Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
IRINA.C spune:
Nu e sigur de la dinti.Irina urmareste-o si dc si maine face mergi la medic.
Nici io nu am primiyt banii pt juma de luna asa cum trebuia!sunt fiarta!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Nu e sigur de la dinti.Irina urmareste-o si dc si maine face mergi la medic. Nici io nu am primiyt banii pt juma de luna asa cum trebuia!sunt fiarta! Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
IRINA.C, ai un PM urgent de la mine!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
deliafairais spune:
sa va povestesc ceva dragut. ieri am fost in parc, in zona copiilor de 1-2 ani. la inceput david s-a jucat cu baietii, au facut schimb de mingi etc. la un moment dat s-a plictisit, s-a dus si a luat un carucior din ala mic si roz de fetita si a inceput sa il plimbe. radea si se distra de ziceai ca ce stiu eu ce a descoperit. a mai vazut unul si l-a luat si pe ala. si ducea un carutz cu o mana, unul cu cealalta. fetitele stateau si se uitau la el...si el le plimba carucioarele de zor!
crisspy spune:
Neata
Daiopri multa sanatate si tie si copiilor
...asteptam pozici cand ai timp sa le urci
Dark felicitari pentru rezultatul bun de la Paps
...
Ira multa sanatate Elizei 
Delia imi place asa de mult cand povestesti de David...eu mi-l imaginez din povestirile tale si din foto ca trebuie sa fie un sugubatz si jumatate, jucaus si plin de energie tot timpul...mai stii, poate se pregateste sa-si plimbe surioara sau fratiorul cu caruciorul...o avea el vreun feeeling ![]()
Sper ca Ledi e mai bine azi 
Va
fug la munca
Crisspy,
fericita de
Razvi
flowerbee spune:
Ira, stiu ca febra de dinti nu depaseste 38,5. Deci, urmeaza-i sfatul Irinei si mergi la dr. Sanatate multa!
Mi-a intarziat ciclul 2 zile si deja ma gandeam la o a doua mogaldeata...Nu stiu de ce, dar am fost dezamagita cand mi-a venit totusi...Ce prostuta sunt si eu...
Mai aceti vesti de la Ledi?
Dar Naty a fost la RMN?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
koruccia spune:
La multi ani, Roxana!
Am citit ca e mai bine Ledi, ma bucur si sper sa se refaca repede si sa plece acasa la David. Rox, e vreo sansa sa o lase maine acasa?
Daiopri, multa sanatate, sa va treaca virozele cat mai repede!
Ira, sanatate si Elizei, sa nu mai faca febra!
Dark, ma bucur ca a iesit ok Pap testul:)
La 10 zile de la ROR, Caterina a facut febra 38.5, i-am masurat-o azi dimineata. Asa ca azi stam in casa si monitorizam. Sper sa fie doar vaccinul si nu vreo viroza, ca pe aici iar e plin de lume bolnava (mai ales vecini si copiii aferenti, cu care ne-am jucat zilele trecute).
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele
mutlumesc frumos de urari, da Corina, azi e ziua mea ![]()
am si vorbit acum cu Ledi, e muuult mai bine! face glume, imi povestea ca a fugit la 6 sa isi ia cafea si nu avea 1 leu marunt asa ca l-a sunat pe Gabi.. deci e ok!! sper si eu din tot sufletul sa ii dea drumul acasa maine. nici nu ii mai fac analgezice, doar antibiotic.
Ira, se poate pregati o boala a copilariei....cu febra asta asa mare. as banui roseola... dar sa vedem cum e azi. sanatate multa!
Corina, reactiile la ROR apar la 8-14 zile. deci e in grafic. daca apare si usoara eruptie nu te ingrijora, va trece rapid. sper sa nu fie cazul la voi. multi pupici!
sa aveti o zi frumoasa!
flowerbee spune:
Corina, si Alexia fix la 10 zile de la ROR a facut 38,4 (un singur episod), plus 2-3 bubite rosii pe ceafa si pe burtica. La noi a coincis si cu o eruptie dentara frenetica, asa ca dr ne-a zis ca e posibil sa fie si de la vaccin, dar si de la dinti.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Nici io nu am primiyt banii pt juma de luna asa cum trebuia!sunt fiarta! |
Irinescule, nici io. de marele stimulent care trebuia sa imi vina de luna trecuta nici nu se pune vorba.