LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anka
Si cum sa fie Arald incapatanat? Eu n-am auzit ieri nici pas din gurita lui mica.

Si eu am astzi zi de smotruit prin casa. Vorba ta, noroc cu vremea de-afara, caci de altfel demult eram plecata de-acasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata si de la mine, ca prima data nu am reusit sa va salut cum trebuie!Urez si eu La Multi Ani ghioceilor de un an, dar si celor de 11 luni, printre care si iubita mea mica !Am admirat fotografii, sincer, am asa un regret ca nu-s mai aproape de voi, tanjesc dupa astfel de intalniri, dar sper ca la primul drum in Bucuresti sa va faceti vreme sa va vedeti si cu noi!Laudele au fost deja spuse, am admirat si eu mamici si copii!Noi am facut deja plimbarea de dimineata, la noi e superb afara! Acum Eva e la nani iar eu am venit un pic la birou. Insa nu am deloc chef de munca, desi am o multime de treaba!Ilinca, nu stiu de ce m-ai laudat tu asa, ca eu chiar nu arat bine, imi ies niste sunci dizgratioase prin haine, si cel mai trist e ca nu imi vin inca hainele dinainte...Ce sa fac daca le-am luat mai stramte, acum stau prea fixe si nu ma avantajeaza deloc. E un cosmar sa imi aleg dimineata hainele din dulap si nici nu vreau sa imi cumpar altele.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ah, ce poze am vazut de la intalneala de ieri... Cam putine, ca nu m-as mai satura, dar cu niste ghiocei numa unu' si unu'. Parca toti s-au schimbat, au crescut, s-au facut mai expresivi si mai nazdravani...iar gazulina are un zambet...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Ah, ce poze am vazut de la intalneala de ieri... Cam putine, ca nu m-as mai satura, dar cu niste ghiocei numa unu' si unu'. Parca toti s-au schimbat, au crescut, s-au facut mai expresivi si mai nazdravani...iar gazulina are un zambet...http://www.lucamic.blogspot.com/
Ce zambet, dar ce ochi are!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Eva!!!

Anamariame sa stii ac si eu am observat ca arati tare bine si esti tare frumu si mereu eleganta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am vazut pozele Luanei, care e domnisoara deja, si ale lui Theo cu ochi superbi, mi-a placut foarte mult petrecerea, tortul si coiful

Floric, eu lui Ianis cand avea tendinta la inceput sa apuce/rupa floarea ii spuneam scurt NU si-i aratam ca "o doare pe floricica", a inceput s-o mangaie Sau imi dadea mie pupicuri, iar lui tati palme, si atunci i-am aratat ca trebuie sa-l mangaie, sa fie gingas. La noi a avut efect din prima, dar citisem undeva daca repeta sa te loveasca, atunci iesi din camera pentru scurt timp, va intelege. Iar rasfatul/plansul la NU am vazut la alti copii in parc, eu cred ca ei profita de "slabiciunea"/afectiunea parintilor, la varsta asta ei au deja memorie si stiu ce este interzis, dar mai testeaza limitele si vorba ceea: ce e interzis e mai atractiv. De ex. Ianis a scos toate CD/DVD-urile, desi stia ca e interzis si nu le mai scosese demult. Eu l-am luat de manute, l-am dus in alta parte si i-am aratat cum se joaca cu o jucarie. Cand am revenit de la bucatarie, l-am gasit iar la CD-uri, atunci m-am enervat foarte tare si l-am pus in tarc. Nu i-a convenit pe moment, dar nici nu ma mai testeaza.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
LA MULTI ANI Eva!!!Anamariame sa stii ac si eu am observat ca arati tare bine si esti tare frumu si mereu eleganta Olga, mamica lui David iepurasul
Multumesc, Olga. Venind de la tine e un compliment care chiar ma face sa rosesc. Eu nu ma vad deloc asa, poate trebuie sa mai lucrez la capitolul asta...Sper sa se rezolve aceasta impresie despre sine odata cu pierderea ultimelor kilograme...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Si Eva pocnea binisor intr-o vreme Dar transformand aceste lovituri in mangaieli de "mai-mai", mi-am dat seama ca era, de fapt, o forma de afectiune. Acum dimineata se duce la tati si ii face mai-mai, zambind larg. Va dati seama ca ne topim amandoi Bine, eu sunt usor geloasa ca a renuntat la a spune mama si doar tata bodoganeste toata ziua, dar imi trece cand vine la mine sa ne iubim.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Ela ce bine ca te-am prins pe-aici. Vroiam sa-ti arat desenele preferate ale lui David (si ale mele ) in limba rusa http://www.youtube.com/watch?v=Jt-hMjPU-rM
poate vrei sa i le arati si lui Ianis. Si mai vreau sa te intreb despre ghercules (nu stiu cum ii zice in ro), ce parere ai despre el? Mie imi place f mult si i-as da si lui David la masa de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

A, da, FLORIC, cand isi da Raru cu palmele peste fatza de nervi...ai observat cumva daca isi tine mainile pe fata si se pipaie/analizeaza/joaca si la ne-nervi? Ca ma gandesc ca ar putea fi o reactie de genul: te joci cu degetele pe masa, bati darabana cu ele si deodata te enervezi: automat zbang! un pumn/palma in masa. Zic si eu...
Cu lovitul in altii (si in el) poate studiaza si el cauza si efectul, ca doar obtine reactii pe cinste!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput