*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc, fetelor!
Acum a adormit, dar tot cu febra...numai in 38 a tinut-o azi...la ora 1 i-am pus supozitor cu paracetamol si nu i-a scazut deloc, dar nici n-a crescut...i-am pus otet, comprese...nimic...acum doarme, la 5 ii dau nurofen, sa treaca 4 ore...ce sa fac...mai si tuseste in somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, eu i-am facut Sofiei rapelul la vaccinul impotriva hepatitei A acum o luna. Ne-a recomandat pentru toamna Prevenarul ( din ce imi aduc aminte, e totuna cu Pneumo23 ). Acum, Matei frecventand deja colectivitatea, si avand un istoric delicat cu pneumonia aia...e intelept sa i-l faci deja.

Luny, ma bucur ca esti bine !

Eu trebuie sa fac din rahat bici! Asa niste nervi am...

Stelaaaaa! Cum e trici? Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bulina, sanatate multa Vladutului!!

Mergi la inceput

Multumesc! Mi se rupe sufletul sa-l vad asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

LA MULTI ANI RADU CRISTIAN!!!

mihuta ma bucur pentru randunoi..doamne ajuta sa fie bine si sa aiba mult spor

dudurutza,mimo pentru acum o savurez si eu ,in liniste ..asculatand melodia alisucai

nicoleta spor la bagajeala si drum bun

raluca si eu tot asa as merge pe role...felicitari Brianei si multa bafta la mate si in continuare!!!! pt ea si pt mami ei cicalitoare...

bitza asa face si andru cand ma striga mama(ca mami nu vrea nici in ruptul capului desi imi place mai mult mami decat mama lui ta'su ii zice tati de ma topesc si eu dar el..) si nu-i raspund imi zice "amuna sau mamoooo" ... e dulce rau.....hmm noi singura masa care o servim in fata tv-ului e micul dejun,il servesc pe baiat la pat...

luny ma bucur pt mufa ca a devenit mancacios...ei s epare ca- i prieste cu bunicutele... si sa o tina tot asa..ma bucur ca esti bine si daca te ajuta cu ceva CM imi vine mai devreme cu o saptamana in fiecare luna...

aaagecko ma bucur ca sunteti bine...
bubu off imi pare rau... si sanatate,sa treaca cat mai repede..off

valen cand ai povestit de Lucuta mi-am adus aminte de o criza de-a lui andruta cand era micutz,singura..doamne cat m-am mai speriat dar la noi au fost de vina colicii..bine ca s-a linistit micutul ,fir-ar mama ei de ata..despre matei ..hmmm poate sa fie de la vremea asta,naiba stie....oricum va doresc numai bine si sanatate

dudurutza daca merge cu transfer .ro le vreau sie u..si pe mess daca merge..altfel cu posta nu vreau sa te incurc...

chiar asa mstela ce mai faci?sper ca nu esti suparata pe crengutza

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Vali cine stie ce o fii cu el, poate are zile mmai proaste nu te necaji!

Bitza acuma incerc sa pun 10 filmulete catre mail multumesc pt pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Eu trebuie sa fac din rahat bici-sa pocneasca!

Calm,calm,acush face poc!!

luny,ma bucur ca esti bine!

Maria,Irina,Valen,Ramo!

Oana!

Asa as vrea sa va scriu,ca as avea ce,dar ma lupt cu o greata infioratoare

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Hai ca am ras de "mamoooo" -Ramo Ce scumpic!

Mihu, bravo sotiorului, spor la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Stelaaaaa! Cum e trici? Ce mai faci?

Relativ bune toate,multzam de intrebare..
Trici e,o tot manevreaza Tea prin casa,ii place de ea,o singura data a iesit afara cu ea cu tacso dar cica statea 2 minute,cobora,apoi iar se urca,iar cobora..probabil va sta mai mult cu timpul...Multzam

...eu nevorbareata insa...parca nu am ce spune..treaba multa la serv...oboseala cat cuprinde...coffee la bord...de-astea
vacanta mi-ar trebui MUSAI,dar deocamdata nu se leaga...mai asteptam
Dar astept cu nerabdare o intalneala in IOR sau altundeva sa ma binedipun.

Urez sanatate rapida bolnaviorilor,dragii de ei.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ramo.
Nu am utat de cs parenting,am incercat sa bag macar varianta audio pe mail,s-a o ora si nu a intrat,m-am invartit pe la torent,nu am nimerit..acum am aflat de transfer.ro de la bitza si voi incerca.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput