Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mda mi s-a trimis mesajul neterminat...

daca ati trecut careva prin parc si ati vz pe o bank o superba gazela in devenire langa un ....discret carutz...portocaliu...DAND TZATZA...la un gandac...io eram

patriotul se uita ca un intzelept la noi si...i-a cam plouat in gura astfel incat si masa s-a apucat de treaba...di vis...dar nu ne prea pasa...

oricum plimbarea noastra s-a terminat in marsupiu..luasem k mine si solutia de criza...

astqa noapte...noapte obisnuita pt noi...park nu se mai screme...dar se trezestede 3 ori...asta e...

cristies stii cumva daca gasesc pe mailul comun ceva formulare tipizate pt dosarele de tre sa le facem? si care sunt ultimile 12 salarii...adik pana la data cand am nascut?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

ieri ma plimbam prin parc si am vazut o gazela cu marsupiu si m-am gandit la tine ...dar nu era tineretului ..deci

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ayanna, multumim de vestile de la Ioana. Oare cat o fi de aglomerat la maternitatea din Medgidia de nu se poate ocupa de o pacienta internata de doua zile?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lucia, super pozele!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta.

Imi pare rau de noaptea si ziua ce le-ati avut... ideea lui Beatrice cu ploaia cazand n-am folosit-o pana acum. Dar mi se pare super interesanta.

Decenula aseara in Friends era chiar episodul in care alapteaza sotia lui Ross si Joey si Chandler se isterizeaza si ii pun cele mai stupide intrebari ever. Pe contul comun sunt trimise de Catalutza toate formularele care trebuie. . Ultimile salarii sunt cu tot cu concediul medical. Eu asa stiu.

Va las sa vad ce mai inventez.

_

Cresc

demential !!

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lorex - superbe pozele cu Iuria

cris.dogorel - si eu ma gandeam ieri ca temperatura era ca cea din casa dar m-am gandit ca totusi .... am vazut un bebeu cu combinezon, caciula groasa, gluga si paturica . Eu l-am lasat cum sta in casa (body subtire cu pantalonas)+costumas gen catifea si o caciulita subtire din bbc, fara paturica. Cred ca i-a fost cald ca prea a plans . Dar psihic nu am putut sa procesez sa-l imbrac mai subtire cand ma gadeam ca acu 3 zile ii puneam combinezonul . Deh, procesorul se misca greu .

decenuela - ziceai ca ai strans lucruri sa le dai. Nu mai ai de gand sa faci alt bebe? Sa nu faceti ca mine, am zis ca nu mai fac altul, am dat si in scris chiar . Prin urmare am dat toate lucrusoarele la o femeie sarmana care avea o bebica mai mica cu 6 luni ca Andreea. Nu-i bai ca am primit si eu altele la randul meu la Cristi, dar ca idee ... dupa ce face copilul un anisor incepi sa te gandesti la al doilea. Cred ca si organismul nostru ne-o cere

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu de tipat nu pot sa ma plang .. chiar nu tipa decat de foame .. atat .. si cand ii bag biberonul in gurtza .. liniste La noi e problema cu scremutul ... scoate niste sunete de mi se zbarleste paru Noaptea daca stau cu el in camera nu pot sa dorm .. Mai sta si el treaz dar nu scoate niciun sunet .. se uita la mine si la tasu .. se joaca .. Mai nasol e daca nu-l bagi in seama plange dupa noi

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies
Asta e poza care va fi pe invitatii.

_

Cresc

SUPERBA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu m-am gandit la al doilea de cum l-am nascut pe Yannis .. clar .. mai vreau o fata ... desi mi-e cam frica sa numai patesc ce am patit la el ca nu cred ca as mai rezista .. psihic .

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu de tipat nu pot sa ma plang .. chiar nu tipa decat de foame .. atat .. si cand ii bag biberonul in gurtza .. liniste La noi e problema cu scremutul ... scoate niste sunete de mi se zbarleste paru Noaptea daca stau cu el in camera nu pot sa dorm .. Mai sta si el treaz dar nu scoate niciun sunet .. se uita la mine si la tasu .. se joaca .. Mai nasol e daca nu-l bagi in seama plange dupa noi

Poze

La cat a ajuns acum (ca si kg)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
costumase clasice eu iau din unirii, de la madame (cam scumpe in ultimii ani), just sons studio, house of art. sau pe academiei, un magazin fain imediat pe dreapta cum vii de la metrou Universitate.(preturi ff bune)

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Merci mult !

Mergi la inceput