vik, arati super si ai o famile f. frumoasa. Mica printesa este o scumpete, asa cum mi-am imaginat
Zuzi, la multi ani mamei
Gabi, Laura, sanatate puiutilor

Va las acum, ma duc la dus...revin mai spre dupa-amiaza. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata,

Zuzi n-ai de ce sa-ti ceri scuzela multi ani mamei tale, servesc o feliuta subtire de tort
Vikingo ce frumoasa esti si ai niste copii superbi. De slabit, eu stiu sigur ca faci treaba buna cand iti pui in cap
Tlaura n-am apucat sa te si sa-ti urez bun venit.

Raport Stagnare.

Mai vin

Mergi la inceput

daa, cum am uitat?
Zuzi, la multi ani mamicii tale si multa sanatate!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

eu n-am dat raportul de kile.
66.3

laura, deci multe rau:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput