Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

sal

la multi, multi ani rox, sanatate si multa fericire

multumim pentru urari

porumbita - la tufan nu mai merg, dupa ce am nascut cu ea am prins o frica de doctori, o sa merg la badea stefan, un om extraordianar si un bun profesionist, singura nemultumire este ca dl. doctor apartine de spitalul caritas.

fetelor va rog sa ma ajutati cu un sfat: fetita mea inca mananca de la san si nu stiu cum sa o fac sa renunte, am incercat cu lapte de la humana si nu a vrut deloc, apoi i-am luat de la milupa cu gust de banane, dar nici asta nu-i place, ce sa fac?

6 sapt andreea raisa (16.02.2009)

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty incearca sa iei tantum verde spray, mie mi-a trecut in 2 zile.

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ela, incearca si lapte de vaca. si eu am incercat sa ii inlocuiesc laptele de san lui david, si numai lapte de vaca uht a acceptat. si eu incerc incet incet sa termin cu alaptatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Daiopri multa multa sanatate si bucurii langa toti baietii tai!

Ela felicitari si sarcina usoara.

Bebelusi eu ma simt nasol si nu am iesit azi din casa da maine tre sa ies musai asa ca trimit si ce am de trimis.

Fetelor ma doare ca naiba sufletul si nu reusesc sa ma adun ca am fost tare dezamagita de un prieten Cand ma voi invata minte nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Fetelor ma doare ca naiba sufletul si nu reusesc sa ma adun ca am fost tare dezamagita de un prieten Cand ma voi invata minte nu stiu

Asa sunt si eu...pun suflet si dupa ... booom...imi iau binecunoscutul sut in fund cand imi e lumea mai draga...am incercat sa nu mai fac, dar nu pot

Trece...da' mai greu

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Am vorbit cu Ledi, e mai bine, nu mai are asa dureri.
Am incercat sa „ne radem“ putin , dar nu poate ca o doare operatia. Offf....
Ma asteapta acolo cu un TV si un stripper :).
Se recupereaza ca e fata puternica si d’aia o iubesc eu asa mult.

Multa Sanarate tuturor!

Daiopri – LMA! Sanatate multa!
Rox – si tie numai de bine chiar dc nu e ziua ta :).
Jasmi – bai, nu e 1 aprilie. De ce ne pacalesti, ha? Multumim pt filmulet, ca nu am apucat sa iti multumesc. F reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aalina draga mea, stai linistita in privinta mea, nici eu nu am iesit ieri ca nu am putut, o sa ies azi....deci suntem chit.

In ceea ce priveste prietenii, sunt dezamagita.....maxim, maxim, aveam asa multi prieteni, si nu prea mai am decat unul sau doi, restul sunt prea ocupati sa dea un telefon, lucru pe care eu nu-l inteleg, ca daca vrei sa suni, suni cand esti si pe buda, cum fac eu (Irina stieeeeee)...si multe altele. Capul sus, viata e prea scurta

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Stiu ca aveti dreptate numa ca stau asa si ma buseste plansul ...
O sa treaca... toate trec pe lumea asta... da lasa urme...
Ma duc sa mai bolesc o perioada

Mergi la inceput

aalina, ne ai pe noi
bebelusi, mi-a placut mult mesajul tau motivant.
ciufik, ce fain ca ai mai inveselit-o pe ledi! daca o mai suni sa o saluti si din partea noastra!

Mergi la inceput

mai ce imi place vremea asta! cald cald si din cand in cand cate o adiere de vant. e vremea mea preferata! noi suntem tot pe afara.
eu il imbrac asa: body, blugi, sosete, plover care se deschide de tot in fata/geaca de primavara si il incalt in adidasi. seara ii pun si o caciula subtirica. azi m-a oprit un mosulica pe strada sa imi spuna ca e periculos. dar nu stiu la ce se referea...am plecat repede ca poate se referea la el
eu sunt f f f satula de romanii astia de treaba care dau sfaturi total necerute pe strada (referitoare la cresterea copilului meu)...de obicei le tai oamenilor cheful dupa primele cuvinte, dar mosulica asta a facut efortul sa treca str si sa se dea jos de pe bicicleta, asa ca am fost de treaba si am tacut.

Mergi la inceput