Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI ROXANICA!!!!!!Sa traiesti si sa ne dai sfaturi bune in continuare.

Uff saraca Ledi, nu am sunat-o ca nu am stiut nici ce sa ii zic, dar ma gandesc numai la ea.

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ROXANA!!!

Ledi, sper sa te fac repede bine si sa te intorci acasa la David si Gabi! Oooofff ce i-as lua la suturi pe aia de la spital unu' cate unu' si in gasca!

Ela, bine ai revenit si sarcina usoara sa ai

Merg la nani ca pic de somn... m-a cam "alergat" nitel Mister in seara asta!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

La multi ani Roxana!!! Multi, multi ani, sanatate si numai bucurii!! Deci suntem la o zi diferenta, o sa fie usor de tinut minte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

LA MULTI ANI ANCA SI ROXANA!

SI Ledi multa multa sanatate...uf.. c nesimtire dle in spitalul ala...

Ira se pare ca in vacinul de roatarix care e acum pe piata au gasit nu stii ce tulpina de virus de gripa porcina

micola ti-am raspuns si dincolo : robert "bea" (adica ii dau la lingurita) seara 360 ml lapte cu 4-5 lingurite de cereale si la vreo ora dupa san si somn
are nopti cand se scoala de 2 ori pt apa,altele cand se scoala din 2 in 2 ore si nu merge mereu doar cu apa etc... eu in aprilie ma gandesc sa il intarc

ELA sarcina usoara; tot la Tufan te duci? [/red] eu renunt la ea

nu am avut timp sa va mai tin la curent; dc va aduceti aminte am facut o analiza de col si a iesit infectie cu proteus (la laboratorul de la cabinetul doctoritei tufan); am repetat la alt laborator si a iesit infectie cu ecoli;

am repetat si la al treilea laborator si a iesit ..... ca nu am nimic
am mai facut si a patra analiza (deja am oroare de cati bani am dat si de analiza in sine) si tot bine a iesit
pai sa nu ma oftic pt analizele alea primele?

bine macar ca nu m-am apucat sa ma indop cu antibiotice...
nu mai fac ever analize la la laboratoare mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Cu intarziere, ca abia azi am aflat, dar ieri, pe 22 martie a fost si ziua lui daiopri, si i-am spus ca o dau de gol pe forum ..deci, daiopri, La multi ani!, multi, multi, fericiti, multa sanatate si multe bucurii alaturi de familie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI ROXANA! Sa fi sanatoasa si fericita, sa ai parte de satisfactii pe masura sufletului tau mare

Ledi mi se rupe sufletul cand vad prin ce chinuri treci...off, sa se termine mai repede si sa te intorci acasa la puiul tau
ela sarcina usoara si nastere la fel. Mai intra si ne povesteste de fetita ta
Ada sunt asa dulci fetitele tale cand se joaca impreuna
Mai vreau si eu o fetita!
Iulia m-am amuzat vazand filmuletul cu Carla cea mergareata

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela2233

sal
in primul rand mullllta mullta sanatate pentru ledi si sa se rezolve cu bine toate problemele ei

iar acum imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar nu prea am mai stat pe la calculator, mai mult timp l-am petrecut cu bebelina mae care e mara are 1 an si 1 luna, creste si e o dulcica

am intrat acum pentru a va spune ca am aflat duminica ca aproximativ prin noiembrie decembrie mai vine un bebe
imi este tare frica de nastere prima fiind traumatizanta, dar sper sa trecem cu bine peste toate de data aceasta

multa sanatate tuturor si numai bine

6 sapt +
puiut andreea raisa 1 an si o luna

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Ela, felicitari! sa fii sanatoasa si tu si bebe2! bineinteles si bebe1 Andreea!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI DAIOPRI DRAGA, MISCA-TI FUNDUL AICI SI DA SI TU O CAFEA, UN PISCOT CEVA

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sper ca Ledi e mai bine azi, draga de ea

Roxana si Daiopri, la multi ani! Sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii!

Ira, multi ani fericiti inainte! Cum se mai simte sotul tau?

Ela, felicitari, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!

Iulia, ai o dulceata mergareata ai tu acolo

Ada, in sfarsit mai vad si eu minunile tale, Doamne ce-mi mai plac, ador sa ma uit la ele cum se joaca, cum fac nazdravanii, sunt superbe

Porumbita, ma bucur ca esti ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagici
nu-i ziua mea, I swear!! si nici ieri nu a fost (Jasmi... induci lumea in oroare mama )
da' multumesc frumos de urari promit ca zic cand e
da uite Dana e de felicitat!! la multi fericiti doamna, sa fii sanatoasa in primul rand, fericita, iubita, sa aiba grija baietii tai de tine si sa iti aduca numa' bucurii!!
Ela, felicitari pentru bb2, nu iti faci griji, a doua anstere e tare diferita de prima
Pati, aia cu reprocesarea laptelui e un hoax. a mai circulat de multe ori.
nici eu nu am verificat daca au intrat banii, trebuiau in jur de 16... ieri nu venisera. niste zabauci
Criss ahahahaha sa stii ca si de acum inainte o sa te tot strige pe tine cand ii e rau, sau frica.. ca de, atunci au nevoie de mama nu fi tu suparata de asta, ca nu il chinui, ci ii faci bine.
fug la trebi si incerc sa o sun si pe Ledi cat pot de repede.
sa avetio zi buna!

Mergi la inceput