*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)
Raspunsuri - Pagina 20
raluca2107 spune:
Neatza!
Am biruit tricourile cu cranii ieri
. In final am cazut de acord pe o geaca neagra (ovcors
) si hanorac si sapca mov cu floricele 

. Dar la final mi-a trantit un: daaaa ceee, nu-i corect, tu de ce-ti iei mai multe??!!!

. Normal ca s-a lasat cu sedinta de urgenta in familie. Mimooo
.
Olgutzika spune:
Neata!
Kya,
. O sa te descurci perfect, ai sa vezi. O sa tragi de tine la maxim, o sa fii optimista si puternica si peste toate astea, ne ai pe noi
O sa te sprijinim si o sa te sustinem,macar cu o vorba buna.
, si fruntea sus, trec repede lunitele astea!
Ioana, sanatate randunoiului. Alte vesti nu ne dai
?
Ce fac bolnaviorii nostri? Si Sof e mucioasa, a facut febra, max 38,4...imi arata ca o doare "gulita" si "dintzisolu'", dar are si muci. M-a terminat azi-noapte...
raluca2107 spune:
Wow, Ralu, mie imi e groaza de topogane de vreo 2 ani, de cand eram cu Briana in parc, la locul de joaca si un baietel a vrut sa urce pe topogan in loc sa coboare si cand a ajuns in varf a cazut de acolo direct in cap. S-a infipt efectiv cu capul in pietris 

. Din fericire, nu cred ca a patit nimic ca s-a ridicat singurel si a luat-o la fuga, dar eu am ramas marcata si incerc sa le evit la maxim. Bine ca e ok Zana.
Eu am randunoi bolnav acasa, cu sinuzita lui cronica declansata, cu dureri crunte de cap si care desigur nu vrea sa mearga la doctor si nu ia decat paracetamol. Ceva sfaturi babesti??? Asta in caz ca-l conving sa le si puna in practica, iar daca nu, oricum il leg ca nu mai rezist la vaicareli.
Nicoleta spune:
Kya, va fi bine! Imi dau seama cat iti este de greu! Dar va trece, iti vei intra in forma... Cand va mutati in casa cea noua?
Raluca, ai fata mare deja, negociaza cu tine la sange vad... si chiar asa, tu de ce-ti iei mai multe?? Pai e corect?
Cu randunoiul... Sinupret este foarte bun. Dar daca face febra... nu suna bine!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Kya spune:
Olgut
asa e, trec repede! O sa ma reobisnuiesc cu noul statut si o sa fie ok, ca doar am experienta
. E doar mai greu pana ma urnesc, si trec de zilele astea melancolice ![]()
Ralu n-am mai cum sa o tin departe de tobogane, leagane, si toate cele. Cum intra in parc, se duce glont inspre ele, de parca le miroase... 
Nico 
Hai ca ma apuc de capitolas nou, si va povestesc de gradi si de soacra-mea...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
dudurutza spune:
'neata dragelor!
Am tot incercat sa pun cate 2 filmulete pe transfer.ro si nu le pot trimite, sunt prea mari pt mail. As incerca pe mailul fiecaruia si daca vreti sa mi le spuneti sa trimit cate unul, voi il copiati si tot asa. Ce ziceti?
Ioana sanatate multa randunoiului si recuperare usoara si tie 
Irina spor la treburi.
Naty, sarut-mana de cafea. O zi usoara sa ai!
Luny
sa te odihnesti si tu putin.
Kya
drum bun randunoiului, sa se intoarca sanatos si tie putere multa, o sa fie bine
, tu stii asta ![]()
Raluca sa va fie de bine cumparaturile, la unii mai multe, la altii mai putine
Si mai zi-ne din secrete, ca azi maine ajungem acolo, doamne-ajuta.
Nicoleta spune:
Raluca, explica-i fetii ca ea va mai creste, ca peste jumatate de an nu va mai putea purta lucrurile astea fiindca-i vor fi mici, daca-i iei multe nici nu are timp sa le poarte... Si ca, fireste, ii vei mai cumpara! Dar tu nu mai cresti, le vei putea folosi muuulti ani de acum inainte. Si in plus vrei sa fii frumoasa cand mergeti la plimbare, sa-i admire lumea mamica frumoasa si eleganta si ea sa fie mandra ca esti mamica ei! 
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
luny spune:
kya nu8 pot decat sa te imbratisez si sa-ti spun ca... nu am ce sa-ti spun, stiu exact despre ce povestesti!!
desi noi am renuntat sa mai caram dupa noi in parc diverse, doar pe trici, care tot decor e afara, in casa in schimb e mereu calare pe ea, o impinge.. Mufa nu stiu cum a reusit inca performanta de a scapa fara accidentari mai grave
, sper sa nu cobesc acum! desi el traieste pentru adrenalina, il vad mereu atent si prevazator cat de cat, parca ii e teama de unele lucruri
, de ex, el nu s-ar bascula cu buna stiinta din tobogan, etc, dar e repezit si din viteza se pot intampla o gramada de chestii
.. eu ti-am zis, sunt ingrozita de iesit afara singura cu el
..
azi e una din 'acele' zile, iub a plecat la tara dupa pasaret,oua etc, eu, de noapte, sunt mega obosita si pur si simplu ar fi imposibil sa ies din casa singura cu el
mai ales ca nefiind in forma maxima, cine stie cum nu-l pot supraveghea si nu-i pot face fata, asa ca mai bine stam linistiti aici..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
...si ce zi frumoasa ratam noi azi
deja imi pica ochii si Mufa face 'dii' calare pe mine, dar macar ma pupa din cand in cand
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!