Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
flowerbee spune:
LA MULTI ANI, ROXANA!
Azi e si ziua de nastere surorii mele, asa ca mergem la biserica si apoi la shopping!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
koruccia spune:
Roxana, Bee, multumesc.
Si noi suntem in plina eruptie dentara (de masele mai exact, pana acum a iesit doar una), cu dureri si nopti chinuite.
Bee, are si Caterina vreo 2 bubite rosii pe fata..Acum ca zici de cum a avut Alexia, ma gandesc ca or fi de la vaccin si la noi. Nu eram sigura sa le pun pe seama vaccinului, dar au aparut in cursul noptii, ieri nu le avea.
Cat despre bebe2, nu fi suparata. Se zice ca bebelusii vin cand vor ei; sau cand vrea Dumnezeu, as zice eu.
Oricum te inteleg, si eu de-abia astept sa pot intrerupe pilulele![]()
Naty spune:
LA MULTI ANI, ROX!
Multi pupici de la noi.
cristi, beeazi fac RMN, la 18,45 am programare
Fetelor, sa-mi tineti pumnii.
irina nu m-am dus sa fac bHCG fiindca rezultatele mia-r fi venti dupa RMN. Mi-am luat ieri test de sarcina dar nu l-am facut pana la urma ca l-am uitat la birou ![]()
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
crisspy spune:
ROXANA 
Bee
surorii tale si bafta la shopping 
Koruccia multa sanatate lui Cate sa treaca repede temperatura si sa nu fie nici o bubita
...sper sa treaca si euruptia repede si usor...noi avem deja 4 maselutze iesite complet
Ce ma bucur ca e mai bine Ledi...am recunoscut-o pe Ledi pe care o stiu eu din ce povesteste Rox 

Crisspy,
fericita de
Razvi
mara95 spune:
Roxi, la multi ani!!!!

Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
sdcristian spune:
ledi - mult curaj, sigur o sa fie bine.
eu maine fac ct - credeam ca e martea trecuta dar atunci m-a inscris doar pt programare. cum atunci am fost super stresata, acuma nu mai sunt deloc
anna-mama spune:
Vai, ce ma bucura vestile despre Ledi 
Naty, ma gandesc la tine sa fie totul bine diseara 
Rox, la multi aniiiii!!!!!!!! 
Koruccia, sanatate multa lui Cate 
Ira, sanatate multa
aveti grija, nu e febra de la dinti.
Noi am fost in parc de dimineata, de la 8 la 10, doar noi si personalul de curatenie
Revin cu poze din parc mai tarziu.
Pup
deliafairais spune:
LA MULTI ANI ROXANA!!!
ce bine ca se recupereaza repede ledi! oare l-a vazut zilele astea pe david? cred ca ii e asaaa dor de el!
da, crisspy, david al meu chiar e nazdravan mare! azi am fost la takko sa ii luam niste blugi lui tati, si cand ii proba am intrat si noi in cabina cu el. pe hol era un grup de tipe care isi dadeau cu parerea despre ce proba o prietena de-a lor. ei, cum si-a dat sotul pantalonii jos, david trage draperia larg si iese afara 

saracul sorin, nici nu mai stia ce sa apuce mai intai copilul sau draperia! ![]()