Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Buna dimineata!

Ce bine imi pare ca nu trebuie sa merg la munca pe vremea asta . Sa stau cu un bebic asa pufos ca al meu e tot ce imi doresc .
Nu mai pot de dragul lui l-as pupa non stop. Astept cu nerabdare seara sa vina si Andreeuta sa o smotocesc si pe ea ...

Azi mi-am propus sa ma relaxez si eu adica cu mai putina treaba, sa vedem daca imi iese ca ma stiu eu ca nu pot sa stau ...

Unde imi gasesc eu un costumas fain pentru botez? Nu am chef sa colind magazine, mi-ar place sa ma duc la fix sa aleg, sa probez si aia e. Vreau o croiala clasica, un material finut si desigur sa nu dau o avere pe el. Ceva idei?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

am uitat sa-ti raspund la ? cu suzeta, cred:avem 4 modele, tati a insistat muuult, ema o scuipa de fiecare data, chiar pune limba sa nu intre. am pus si lapticul meu pe ea. nu-i buna.

costumase clasice eu iau din unirii, de la madame (cam scumpe in ultimii ani), just sons studio, house of art. sau pe academiei, un magazin fain imediat pe dreapta cum vii de la metrou Universitate.(preturi ff bune)

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cum fac mi s-a salvat un mesaj in draft...cum fac sa apara....unde e...draftul?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

nu merge daca e de la un capitol inchis. asa am facut eu cu mesaju de predare a stafetei. l-am rescris.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Succes!!!

Noi la Andreea (in plus fata de familie au fost si prietenii cei mai apropiati) am trimis pe mail si am avut urmatorul text:

"Eu, Andreea Popa, va invit sa ma vedeti intr-un show de zile mari.
Voi canta si voi face baie dezbracata duminica _ la biserica _, dupa care vom merge impreuna la Restaurant sa mancam si sa bem.
Aici nu pot sa va incurc prea tare, ca eu beau doar laptic, dar voi... va puteti face de cap.

Va astept."

ffff tare!

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
ma duc sa schimb gaza si revin

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

bag seama ca am avut cel mai dezbracat copil ieri. erau 22 grade la umbra, vant iok, doar adieri, mami in tricou...nu am imbracat-o chiar ca pe mine, cum zice teoaria, ca m-am gandit ca ea doarme/ nu alearga cu carucioru', dar a fost in body cu maneca lunga si salopeta subtire, fara caciula. si tot mi se para incinsa unde o vedea soarele

ALEXUTZZA, mersic de urare si felicitari ptr candidatura la statuie. sper sa nu repeti totusi. eu nu fac optionale, sunt cu 2 taishuri, am citit multe despre efectele nashpa de la vaccinuri si...fac obligatoriile, desi nici pe astea nu le iubesc. am inteles de la nasha (medica mea) ca la rotarix e riscul mare sa faca cei din jur diareea. mare grija la manevrat kk de bb dupa vaccin. contine virusul, deci tre sa te speli zdravan, cu apa firbinte, eventual spirt, unghii taiate ff mici, etc. ea zicea ca mereu vin mmbrii familiei la cabi cu diaree dupa ce bb face vaccinul..
mai, da' ce manechiura spa are parte ginerele

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Iar am facut ieri party. Acum de 2 luni .
Aici aveti pozele.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

sa va traiasca! frumusel si haios!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CRIS.D LA MULTI ANI! Scuze de intarziere dar cum a tot fost vreme frumoasa am stat mai mult pe afara decat in casa si nu am mai avut timp de scris.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies daca l-ai vedea pe Yannis..mai are un pic si pocneste, e f umflat si intre mesele de LP daca i se face foame ii dau san dar daca nu ajunge sau daca nu am (mai nou nu am tot timpul, am la 3 mese din 5) ii mai dau Baby calm de la fares si mie nu mi se pare dulce ca na fac un ceai din care lui ii dau 30-40 de ml si restul beau eu. Are musetel, menta, fenicul si chimen, chiar e f....ceai asa ca ala de bolnavi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

HAI IOANA! CURAJ!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

of afara ploua si asa imi facusem planuri ca stam toata ziua pe afara

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput