LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,
iar scriu cu stanga. Asta mic al meu e toropit...sper sa se trezeasca sa ne culcam si noi la o ora rezonabile, adica 12-1.

Am fost in Auchan dupa-amiaza asta si am trecut si pe la raionul cu jucarii...de fiecare data il sarisem. Am vazut ca au jucarii dragute si ieftine. Ce mi-a sarit in ochi a fost borcanul formelor de biscuiti FP la 109 ron. Nu l-am luat, dar ziceam asa ca idee. Aveau si niste triciclete cu 60 ron. Nu le-am studiat insa, dar oricum...tot plastice dar sub 100 ron.

Ce ma fac cu Vladimir? Doarme, a dat sa se trezeasaca dar ii e somn rau...

PS: Mihaelacg, sunt uimita, frapata, muta,etc...cate mai gatesti mai fata? Iti dai licenta in gastronomie? Ti-ai propus sa faci toate retetele din cartile de bucate? |Maria ce face in timpul asta? Taie ceapa? Zau asa, cum le impaci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

FETELOR, ATI AUZIT DE ROTARIX? AM PRINS PUTIN LA STIRI, CUM CA AR CONTINE VIRUS PORCIN.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ahhh..Doranna, daca stiam ca te duci in parc...eu am stat pe langa casa

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina,
eu merg in parc in fiecare zi (mai putin cand ploua sau e vant puternic), iar daca e asa frumos ca luni si stim ca o sa stam mai mult de 3 ore, ne luam iaurt la pachet si papam in parc; recunosc ca nu prea am mers in parcul de la palat, dar o sa tot mergem de acum
deocamdata iesim dupa masa de pranz, adica in jur de 1-2, in fct de ora la care se trezeste iulia si ia masa
ne vedem noi cat de curand, sunt sigura

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

anca_nicolae, esti tare draguta.este foarte tentanta si provocatoare "oferta" ta.
am mai primit o "oferta" . acum sa vad pe cine deranjez mai putin.

indiferent cine ma gazduieste, o sa fie "rasplatit" cu bucate alese

bianca, cand eu gatesc, maria ori sta in scaunel si se joaca cu cate ceva, ori doarme.
stiu ca imi petrec ff mult timp in bucatarie, dar ce sa fac daca suntem niste mancai
numai maria nu ne seamana.

s-a facut maria taoata numai ciorba. "merita" o baie din aia de care "serveste" si vladimir.

ati observat ca iar lipseste cineva de pe forum? sprovistei iar nu-i apar mesajele.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

dyana, ai aflat tu mai multe despre rotarix?
si voi ati facut vaccinul, nu?

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Izia, Ana-Miruna si Mara!!! Chatonel, Claudela si Dannnah
La multi ani Keutu dragutu`, Ian Alexandru, Alexandru Raul!!! Inapreda, Carla28
Sa creasca mari si sanatosi, fericiti, norocosi si destepti!
Simona La multi ani fericiti!

Revin sa va ametesc nitel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

IULIA , IAN ,

ALEXANDRU RAUL,

IZIA, ANA MIRUNA,

KEUTU, MARA

1 AN

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Acestea sunt toate pozele reusite pe care le-am facut astazi

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiiInParc220310#

Din pacate nu prea am putut sa fac mai multe...

Olga, mamica lui David iepurasul

Moamaa ce gasca faina v-ati strans !!

Si felicitari pt promovare !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Hellou si de la noi !!!

Azi iar a trecut ziua si nu stiu cum

Alexandra mai nou are un singur somn pe zi asa ca acum doarme deja si eu ma pun sa citesc ce ati scris !

Revin...

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am venit de la sedinta cu parintii. Parca eram singura mama extraterestra, o sa vedeti de ce. "Deci":
- numai mie vero mi-a zis luni de zile ca nu li se dau lucrarile de control acasa, si desi eu nu credeam, ea zicea: poti sa intrebi pe oricine, sa vezi ca asa e; azi am aflat ca li se dau lucrarile, insa unii le fac sul saaaaauu ghemotoc si le ascund in banca [cred ca vero e cu varianta 2 ]
- numai mie vero mi-a zis, tot luni de zile, ca la materia fizica NU au niciodata teme si ca invata despre unitati de masura, cm, mm; eu ma miram mereu si ii mai ceream caiet, cica n-avem, carte, cica nu respecta programa, ma rog, recunosc ca nu am controlat eu cu mana mea, asa cum fac la mate. Sii? surpriza: azi, cand am intrebat suav, SI candid, dc e adevarat ca nu au teme la fizica, vreo 16x2 ochi s-au uitat la mine SIDERATI zicand: cuuum sa nu aiba? vaaaaai, dar al meu/mea sta o gramada timp la ele, la teme, la desene, la invatat... eu: la invatat? dar mie vero mi-a zis ca tot numai unitatile de masura le invata, gen cm, mm.. Toti ochii iar pe mine: nuuuu, a invatat al meu/mea la magneti, electroliti, foarte grea materia...etc...
- vero sta cu parul NEstrans, evident in ochi, cu greu am convins-o sa taie bretonul, dar cand scrie, tot vine parul peste fata, mult, mult. Si eu si diriga mereu i-am zis sa prinda cumva, ea nimic. Dupa ce a taiat bretonul, chiar am intrebat-o de cateva ori dc diriginta nu ii face in continuare observatie despre parul peste ochi? si vero mi-a zis: nuu, e chiar foarte multumita de mine!.. ma rog, azi diriga zice: cateva fete au parul in ochi si zilnic le fac observatie, de ex, veronica. Eu: off, dc ati stii ce mi-a zis cand ma rog de ea sa lege cumva parul... diriga: ce a zis? eu: ca sunteti chiar multumita. Toti aia 16x2 ochi, de data asta, au ras. .
- eu zic: la lb straine multi elevi traduc cu programele de traducere de pe net, cate o fraza in intregime, a.i. ei nu stiu ce cuvant inseamna ce, ci doar toata fraza, eu zic ca nu e prea ok. Toti parintii+diriga zic: aaa, nuu, elevii stiu ei fb la franceza, stati linistita, notele reflecta realitatea [cum naiba, vero are 9, si nu stie nici sa conjuge verbele avoir si etre!!!]
- diriga zice: va rog propuneri pt fiecare materie. Eu fac cateva propuneri, printre care, pt ora de dirigentie, pt ca toti sunt ff indisciplinati, zic: la ora de dirigientie sa isi faca toti, 10 min, o "autodictare" despre ce au facut ei bine si rau in saptamana ce a trecut. diriga zice: aa, pai deja am facut asa, de cateva ori!!! eu zic: aa, da, nu mi-a zis vero nimic. SIIIII, un parinte zice: pai chiar dvs ati propus, tot asta, si la sedinta trecuta [macar sunt constanta]
- alta propunere de-a mea: as vrea la romana de ex, sa nu mai fie acceptate teme facute copy/paste din calculator. diriga: dar nu sunt acceptate! Eu: ba da, eu vad cam la toate temele cum copiaza vero din referate sau wikipedia, si cand ii zic ca nu e o0k, ca la treapta ea nu va stii sa imagineze niste idei, mereu vero raspunde: dar toti fac asa! Si diriga: nuuu, este exclus, dna de romana e fff buna, nu accepta as aceva, si ii scoate pe fiecare sa isi prezinte oral tema, nuuu, nu i-ar merge nici unui copil sa faca asa ceva la dna de romana! Toti parintii aproba. Eu zic: ee, uite ca lui vero ii merge. La care diriga [ea fiind profa de franceza]: ee, daca dupa ce copiaza de pe net vero e in stare sa povesteasca la tabla si doamna de romana e multumita, atunciiii: est autre chose!

Deci am plecat, as putea zice, multumita , ca deh, est autre choice!

Va pup!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput