*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)
Raspunsuri - Pagina 18
dudurutza spune:
Au ajuns filmuletele pe mailul comun. Sa-mi spuneti daca le puteti copia, mai pun altele.
bitza037 spune:
fie-va mila de un om al muncii stresat care a uitat userul si parola de la mailul comun
...astept PM...
craca
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:
hai ca intre timp aparu si randunoiul ,acum pleca prin vecini![]()
simo cum mai e Micu'?
zoze
si sa treaca greata
mstela asa face si andru cu trici..am testat-o doar prin curte deocamdata..am zis ca nu ma risc sa o car dupa mine si sa merg cu ea intr-o mana si cu andru in alta mana...
bitza ai PM
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
Bubu, sanatate Vladutului
LMA sarbatoritilor zilei

Ramo, nu papa mah, din cauza mamilor
, a stat doar o data cu soacra-mea si cateva ore cu mama(edit: cu mama nu a avut niciodata probleme cu masa, a mancat chiar mai bine decat acasa), tot eu(si iub) sunt(em) de vina
, caci si cu el a mancat super ieri!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
dudurutza multumesc mult..eu l-am descarcat pe baby si merg amandoua filmuletele

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
dudurutza spune:
Ramo, nu ma incurci cu posta, iti trimit cu placere, fii serioasa. Dar pare sa mearga asa, ne putem scrie memoriile si le putem trimite in siguranta
Auzi la el 'mamooo', pe daria o mai stresau bunicii sa zica si mami nu doar mama, mie imi place mama, mi-ar place oricum mi-ar zice, si ea stiind ca eu ii ziceam ca e bine mama, se uita la buni si zicea 'mima' si pleca
.
Stela
pt mami harnicutza.
Ramo, acuma vad, doar 2? Am pus 10 prima data si 15 a 2-a oara. HAi sa incercam pe mess.
luny spune:
eu ma pregatesc de plecat la munca
.. va pupez!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
PIDANA spune:
LA MULTI ANI, RADU-CRISTIAN! Sa fii sanatos si norocos, sa aduci bucurie in sufletele parintilor!
Multumesc, randunici pt urari! Nu reusesc deloc sa va scriu, acum profit ca doarme Ana. De vineri pana ieri am avut o verisoara la mine si si-a cam dat programul de somn peste cap asa ca acum o las sa doarma. Luni am avut musafiri si mare spectacol ne-a oferit Ana. N-a stat o clipa! La plecare s-a lipit de sora mea si zicea ca pleaca la bunica. Mi-a spus si pa si mi-a facut cu manuta.
A invatat sa spuna la multi ani! si acum ne zapaceste toata ziua lma mami!, lma tati! Daca ne supara vine foarte spasita si ne spune iarta-ma, dar totul e teatru la ea ca sa obtina ce vrea. Cand plange fara motiv imi spune "uite-ma cum plang" sau " in brate la mami" si apoi "la oglinda" sa exerseze. Stie multe poezii dar cand are asistenta se prosteste si nu vrea sa le recite deloc.
Daca o intreb de ce? raspunsul ei este pt ca nu se rupea, a mai chemat un elefant!
Acum s-a trezit si a venit singura la mine cu tot cu papusa preferata in brate.
Inchid ca am comanda de lup pagadi
mihutza11 spune:
Raluca felicitari pt Raluca!
multumim de felicitari!
deocamdata inca ramane cu 2 joburi.. al doilea e part time.. dar oricum e mai bine la noul job, plus ca va scapa de scarba de managerita, care il cam discrimineaza.. de fapt pe el si pe un alt coleg al lui imigrant, ca restul colegilor de echipa sunt cetateni..
Bubu sanatate lui Vladut!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
numeioana spune:
Va pupam si noi, randunici vorbarete!
Sanatate multa bebeilor bolnaviori!
Am si eu unul, dar mai mare (de vreo 33 de ani
, asa). Azi i s-au scos amigdalele si cica are niste dureri
... si un pic de febra
, iar eu, fiind departe, sunt destul de ingrijorata. S-ar putea maine sa-i dea drumul si sa ma duc sa-l iau, daca nu, joi. Doamne ajuta! Stiu ca recuperarea e destul de grea si delicata (Luny, stiu ca m-ai avertizat), dar sper sa trecem cu bine peste si sa se duca la gunoi, odata cu amigdalele, si toate problemele de sanatate!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.