Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI DAIOPRIIIIIIIII! PE LA NOI NU MAI DAI DELOC DELOC? SA-TI TRAIASCA MOTANUL SI PISOIUL SI SA ITI ADUCA NUMAI IMPLINIRI!!!!!!!!!!
Noi am avut o noapte greeaaaaaaa, l-am si certat ca nu se culca, l-am leganat..etc etc..ca. de dimineata sa descopar ca are niste rani pe limbuta...i-am luat iar glicerina boraxata, sa-i dau...adevarul e ca eu vazusem ca avea pete, dar tot ziceam ca o sa cmpar glicerina ca aveam una veche si tot uitam...saracutul de el..
Multe imbratisari lui Ledi, daca mai vorbeste cineva cu ea
Ella, insista cu laptele praf, eu am avut succes cu Novalac cu vanilie si apoi cu Milupa cu banana, la care am si ramas..daca nu, fa cum zice delia, cu lapte de vaca..pune cereale in el, incearca cu lingurita, cu fidea, cous-cous, orez, biscuiti sau ce stii ca ii place ei f mult...ideea e sa fii tu hotarata..daca nu vrea bibe, poate vrea din canuta cu cioc, sau din cea cu pai, sau din cana ca oamenii mari! eu m-am chinuit..cateva luni...am aruncat la lapte praf, ca nu-l puteam face sa-l bea deloc....bafta
Aalinaaa, nu mai fi suparata, inseamna ca nu merita si gata!
ps: ai primit sms-l de la Alexutu, daaa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Daiopri! Multa sanatate si bucurii! Mai hai si pe la noi

Aalina, termina cu bocitul ca-i primavara, nu se potrivesc

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bebelusi mi-am adus dosul aici
Va multumesc mult de urari. Lui Anca nu ii mai zic LMA ca m-am suparat pe eaSa nu stie sa tina un secret, tztztz!
eu nu am mai reusit sa intru ca am fost ocupata cam asa: 2 pisoi din dotare 2 saptamani pe capul meu. A avut al mare vacanta, iar ast mic de o luna e racitVa ziceam eu parca de mucisori ce nu mai trec, am fost la dr ne-a dat antib ca zicea ca are infectie la ureche, dat o sapt parea mai bine. Terminam antib dupa 2 zile, pac, iar plin de mucisori. Mers urgent la dr, stai ca nu a trecut nici urechea ne-a dat alt antib. Acuma in timpul la asta nu am vazut nici o ameliorare. Rupt nasul mic dar bogat zi de zi. Acuma am terminat seria 2, parca ar fi mai binisor, azi il duc sa verifice urechea
In plus cumintenie pe toata liniaNu sta o sec, darama tot se catara, se uita la noi, rade si face ce nu ar trebui.
Ne-a stricat calc de cate ori la inchis.Eu merg toata ziua dupa el si nu inteleg cum avem 2 maini fiecare, si el reuseste sa faca mai multe decat reusesc eu sa strang
Ce mai distractie maxima.
Apoi ale mele appoint, ca aveam ceva cu aia de apar dupa nasteri in partea pe care stau toata ziua. Asa ca ziua mea am sarbatorit-o cu un control la dos, in care nu am avut voie sa beau sau mananc nimic
Noroc ca in wk prietenele mele dragi (deci Aalina nu iti pierde speranta) mi-au facut petrecere surpriza. Sa mai zic ca am bocit ca o baba ce sunt?
Apropo de asta, Anca draga la varsta mataluta mai zici pe aici ce si cum la a mea, fac cum zice motanul, m-am oprit din sarbatori acum cativa aniSi asa saracul tot zicea, ca daca a fost o petrecere asa nu inseamna ca am facut mai multi ani nu?
In fine destul cu mine. Mi-am mai adunat vreo cateva app, de parca nu aveam destule. O sa fac o colonoscopie asa preventiv si apoi sa imi mai scoata fluturasii de pe acolo ce ma deranjeaza. Deabia astept
In rest cresc si eu, am ajuns la 200ml, da sunt clar cam putin pt mine. Sper sa imi incap in piele sa ajung ca Pam A
Urez multa sanatate bolnaviorilor. Ledi imi pare grozav de rau si ma gandesc mereu la tine
Naty nu te stresa, cauta si vezi ce afli zic eu ca e cel mai bine.
Roxana eu sunt in ceata daca sa iti urez sau nu LMA, dar zic ca doara ce, e frumos sa te ureze lumea
Aalina, serios acuma, nu intra in depresie din atat.
O sa incerc sa mai trimit si eu niste pozici, dar zau ca e mare aventura sa stau la calc ca il apuca nervii si vine si trage de tot ce prinde.
Am citit pe sarite, dar mi s-a parut ca Irina e mai bine cu moralul, nu?
O sa incerc sa vaz si poze.
Inca o data va multumesc tuturor si toate cele bune.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI DAIOOPRIII! sanatate maxima si tre sa fie bine, esti o invingatoare!

Naty facusi ce-ti zisai?sanatate multa si tie

Aalinaa bine ai venit in club draga mea.Eu declar ca nu cred ca mai am prieteni.Asta e viata..intersu' poarta fesul.Cam sufar si io ce-i drept...

Sanatate Leditiei!ne gandim la tine si sper ca max vineri il revezi pe David!

Va pup ca acum am picat si io acasa.Is franta

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Daiopri, LA MULTI ANI!!!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Daiopri!!

Si io ca Irina... acum am ajuns acasa, inca nici nu mi-am dat bocancii jos... da' bebe se uita la teveu la Waybaloos asa ca profit de pace

Ela, si eu inca alaptez (dimineata si seara) iar jupan bea doar foarte putin lapte de vaca in plus. De cina mereu ii dau cereale cu lapte, gris cu lapte, consuma jupan multe branzeturi zilnic (iaurt, mascarpone, fromage frais) ... si mai insist cu lapticul de joiana. Nu vreau neaparat sa-l intarc inca... iar jupan niciodata nu mi-a acceptat laptele praf decat tot asa, in cereale.

Ledi, multa sanatate, ma bucur ca te simti mai bine

Mie mi-au venit rezultatele de la smear test (papanicolau) si totul e OK.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

multumes pentru sfaturi,
am hotarat ca dupa paste sa insist mai mult cu formula cu toate ca daca mandra vrea san nu se mai intelege nimeni cu ea, plange pana ii dau, de ex astazi manca unt cu piept de pui si i s-a facut pofta de san, cu toate ca avea mancare in gura ea voia san si gata. e o rasfatata si jumatate, suzeta nu vrea si sanul cred ca e pt ea suzeta. oricum va fi un chin intarcatul, peste care sa speram ca vom trece cu bine :)

rox scuze de confuzie, daiopri si tec la multi ani

6 sapt andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Daiopri!!

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ela da nu e normal ca daca esti graviduta sa intarci deja primul bebe?
eu asa stiu ... ca altfel iei din vitanminele celui mic din burtica care e abia in formare .... bebe mare asa va face pana va fi intarcat de adevarat ... pe mine si acum ma mai cauta antonia la sani dupa 3 luni de intarcat aproape ... deciiiiiiii ... e greuuuuuuuu .... chiar f greuuuuuuuu.... da trece .... asa imi ziceau si mie fetele
deci bafta

irinac si dark pupici

ledi

aalina pupici si imbratisari

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

La multi ani, Daiopri! La multi ani, Tec!

Eliza face puseuri de febra f f ciudate de 2 zile incoace ieri s-a trezit din somnul de pranz gata incinsa, la termometrun 39,5, azi 39,2 seara cand ne-am intors din p,limbarica de dupa-amiaza. Febra, atat! nici un alt simptom, nu tuse, nu mucishori. POate fi de la canini? k are gingiile f f umflate in locul corespunzator caninilor.

Azi suntem in 24, inca nu au intrat banii de alocatie &indemnizatie...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput