LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*
Raspunsuri - Pagina 17
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Asta era pentru ca am ratat intalnirea de ieri. Mi-au placut la nebunie pozele, iar ginerele meu e baietel in toata regula. S-a inaltat, are o figura tare serioasa, exact de baietel mare. MONNVAS, cand repeti organizarea? Ca nu o mai ratez. |
Cand se indreapta vremea. Sper ca data viitoare sa apuc si eu sa vb cu fetele, din 2 ore cat am stat nush daca adunat am prins 10 min de sueta, ca am avut de cartografiat parcul
Iar purcelul meu, care ieri s-a indopat cu biscuiti, s-a vaitat de burta pana pe la 12 noaptea, iar azi a dat desteptarea un pic dupa 7
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
anca_nicolae spune:
Denisamada multam mult de urari
mihaelacg legat de venitul la bucuresti, eu iti fac o propunere: puteti veni toti 3 sa stati la mine, cum a fost si dodo-pui [ei 4 :)] si nu mai platesti nimic, nu are rost, avand aici o familie de prieteni! Cum v-am mai scris, desi forumul e in proportie mare virtual, si noi am vazut ca sunt persoane care percep aceasta frustrare ca anumite incurajari/cuvinte de pe forum nu ajuta cu nimic concret, real, nefiind decat niste cuvinte virtuale, exista si momente cand el prinde viata reala! E ca si cum acest forum se poate autodepasi! Pe mine asta ma incanta foarte mult, sa depasesc limitele!
Si daca vii la noi, poti testa cum e sa ai grija de 3-4 copii, eu mai plec din cand in cand de acasa, dodo-pui stie :))
Tinem legatura, pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m A, da, FLORIC, cand isi da Raru cu palmele peste fatza de nervi...ai observat cumva daca isi tine mainile pe fata si se pipaie/analizeaza/joaca si la ne-nervi? Ca ma gandesc ca ar putea fi o reactie de genul: te joci cu degetele pe masa, bati darabana cu ele si deodata te enervezi: automat zbang! un pumn/palma in masa. Zic si eu... Cu lovitul in altii (si in el) poate studiaza si el cauza si efectul, ca doar obtine reactii pe cinste! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Aseara a inceput si fiu-meu sa se plesneasca. Era f pbosit. Cred ca de-aia. Nu i-am zis nimic, las' ca daca-l doare se prinde el de la ce.
Am si eu niste complimente de impartit pt ziua de ieri, dar mai intai recuperez. Gandacul e la ai mei, io am fost la facultate, apoi la cumparaturi, i-am luat pantofi de casa si sandale si apoi iaurt si sper sa mai fac si un pic de curatenie.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Olishka, ne-am uitat la desene si ne-a placut foarte tare, mai ales mie ca mi-au adus aminte de copilarie. Eu am o parere foarte buna de hrisca, ghercules, ovsianka etc, noi doar cu astea am crescut, si oricum cerealele Milupa de la 10 luni au fix gust de ghercules, si oricum toate astea (orez, porumb, grau, mei, orz, ovaz) se contin si in cerealele pt. bebelusi. Asa ca go for it! Eu lui Ianis pana acum inca nu i-am facut, odata ca n-avem decat 2 dinti si a doua din cauza interdictiei de lapte de vaca. Dar dupa 1 an sint hotarata sa-i dau in fiecare seara casha, de fiecare data din altceva. Vrei sa-ti aduc din Chisinau cand merg de Pasti? Sa-mi spui cam cat... Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Eu i-am dat acum cateva zile hrisca, i-a placut; celelalte nush ce-s
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Io-s contra curentului: zau ca mi-a placut ce zice Vikinga. Pentru ca ne-am obisnuit cu femei de cariera, daaaar uitam si ca sunt femei carora le face placere statutul de mama-sotie-gospodina. Si pana la urma e loc pentru toata lumea, fiecare cu preocuparile lui. Si cel mai mult mi-a placut ideea de a nu-l cicali pe barbat, chestie constatata si pe pielea mea. Desi recunosc ca mi-ar placea sa ma ajute la treburile casnice, m-am impacat cu ideea ca nu o va face si incerc sa ma adaptez la situatie (visand ziua cand o sa imi permit o menajera) si deja ne merge mult mai bine. Asa ca, imi pare rau (de fapt bine ), dar ma retrag din concursul "care sotz e mai ..." (fill in the blanks)
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Asaaaa, vin si eu la spartul targului sa povestesc cum e cu intalneala, desi... io n-am prea fost acolo. De pilda, cum am ajuns, am scos inamicul din tricicleta, ca nu mai tinea figura, si ma uitam cum il pupa Gazulina pe Vitamina si aud o baba: "aoleooo, copilul ala alearga spre lac!" Va-nchipuiti ca am ajuns si eu acasa cu kilometrajul dat peste cap
Am cunoscut-o si eu pe Olga, finally, cred ca-s ultima din Bucuresti care se prezinta la raport. Ce sa va zic, si cand e imbracata sport are un aer de printesa, distins si relaxat, de persoana care e exact acolo unde trebuie/isi doreste sa fie. Data viitoare o sa aduc o tava de biscuiti numai pt Aris, sa mai puna carnita pe ea; a fost funny ca a iesit cu Vitamina in ham, parca era un catel in lesa. Pe Gazulina cu ochisorii aia mari si albastri imi venea s-o pap toata, mai ales cabd am vazut cum pupa ea baietii si are de la mami nu trasaturi fizice, ci aerul ala delicat si prietenos. De pletosii Ancai nu mai zic, am descoperit mergand spre casa ca stam la aprox. 200m distanta. Si Karina e o motata simpatica si are mereu niste texte in ea...
Biscuitii nu-s inventia mea, am reteta de la Pisigri; chiar, Pisicloanto, ar trebui sa ma angajezi agent de PR, uite cum iti raspandesc inventia
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Si acum sa-i urezi si eu pe sarbatoriti:
LA MULTI ANI
IZIA Dragoana
IAN impecabilul
KEUTU grasutu si cheliutu
MARA blonduta
IULIA si zambarici si suparici
ANA MIRUNA
RAUL
Sa fiti sanatosi si veseli si sa cresteti frumos, bucurandu-va de all the small things
- pentru ultimii 2 asteptam si poze -
(7.03.2009)
doranna spune:
salutare!!!
Chatonel, Claudela si Dannnah, sa va traiasca Izia, Ana-Miruna si Mara
Inapreda, Carla28, Kea, sa va traiasca Ian Alexandru, Alexandru Raul si Keutzu
iar pentru Mihaelacg si Simonapro, multe
multumim mult pt urari
noi am petrecut azi intr-o formula restransa, cu tati, care si-a luat liber si buni, mama mea. din pacate as fi preferat sa fi fost vremea ca cea de ieri, sa fi stat si azi 6 ore afara
ieri am fost in parcul din spatele palatului copiilor... suuper!!! v-il recomand din toata inima!
am modificat semnatura. Sper ca puteti vedea acum pozele de la mot sunt multe, sper sa nu va plictisiti deocamdata las asa, sa vada tot familionul , dar o sa mai triez. o sa vedeti cum nici iulia nu suporta nimic pe cap, coiful a fost pus doar asa, de poza, iar caciulita de la nasi... sunt convinsa ca n-o s-o poarte niciodata
tortul trebuia sa iasa altfel, dar a fost ok si asa... cand m-am dus sa-l comand si am spus ca vreau sa fie verde, cu floricele albe si gargarite, aveam in minte ceva mai aproape de tortul de la ziua mariei-cristiana, bebe de mihaelacg (superb!!!); chestiile alea de pe tort sunt mai degraba niste... mutzunachiam ras cand le-am vazut...
inca n-am facut sesiunea foto oficiala de aniversare, asa ca poze de azi o sa pun abia maine
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
simina_kin spune:
Ahhh..Doranna, daca stiam ca te duci in parc...eu am stat pe langa casa
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Iulia Alexandra
Mi-au placut pozele, si tortul cred ca era buuuun
LA MULTI ANI! Anca, naratoarea noastra preferata
Sa ramai mereu asa tanara, la corp si suflet, si zglobie cum esti acum.
LA MULTI ANI! Keutu
Kea, eu zic sa nu te stresezi cu tortul pentru soacra, sa-si faca singura din ciocolata neagra Tu comanda-l cum iti place tie
LA MULTI ANI! Izia
LA MULTI ANI! Ian Impecabilu', Alexandru Raul, Ana Miruna si Mara
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)