Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)
Raspunsuri - Pagina 7
xela_07 spune:
.
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Iar am facut ieri party. Acum de 2 luni . Aici aveti pozele. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Sunteti superbi toti! Si ce poze minunate .O sa fie foarte incantat Teodor cand va fi mare .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza feteleeee! Larisel multumim de posturile organizate, eu cred ca am sa fac rotarixul...acum nu stu ce sa zic...am fost ieri la dr si nu prea am sarit in sus de pediatra....mi-a zis ca ea nu e pentru astea optionale ca sa-i fac infarix-ul si restu ea nu e pentru dar desigur face ce zic parintii...si io vroiam si rotarix si ala antipneumococic..symflorix sau cum ii zice de Yannis |
e asa de discutabila treaba cu vaccinurile .
eu voi fi consecventa si voi face ca la Andreea, doar cele obligatorii (din gama Infarix) si nimic optional.
evyme spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel noi ieri am avut zi...interesanta.. au venit colegii la mine (vreo 8 bucati), de ziua mea,sa vada bebe. pana la 2 cand au venit ei, totul "as usual": facut platouri cu ema in wrap, plimbat pe afara in port-bb si apoi carucior, nani iepuresc sau nu (chiar si 1 ora). pe la 1 si ceva, trezit, papat bine (zic eu: perfect timing, sa pape inainte sa vina musafirii). apoi o las la mamaia in brate, ca au venit. Ema zambitoare, prezentabila. pun invitatii pe terasa cu ceva de baut si ma duc sa vad de ce plange...nu am descoperit nici acum, dar a plans, a plans si iar a plans. am reusit sa o mai pun la san cate 10', cu invitatii am stat tot cam atat (cat a urlat la mamaia, care incerca disperata sa o linisteasca). au plecat colegii pe la 4, intre timp au venit si tati cu Ana, nici tati nu a avut succes, dar macar a stat cu musafirii. de la 4.30 la 5.30 a stat si atipit la san. apoi s-a sculat si...a urlat non-stop pana la 6 jumate, cand am imbracat-o sa plec cu ea cu masina, ca altceva nu mai stiam ce sa fac. dupa ca am imbrcat-o s-au oprit urletele si doar suspina si icnea mucii adunati. asa ca am pus-o putin pe pernuta sa o legan, sa nu ies cu ea urland. a adormit la 18.45, practic nemancata. a dormit pana la 23.45!!!! am vrut sa intru sa intreb cat poate dura o criza de plans neconsolabil, dar nu puteam nici sa respir sua sa gandesc coerent, mai ales ca eram singura (Ana si tati plecasera la sala). sper ca a fost cea mai nasoala criza de colici si cea mai lunga perioada de plans din viatza ei... am inca de recuperat vreo 2-3 capitole... revin Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
La noi cea mai lunga criza de a tinut de la 17.30 pana la 1.30 Fa si tu socoteala, ca pe mine ma apuca bazdacii daca-mi aduc iar aminte
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta. Imi pare rau de noaptea si ziua ce le-ati avut... ideea lui Beatrice cu ploaia cazand n-am folosit-o pana acum. Dar mi se pare super interesanta. Decenula aseara in Friends era chiar episodul in care alapteaza sotia lui Ross si Joey si Chandler se isterizeaza si ii pun cele mai stupide intrebari ever. Pe contul comun sunt trimise de Catalutza toate formularele care trebuie. . Ultimile salarii sunt cu tot cu concediul medical. Eu asa stiu. Va las sa vad ce mai inventez. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
da' ce i-ai facut,frate?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Azi trebuia sa facem vaccinul. Ne-a sunat pediatra de dimineatza sa ne spuna ca nu a venit decat cel de hepatita B asa ca pe celalalt trebuie sa-l cumparam. Am hotarat sa cumparam infarix(210 lei prin cabinetul ei. Vom face vaccinul joi. Fetele care ati mai facut infanrix la bebelusi as vrea sa stiu si eu ce reactii adverse au avut si cat au tinut pentru ca noi sambata ne botezam si n-as prea vrea sa fim agitati. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
In general nu are reactii adverse. Nu ar trebui sa aiba nici o problema Teodor.
Abia astept sa vad pozele de la botez daca asa la aniversarile obisnuite faceti chef de chef
xela_07 spune:
citat din mesajul lui evyme La noi cea mai lunga criza de a tinut de la 17.30 pana la 1.30 Fa si tu socoteala, ca pe mine ma apuca bazdacii daca-mi aduc iar aminte fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Doamne . Cred ca as inebuni de tot ca noi am avut doar trei bucati de cate 30 min maxim si am zis ca o iau pe campii si eu si sotul
Eleysa spune:
Neatza!
cristies... de cafelutza!
azi-noapte mi s-a trezit pitica la 1.00 si a inceput sa se screme ...pana dimineatza ....am luat-o cu mine in pat si am dormit amandoua iepureste ...asa ca ma servesc cu o portie dubla de cafea ..cu muuult lapte ...
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi
al3csa spune:
Buna dimineata fetele
Azi dam de baut care mai dreste care mai pofteste ... Am facut 2 lunitze .. tot cu colici si cu muci .. of dar mai e un pic si scapam de ei .. (sper). Va pup si va doresc o zi frumoasa
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cristies spune:
Alexutzzza, nu stiu daca babycalm e acelasi cu babydrink. Dar banuiesc ca nu. Mamicile sfatuitoare asta au zis: orice dar nu babydrink ca nu mai scapi de el!
Fetele, cred ca ar trebui sa sterg poza aia ca altfel chemati protectia copilului. Nu l-am maltratat, asa arata el daca-l pui pe burta, ca n-are stare la sedere, parca face flotari. Asta e poza care va fi pe invitatii.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Noi am avut iar o noapte franjuri, acum doarme la mine pe piept, sper sa nu se scoale cand o s-o pun in pat. Si mai sper sa doarma mai mult azi, cu vremea asta asa urata, poate apuc si eu sa . Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
si eu sper acelasi lucru ...pana acum insa nimik ...a atipit fix 5 min ...cand m-am asezat si eu in pat ... a dat alarma .... ...poate tu esti mai norocoasa
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi