Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani! Roxana. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos in viata.

Nu am stiut ca e ziua Roxanei.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Ira nu e vb de la[tele praf, ci de laptele de vaca.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

A, OK, phuu, ms de precizare Ada (de parca as sti ce Dzeu fac astia si cu laptele praf...)

Roxana, e ziulika ta??? la multi ani!

App de aniversari: maine se implinesc 3 ani de cand m-am indragostit de tatal Elizei mele :)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Roxanaaaa
Ira la cat mai multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Roxana!.

Ada,hihihi...te ajuta fetele la curatenie, nu gluma!.Am vazut ca si la voi toate sunt insirate pe jos, si la noi la fel, nimic nu sta la locul lui.Cate kg are Karina? pare grasunica, cred este si inalta.

Sper ca Ledi este mai bine si maine poate ii da drumul acasa.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Mai, ce e cu Rotarixul? am vazut acum pe la stiri. Nici nu mai tin minte daca Eliza a facut vaccinul asta. Cica l-au interzis in SUA. Nu am apucat sa inteleg de ce.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cris multumim. Daaaa...toate-s imprastiate. la finalul zilei avem ce aduna. Karina are vreo 12,5 kg si vreo 80 cm.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

LA MULTI ANI, ROX! Sa traiesti si sa-nfloresti!

Cris, nu l-am intrebat pe ortoped despre mers cand am fost la control ca abia incepuse sa umble atunci si mi se parea normal sa mearga asa. Soldul e in regula ca i-a facut radiografie, a zis ca si-a dat seama de pe radiografie ca a inceput sa mearga. Daca n-o sa se corecteze mersul, o sa mai mergem la un consult, dar inca nu vreau sa ma stresez. Merge totusi de 3 saptamani or so, ma gandeam ca o sa se-ndrepte pana acum.

Ada, mari mai sunt fetele tale, dar si tu esti inalta asa ca au pe cine sa semene!frumoasele!

Selene, Daria arata f. bine, 10,600 e suficient, oricum de-acum nu mai pun asa mult licuricii nostri.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ira, la cat mai multi ani de dragosteala!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira la cati mai multi ani cu sotul tau

Ada ce fete vrednice ai tu acolo.....in ritmul asta poate ajungeti si la Sibiu cu curatenia de Pasti, va platesc in Bijuuri....ce zici?

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

alouuu
cum ma sa fie ziulica Roxanei
si acum spuneti?
poi asa pe shustache!?

sa nu dea si ea o citirica ceva aici la toate lumili????

si daca e sa fie...bine ca am prins momentul inainte de finalul zilei sa o uram si noi
sa ne traiasca!

sa fie fericita alaturi de puii sanatosi pana la adanci batraneti..si mai incolo
la multi ani draga noastra! Multumim pt tot supotul pe care ni-l oferi neconditionat

schimband registrul acum...

am vorbit in seara asta in jur de ora 19 cu leditia
vorbea draga de ea cu pauze de tinut de respiratie
spunea ca are niste dureri crunte
ca nici pomeneala de analgezice, calmante... ca nu mai vazuse picior de halat alb de muuulte ore
i-am spus ca eu as fi facut mare scandal si ca ridicam spitalul in picioare daca aveam asa dureri si nimeni nu ma baga in seama
nu stiu...sunam la vreo televiziune, la vreun sfant... ma tavaleam pe acolo - pe bune la asemenea 'tratamente' ma revolt maxim

ceea ce m-a linistit in toata povestea este ca David sta cu bunica, sora sotului de ledi si cu tati ...pe rand

sa auzim de bine

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput