Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
Aalina spune:
Roxana
inca o data. Las ca meriti 
Naty bafta azi, Cristi bafta maine.
Sanatate la bolnaviori.
Anna si noi tot asa bantuim parcurile dimineata ca il duc pe Dori la scoala. Noi si cainii vagabonzi ![]()
Delia beton piticul tau ![]()
Multam fain tare fetelor de incurajarile voastre. Imi dau seama ca nasol m-a atins daca m-am apucat io sa scriu ![]()
bebelusi spune:
Delia hai ca m-ai distrat de mi-l si imaginam pe sorin ![]()
![]()
![]()
![]()
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
daiopri LMA
delia f dulce bb ![]()
naty bafta diseara
cristi nu mai fii stresata
anna sunt si avantaje sa mergi in parc cand nu e aglomerat; nu dau copii mai mari peste praslea
irina cum mai e andrei?
voi cum stati la capitolul asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150261&whichpage=5
ca eu dezastruos... si tr sa schimb ceva
Porumbita spune:
am fost si eu cu robert la pediatra
la un an si 2 luni (fara 2 zile ieri) are 82 cm si 11.8 kg (in cdt in care dupa saptamana aia de cosmar care a urmat infanrixului de la un an scazuse la 10 kg);
acum, nici nu stiu, sa imi fac griji ca a luat asa mult?
de 2-3 sapt programul lui de masa e asta:
intre 4 si 7 dim san (depinde ora)
la 9:00 o banana + un sfert de mar + 2 lingurite de branza fagasas (sau para sau kiwi sau portocala) blenduite
intre 13 si 15 200-250 g de piure cu carne (o data pe sapt spanac cu cartof si ou intreb)
la 17:00 un iaurt (uneori cu banana, alteori simplu, alteori cu 1-2 biscuiti nestle)
la 19:00 360 ml lapte humana de seara cu 4-5 lngurite cereale
la 20 (sau 20:30) san
in general pana spre 4 dimineata nu ii mai dau san (dar mai sunt si nopti in care ii dau, cand nu reusesc sa il culc la loc doar cu apa etcca de sculat tot de 2-3-4 ori pe noapte se scoala)
e prea mult?
intre mese nu mananca
rar ii mai dau in parc dupa amiaza bucatele de mar
apa bea adunat pe toata ziua cam 100 ml (max 150)
si a doua chestie care ma cam nelinisteste e ca de vreo cateva sapt are asa o miscare din cap, ca atunci cand scuturi capul sau faci nu nu ...
are zile cand nu face de loc, dar are si zile cand face de mai multe ori (fara sa fieasociata unei miscari/actiuni anume
doctora zice ca poate e un tic, ca sa il mai urmaresc
ai vostri fac asa?
crisspy spune:
Porumbita cam asa suntem si noi si cu greutatea si cu lungimea
Si cam acelasi program de masa il avem cu exceptia lapticului: noi avem seara o masa de 200ml de lapte dar mai tarziu ca voi (pe la 20-21), una noaptea tot de 200ml si una spre dimineata (5-6) tot de 200ml (cantitatile astea sunt de vreo cateva zile, sper sa nu vada ca poate se opreste)...oricum cand il aduc la Buc dupa Paste vreau sa-i scot masa de noapte 
Noi mai bem si suc de fructe cam 100ml pe zi
Eu zic sa nu te ingrijorezi ca a luat asa mult, probabil organismul a simtit nevoia sa recupereze si pierderea dupa vaccin. Daca pediatra nu ti-a zis nimic, inseamna probabil ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
De datul din cap nu stiu ce sa-ti zic, mai da si Razvi dar el mai mult face asa cand danseaza sau refuza ceva...

Crisspy,
fericita de
Razvi
ariya spune:
LMA ,ROX!
LMA ,DAIOPRI!
sanatate maxima fetelor si muuuuuuuuuuuulta fericire!
Porumbita ,s-a discutat de multe ori despre meniul copiilor si despre faptul ca,la varsta asta ,nu mai cresc mult in greutate...pt mine,e gresit ca la ora 19,bea lapte cu cereale...asta e ora cinei-deci ,papica mai consistenta, tip paste cu branzica,piure cu branzica sau carnita sau pestisor,gris cu lapte,orez cu lapte...meniul asta asa ,o sa-i tina pana o sa fie mari...imagineaza-ti ca si amedeo care are 12 ani,are acest fel de meniu-lapte,gustarica,pranz,gustarica,cina...cateodata mai vor un pahar de lapte gol,la culcare...
IRINA,multumesc mult,esti o comoara!
vb dimineata,puuuuuuuup!
LEDI,bravo!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
ariya spune:
am uitat...
PORUMBITA,miscarea aia din cap o face si boierul,dar o face grav de tot cand aude aspiratorul,phoenul,blenderul,hota...si eu ma distrez de crap!![]()
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
micola spune:
LA MULTI ANI DRAGA ROXANA!!!!!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE COMORILE TALE!!

Porumbita, si Alexutu da din cap, dar tot asa, cand nu mai vrea sa manance, cand danseaza, ca si Tzumpi
, sau cand nu vrea ceva..dar nu des si nu mult timp. E bine sa-l urmaresti, daca asa a zis si dra. 
Naty, bafta azi, sa vii cu vesti bune!
Cristi, bafat maine, sa vii vii vesela sa zici ca e totul bine!
Eu iar nu mai am metode sa-l adorm
posibil sa fie si lipsa de san
...il tin in brate, il legan, dar nu usor, trebuie zgaltait ca sa adoarma...daca il legan usor se smuceste, vrea pe jos...il legan usor vreo 10 min
dupa care il zgaltai si numai asa adoarme in ultimul timp
, sau afara, in carut...azi l-am lasat 15 min in patut, cu gmdul sa se cuce singur, dar a urlat ca toate alea!
si degeaba!
Cam cat ar trebui sa doarma pe zi?
El se culca seara pa la 11, 11.30
, se trezeste la 6.30, maxim7 dimineata (bine, inca mai are unele nocpti cu treziri de control, cand tot leganat sau zgalatait adoarme, depinde si cat de trezit e..), apoi mai adoarme afara pe la 10 pana la 12 si apoi...cu greu pe la 3.30,pana la 6, 6.30... daca il scot afara adoarme si mai repede..
de exemplu, azi s-a trezit la 7 si s-a culcat la 10, afara, a dormit pana la 12 si acum nu vrea sa doarma...daca il las ma gandesc ca il apuca pe la 5 somnul si apoi se trezeste la 7-8 cu chef de joaca, si mai adoarme dupa miezul noptii
.daca il scot afara adoarme repede, dar nu prea-mi convine mie sa stau dupa el cand doarme, ca apoi iar trebuie sa stau si cand se trezeste, ca sa se mai si joace si el...si se duce si gustarica de la 18 si nici eu nu mai fac nimic in casa...
roxanaz spune:
multumesc multumesc mult de tot de felicitari dragele mele! multi pupici!
Raluca, Cristi, succes la RMN si CT azi. o sa fie totul bine, sunt sigura!
Aaalino, mamaaa.. las incolo supararea. tu nu stii ca oamenii asa sunt? realitatea cruda. 
Delia, bestial copchilu'!!! bietu Sorin.... ![]()
Ruxi, tu esti mai bine??? asa parca te simt dupa ton... sper din suflet sa fie asa! 
cami_antonia spune:
porumbita si antonia face asa da cand se bucura ... am inteles ca invata o miscare dupa care o tot repeta la varsta asta
plus ca se uita in oglinda si plange
numai ca sa se vada cum e cand plange
ca noi avem oglinda pe sifonierul din camera
si se stramba si rade alteori
deci acum incep sa se descopere
e buna masa exact cum a spus arya ... eu am zis ca sunt pe meniul ei
cu mici deteriorari cand plecam pe undeva
vroiam sa va intreb cand sunteti seara plecati pe undeva cu ei mananca?
antonia mea nu decat lapte
si de aceea cand vizitam sarim o masa din pacate ca nu e chip
roxana lma
bee lma surorii tale
naty si cristi asteptam vestiiiiiiiiiiii
tinem pumnii
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com