*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza Ramo, acuma vad, doar 2? Am pus 10 prima data si 15 a 2-a oara. HAi sa incercam pe mess. mami de Daria |
ma duc la cratitaRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Oau! Ce liniste! Sssst! Somn usor!
Mimo, hai, mai lasa si pe vineri smotrul, n-o fi foc! Maine este sarbatoare (cruce rosie).
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bitza037 spune:
pe unde umblati randunici,de aproape trei ore,indata????
eu zic sa iesiti la ciripit,ca acusi vine Mimo, si nu va vad bine![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:

beiii ce se intampla aici ?v-ati mutat pe alt forum cu parola secreta?
tznt tzntttt prea multaaaa linisteeee...helloooo....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
....eu macar am o scuza,ca maine plecam la tara, trebuie sa fac tort,bagaj,etc.....![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
buna dimineata
las 

poate va ademeneste
si veniti, sa am ce citi cand ma intorc azi.
O zi faina tuturor!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Gecko, 

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
luny spune:
neatza!
ia uitati-ma ce fresh sunt eu, dupa tura, la 7 m-a sculat Mufa asta
.. si m-am bagat in pat pe la 3 si ceva..
Ioana, bietul tau randunoi, si biata de tine, ca o sa auzi vaicareli sora cu moartea, zile bune
.. glumesc, cert e ca e intr-adevar ff dureros cu cat e mai in varsta pacientul, al meu s-a refacut destul de greuoi, vreo saptamana-10 zile s-a chinuit rau.. mai ales cu mancatul.. poate al tau sa fie mai norocos
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Neata!
Ioana, refacere rapida randunoiului! Nu imi amintesc, de ce a facut operatia? Si eu am amigdalele hipertrofice de cand ma stiu... si daca ziceti ca 10 zile nu pot manca...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Kya spune:
Hai neata!
Multam Naty de cafea! 
Eu nu sunt intr-o pasa prea buna (o sa-mi treaca pana la urma). Maine il duc pe
la aeroport, si 3-4 luni de zile s-au dus noptile noastre de taina
Iar ma fac "power mummy", iar sunt toate intr-unul... Iar trebuie sa jonglez cu timpul, cu casa, cu servici, cu copil
Si cand ma gandesc ca de pe 15 incept cu program normal de 8 ore (a se citi 10 ore!
) imi vine
Deocamdata incep bine: si vineri si sambata lucrez TOATA ziua...
Sincer, a ajuns sa-mi fie frica sa ma duc cu Zana in parc. Pana acum daca eram amandoi, ii faceam fata
. Singura nu stiu cum o sa reusesc sa alerg dupa ea. Ca vrea in parc si cu trotineta, si cu masinuta, si cu ... si cu ... Apoi le lasa balta, si fuge la locul de joaca. Va jur ca mi se pare ca nu am maini destule si ochi destui sa o supraveghez. Dupa primele 10-15 minute deja sunt obosita
.
Sa va mai zic ca ieri a cazut de pe toboganul inalt jos pe pietris? Era cu Catalin in parc, s-a urcat pe tobogan (se pare ca alea de pici nu o mai satisfac) si cam pe la mijloc, s-a oprit, sa se intoarca pe burta!
A pus un picior peste balustrada, si pana sa ajunga tac-su la ea, a picat jos. N-a patit mare lucru, doar s-a julit in genunchi (o completare frumoasa de altfel, in peisajul vantailor) Nici macar sperietura nu a oprit-o, pentru ca in secunda 2 era iar cocotata sus pe tobogan. De fapt, de ce ma mai mir, ca nici macar dupa ce si-a spart capul, nu se fereste de garduri ![]()
Stiu ca Luny ma intelege cand ma intreb cum o sa-i fac fata eu, de una singura?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!