Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
Eseea spune:
Roxana, la multi ani!!!
si tocmai azi te-am batut la cap...
sorry
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
bebelusi spune:
Porumbita stai linistita si vlad a avut cam aceeasi evolutie si are cam acelasi program
iar datul din cap....l-a avut si vlad intr-o perioada...dar a trecut
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya LMA ,ROX! LMA ,DAIOPRI! sanatate maxima fetelor si muuuuuuuuuuuulta fericire! Porumbita ,s-a discutat de multe ori despre meniul copiilor si despre faptul ca,la varsta asta ,nu mai cresc mult in greutate...pt mine,e gresit ca la ora 19,bea lapte cu cereale...asta e ora cinei-deci ,papica mai consistenta, tip paste cu branzica,piure cu branzica sau carnita sau pestisor,gris cu lapte,orez cu lapte...meniul asta asa ,o sa-i tina pana o sa fie mari...imagineaza-ti ca si amedeo care are 12 ani,are acest fel de meniu-lapte,gustarica,pranz,gustarica,cina...cateodata mai vor un pahar de lapte gol,la culcare... IRINA,multumesc mult,esti o comoara! vb dimineata,puuuuuuuup!LEDI,bravo! ![]() amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009 sunt o mama implinita! |
pai laptele ala e in loc de cina
sincer nu pot sa ii dau sa manace piure la 19:00 cand la 20:00 si ceva intra la somn ca nu ii mai pot da atunci laptele praf
si mie mi se pare normal (si imi si convine
IRA_LIZA spune:
Pupam cu drag!
Fetelor, multumesc ptn urarile ref la 3 ani de dragosteala!
va urez sa aveti sufletul pe care il am eu de 3 ani incoace - inflorit, multicolor, mirosind vesnic a primavara. Nimeni nu garanteaza ce va fi maine. Uite asa am invatat sa traiesc la maxim ziua prezenta...
Acum despre Eliza: rev-rev-rev - alalaieri pe burnitza aia plus ceva vanticel am fost pe jos toata gaska in Selgros Baneasa (cca 20 min dus-20 min intors), husa de ploaie pe carucior deci vant pe la ea nu a fost, ploika nici atat, Eliza imbracata bine. Dar mai stii...poate m-am riscat eu in mod stupid, mizand pe faptul k am iesit cu ea altadata pe vreme si mai rea si nu s-a intamplat nika. In fine, febra de alataieri s-a repetat aseara imediat dupa ce am intrat in casa - 39,2. Administrat Nurofen si dupa 20-30 min Eliza mea dansa pe o melodie a alora care au fost Damian & Brothers, tigankusha mamei, isi revenise. Rectific informatia din postarea trecuta, pe langa febra a traspirat destul de mult si alaltaseara si aseara la cca 1-2 ore de somn. Schimbat bluza de pijama si gata. In rest nimic altceva, nici tuse nici mucishori. Apoi liniste, fara febra fara nimic. Doctora de familie nu rasp la tel, iar daca azi s-a simtit OK mi-am vazut de alte cele si nu am mai sunat-o.
Nu ma lasa deloc sa ma uit in guritza ei in locul unde vor fi caninii, plange si se zbate de nu-i adevarat.
Vad k se vb din nou de mesele de peste zi, de data asta scriu si eu:
Ora 8-8.30 a.m. - fructe; dupa 30 min san si/sau un biberon mic 100-120 ml lapte
Ora 14 piure legume cu peste/curcan/vita/ou plus ulei de masline si iaurt.
Ora 18 banana & curmale sau budinca de paste cu branza sau clatite americane plus eventual san.
Ora 21 cereale plus biberon mare de lapte 200 ml
Intre 3 si 5 dimineata biberon mare de lapte 200-230 ml.
Intre mesele astea - nimic. Doar apa. e din ce ince mai greu pt k vede in parc ba pufuletzi ba tot felul de alte minuni pe la ceilalti copii si intinde mana. Incerc sa rezist si sa nu-i dau.
Uitai sa va spun: intr-o zi i-am dat in gluma un varf de linguritza de linte batuta. Ce sa va spun k nu am scapat de ea pana nu i-am dat o cescutza cu linte! mama, si avea aia la usturoi in ea...in alta zi a mancat si urzici cu orez integral si, bineinteles, usturoi.
Ira, mamica Elizei
Porumbita spune:
nu e prea devreme fructe la 8 sau 8:30?
eu ii dau la 9 si tot mi se pare cam devreme dar laptele il suge intre 5 si 7 dim si nu as putea sa ii dau mai tarziu fructele
insa ma gandesc ca pt viitor idel fructe ar fi pe la 10-11
ariya spune:
program de masa miguel(amedeo,annamaria cand erau mici):
8,30-9 -lapte cu biscuiti
10,30-11 - fructe
13-13,30 - pranz si somn 2h-2,30h
17 -iaurt
20-cina
21,30-lapte cu biscuit si somn neintrerupt pana dimineata
Asta e programul lui oriunde si oricand...nu mai e voie sa li se dea lapte noaptea la varsta asta...intrebati si voi pediatrii daca nu ma credeti ca,altfel,o sa o tina asa...nici la 6 ani n-o sa scapati de laptele noaptea!copilul meu doarme mult si bine si orarul asta si l-a facut singur...iar eu i-l respect pt ca e perfect...eu daca nu ii dau cina,face ca trenul noaptea pt ca ii trebuie burtica plina sa poata dormi bine si sa fie sanatos si nemarait...
de exemplu ,marti,a fost ziua mamei mele si am fost la restaurant...acolo i-am dat mancare din borcanel ,cu care el nu e obisnuit si nu a mancat bine...eh.noaptea s-a trezit plangand de foame...cred ca exemplu mai bun ca asta nu puteam sa va dau...
eu sper ca intotdeauna,experienta mea sa va ajute pt ca,i-am crescut SINGURA pe toti 3,cautand intotdeauna sfatul pediatrilor pe care i-am ales dupa recomandarile oamenilor cu experienta...si in italia si aici ,am incercat sa ascult ce-mi spuneau dr si,daca simteam ca nu e ok primul sfat,apelam intotdeauna si la celalalt pediatru...
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
iuliacris spune:
La multi ani, draga Rox!
Naty, Cristi bafta cu investigatiile!
Bee, LMA surorii tale si distractie la shopping!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
mara95 spune:
programul nostru e mai mult sau mai putin stabil in privinta orelor.
eu inca il ami alaptez noaptea sau ma rog, sunt pe post de suzeta
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
ariya spune:
si inca ceva...cantitatea de lapte pe care tre s-o bea pe zi este de 400 - 500ml...
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
ela2233 spune:
sal
daca tot sunteti la programul meselor sa va spunem si noi programul nostru sa ne spuneti o parere
dimineata se trezeste la 08 maxim 08:30, pe la 09-09:30 fructe cu biscuiti, apoi joaca,san la cerere, la pranz supa sau unt cu sunca, iaurt, intre masa de pranz si cea de seara cativa pufuleti poate 1-2 biscuti, seara 19-19:30 cina de obicei ce mancam noi papa si ea, mancare de cartofi, fasole verde cu carnita, mamaliguta cu branza, apoi putina joaca cu mami si tati, la 22 cereale, apoi pe la 23 somn pana pe la 3-4 cand se trezeste pentru san se mai trezeste o data la 6-7 si apoi la 8
programul de somn e cam asa:
8-8:30 trezirea
12-13 somn 1-2 ore
15:30-18 somn 1 ora
23-08 somn cu 2 treziri de san pe la 3-4 si 6-7
am incercat sa o adorm doar o data pe zi de la 1:30-2 dar seara nu se mai intelege nimeni cu ea adoarme pe la 20
si pentru rox la multi ani
sper ca de data asta e bine
pupici si numai de bine sa auzim
6 sapt+
andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png