LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANCA, esti mortala cu povestile tale. Recunosc ca te admir sincer. Eu una as fi f stresata si crispata. Deja cand vad generatiile astea "mici" imi vine sa plang ganidndu-ma cum vor fi generatiile de ghiocei. Nu vreau sa fiu o mama crampon, sper sa imi treaca "disperarea" pe parcurs si sa reusesc sa fiu si eu macar pe jumatate atat de relaxata cum esti tu.

Fetele, am fugit la dus, ca iarasi ma apuca 1 si Ana da trezirea la 7

NOVUS, de cat e acel singur somn pe zi si cam la cat se trezeste Alexandra? Ca Ana are tot 2 somnuri, pt ca se trezeste f devreme si doarme putin la ambele somnuri

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Eee, PISIK, ar fi bine sa fiu relaxata, dar nu e chiar asa, sunt amarata pe tema veronica, insa relaxarea pe care ai observat-o tu deriva din alta parte: in ceea ce ii explicasem si lui PISIGRI la faza cu telefonul mobil pt veronica, si anume, incercarea de a fi un parinte "neconstipat", adica sa incerc sa rezolv niste probleme nasoale construind, TOTUSI, SI momente PLACUTE intre mine si copii, ca altfel, as fi perceputa doar ca o supraveghetoare de pension sau internat de scoala germana...
De exemplu, v+t citesc ce scriu eu pe forum, si se amuza, chiar si cand eu pove ceva urat facut de vero, TOCMAI pt ca eu folosesc acest ton umoristic, adica eu incerc sa nu ma innegresc de suparare prematur, mereu imi amintesc de alti parinti cu copii grav bolnavi sau ingeri, si atunci imi fac refactoring la probleme, si cumva, ma indepartez ca sa pot privi, din afara, mai cristalin, si mai la scara reala, nu la cea exagerata din cauza dezamagirii.
Insa dezamagire exista, si mai ma enervez si eu cateodata...:(, daaar, tot eu va scrisesem ca s-ar putea, totusi, lumea sa fie in schimbare, si ca poate trendurile actuale, desi noua ne par negative, poate or fi doar niste apanaje ale sortii acestei omeniri: sa evolueze [in bine, in rau, sau doar inspre diferit, nu stim...].

In plus, mie imi place sa fac misto chiar de mine insami , este ca o a 2-a natura a mea...

pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Seara buna, tufete

Multi ani si multa fericire, multa sanatate si noroc cit cuprinde ghioceilor sarbatoriti astazi!!!
Sa avem mereu rabdare cu copilasii nostri si sa ii iubim mereu neconditionat!
Astazi am sarbatorit in familie: de dimineata am cintat toti trei "Multi ani traiasca", apoi am fost la plimbare la Carcassonne, am mincat pe terasa, ne-am tindalit la soare, ne-am intors acasa, pisicuta era deja obosita bine , am pus luminarea pe tort, am deschis cadourile, am facut alte poze.
Acum, dupa o pizza copioasa, raspundem la telefoane, e ca-n gara aici :)))
Pozele, daca vreti sa le vedeti, sint aici:

http://picasaweb.google.com/anca.bouny/AbsolventaCuDiplomaSiPremiiAmImplinitUnAn#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI!!!!
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutzu
Mara

LA MULTI ANI!!!!
CUSCRA SIMONA

SPROWISTAS bine ai venit!

anca nicolae LA MULTI MULTI MULTI ANI!, sa ne incanti mereu cu povestile tale

Mihaela, mama ce de bunatati faci

Vorbeati despre vaccinuri, noi am facut pentaxim tot timpul cand trebuia facut. Nu m-a pus sa platesc niciun vaccin. Iar despre cel de la un an vorbisem demult cu pediatra despre el, ea mi-a spus ca le face si impreuna dar de recomandat imi recomanda sa le fac separat.

Vazut poze cu copilasi care mai de care mai frumosi.
Imi pare rau ca nu stau si eu mai aproape de voi (desi mie nu-mi place Bucurestiul este prea zgomotos si aglomerat pt mine, ardeleanca) ca sa va cunosc si nu doar prin intermediul internetului

Va . Noapte buna!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Chantonel, ce frumoasa e Izia, dar nici de mamai nu ma plang,ce eleganta era de ziua fetitei ei!!!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Chato, ce smecher esti imbracata!!! Si pogonicea ce breton in ochi are!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetele excursioniste, m-am gandit eu ca daca vine si iuca la sighisoara sa fac niste praji pt voi si sa le trimit pe ea. Acum ramene sa-i mai dati voi idei sa-si repare masina.
Bianca, ai legatura

Daa !!

Chiar asa, Iuca nu a mai intrat, oare vine in excursie ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANI!IULIA, IAN, ALEXANDRU, IZIA, ANA, MARA, KEUTU.Theo a fost marait azi, ne iese dintele nr. 6.Si noi am trecut la un singur somn pe zi,dar nu chiar mereu, depinde cat dormim noaptea.Am vazut fetele plimbarete in parc si copii absolut minunati.Sprowista bine ai revenit.Doranna, am vazut-o pe Iulia si tortul a fost frumos, cred ca mai mult conteaza gustul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Iulia Alexandra

Ian Alexandru

Alexandru Raul

Izia

Ana Miruna

Keutu

Mara

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

11 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Asta era pentru ca am ratat intalnirea de ieri. Mi-au placut la nebunie pozele, iar ginerele meu e baietel in toata regula. S-a inaltat, are o figura tare serioasa, exact de baietel mare.
MONNVAS, cand repeti organizarea? Ca nu o mai ratez.

Cand se indreapta vremea. Sper ca data viitoare sa apuc si eu sa vb cu fetele, din 2 ore cat am stat nush daca adunat am prins 10 min de sueta, ca am avut de cartografiat parcul

Asta cu cartografiatul e tare !!

Asa patesc si eu: ma intalnesc cu mamicile din gasca dar nu apuc sa povestesc decat din mers vreo doua vorbe ca avem treaba

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput