*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (391)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vladut are bronsita , i-a pus branula, Cata nu a retinut ce antibiotic ii face...el a fost cu Vlad la spital...dar ii face la 24 de ore si maine ma duc eu sa vad...i-a luat si sange pt. analize...puiut n-a zis nimic nici la sange nici cand i-a pus branula, e un curajos!
Tot mai are febra...tot 38...nu a facut mai mult, i-am pus un supozitor acum si sper sa nu mai faca! uof,uof

Ma bucur ca v-ati distrat cu Stefu, Doamneee, cate prostioare face Am lasat putin laptopul pe pat, m-am ridicat sa verific ciorbica si el mi-a scos jumatate din tastele de la laptop , am zis ca mooor!! noroc ca le-am pus usor la loc, ca altfel o b.... stiti voi

Si felicitari Briana, fata desteapta Bafta la olimpiada de mate, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, imi pare rau. Sa treaca repede si sa fie ok. Sanatate!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubulina, multa sanatate lui Vladut curajosul, imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uof,sanatate multa,puiutilor bolnaviori!!

sarbatoritilor de zilele astea:

Robert,Anais si Radu!!

Pupici tuturor!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Felicitari Briana si succes la olimpiada de mate! pt mami

Luny tin pumnii sa fie bine Bravo Muf papaciosul

Bitza multumesc, unde am fost nu aveau, mai caut. Daca vrei si merge pe mess ti le pun eu sau ti le trimit prin posta(Cd-urile cu baby einstein)!

Nicoleta, al meu le-a copiat de pe net. Am vrut sa le trimit pe mail(baby einstein) dar sunt prea mari, poate merge cu messenger si ti le dau.

Sanatate lui Vladut curajosul si un pt inginerul Stef!

Pupici Zoze si pt burtik unul si pt blondin altul ...

Apropo de pus la posta, ma gandeam la Mimo in timp ce imi beam cafeaua (Amaroy)ca as putea sa-i trimit Si in cinstea ta Mimo mai fac una acum si dam tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, venit acasa, toate bune, in final, sau macar relativ, oricum, nimic grav pe nicaieri, o infectie urinara ptr care iau 10 zile antibiotic, iar sangerarea de ieri se pare ca e CM, asa mi-a spus, si vad ca se instaleaza timid, cu vreo sapt mai rpd, dar asta e.. toate astea le pune in baza intreruperii AC, dureaza pana intra toate cele in normal. Ptr chist, fac 3 luni tratamnet cu Duphaston, vit. A si vit E, plus voltaren ptr durerile de la ovulatie.. si revin peste 3 luni. Dar mi-a placut doctorita ff mult, este exact asa cum mi-o amintesc(e fosta mea dr de cand lucram la OSIM), rabdatoare, funny, fara stres, explica tot in detaliu, deci la ea raman.. ma simt usorata!
Multumesc ptr ganduri, au ajutat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ma bucur luny ca totul este bine si ca esti linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Anca, ma bucur ca esti ok!
Sanatate multa lui MICU si lui Vladut!
Baietii mei dorm amandoi, asa ca scriu incet sa nu-l trezesc iar pe Luca...

Matei cred ca pregateste ceva: ieri n-a mancat nimic, a baut putin lapte inainte de somnul de pranz; aseara a mancat 3 gogosi, pe care le-a vomitat inainte de culcare..; de dimineata n-a vrut nimic, iar la pranz a mancat cateva lingurite de pilaf.. Am fost in parc si dupa o ora a vrut singur acasa, ca niciodata...Incep sa ma intreb ce o sa se intample...Sau o fi doar o perioada fara urmari...

Azi-noapte am mai avut o spaima: s-a trezit Luca urland..Dar urlete din alea neconsolabile, nu de foame, ci de durere...Tinea un picior in sus... dupa cateva minute, l-am dezbracat sa vad ce are si avea o ata de la salopeta care i se infasurase in jurul degetului mare de la picior...Dupa ce am rupt-o s-a linistit ca prin minune...Ce chestie...m-am speriat rau de tot, ca nu stiam ce are...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

pediatra ne-a zis sa-i facem lui Matei vaccinul Pneumo 23 la 2 ani. voi l-ati facut?
Olga, voi ce vaccin i-ati facut Sophiei?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dudurutza, imi scrisese Luny pe messenger ca -mi face dvd-urile dar ia incerca, de curiozitate sa trimti prin www.transfer.ro, eu asa am trimis fisiere mari in Canada....

Luny ce bine ca te-ai linsitit si ca ti-ai regasit dr. super

Vali, o fi ceva prin aer, ca si Antonia refuza mancarea de cateva zile, si ma refer la cea care ii place...ce ma speriasem si eu cand povesteai de durerea de piciorus a lui Luca...uffff mi-am revenit bine ca c anu fost altceva....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput