LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*
Raspunsuri - Pagina 15
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ah, ce de sarbatoriti azi, toti unul si unul!!1 LA MULTI ANI tuturor, dragoanei pogonici Izia, ginerelui meu impecabil si titi tare Ian, Keutu (ex?)Cheliutzu, Iulia criticul literar, careia nu am reusit sa-i vedem pozele, Mara care nu suporta nimic pe capshorul ei superb, Alexandru Raul(mami Carla, mai treci pe la club!!!), Ana Miruna. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
Ilinca, mersi de invitatie, dar crede-ma ca intru, citesc, dar nu mai apuc sa si scriu, va urmaresc asa din umbra.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Floric spune:
Multumesc pentru pareri. Eu, tot gasesc in tot ce nu ii convine, o cauza...dintii. El are 4 sus si 2 jos. Stiti cumva ce mai urmeaza?
Sa va zic de unde concluzia asta. Daca il tin de mana, apropo doar cu mana stanga peste partea stg in zona gurii se loveste, baga degetele de la cealalta mana in gura si le duce in stanga. Of, nu stiu daca vizualizati...
Si inca ceva, de joi de cand a vomitat si apoi a avut diaree, cand face partzuri se chinuie tare si bine-nteles plange si chitaie.
Miha, draga noi vroiam un preview pentru ziua de 26. Ai ceva impotriva?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
ANAMARIAME, eu am crezut ca zici asa (ca esti grasa, ca n-arati bine) din modestie, sa nu complexezi alte fete care chiar se lupta cu kg, dar daca vorbeai serios, sa-ti iasa din cap ideile astea! Arati fffff bine si esti si frumoasa, si eleganta.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Asa, ca am citi de examen copro.
Cum recoltati voi kk si in ce recipient? Ma bate si pe mine un gand sa ii duc o proba la examen. Trebuie musai sa imi indice medicul ce analiza sa fac sau pot duce eu kk la orice laborator?
Luminati-ma
Pisi, cat a costat Pentaximul?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Multumesc, Olga. Venind de la tine e un compliment care chiar ma face sa rosesc. Eu nu ma vad deloc asa, poate trebuie sa mai lucrez la capitolul asta...Sper sa se rezolve aceasta impresie despre sine odata cu pierderea ultimelor kilograme... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Tu cum crezi ca a iesit Eva mica asa frumoasa? Numai din niste parinti frumosi se putea
Olga, mamica lui David iepurasul
ank si bb spune:
Ilinca si olga, mie mi se pare ca nici unul nu mai seamana cu mine, acum.
in primele luni, intr-adevar Kai semana mult cu mine cand eram mica, apoi s-a tot schimbat, acum e Marius toata, doar culoarea de oki nu, asta e din neamul meu...
iar piranha semana mult cu sor'sa la nastere, iar acum nu prea mai vad nici o trasatura de-a mea in el, poate sunt eu subiectiva?
oricum, lungimea parului nu se pune la Marius pt ca acolo avea peste 2 ani, pe el l-au tinut pana la 3 ani netuns, i-au luat motul la 3 ani. o sa vedeti ca si ai vostri daca nu ar fi tunsi pana la 2 ani si ceva ar avea parul asa de lung.
Olga , nu ai auzit plansetele lui fi-miu pt ca il luasem in brate. monica si claudia stiu despre ce zic... cand e in brate e cel mai cuminte...
mihaelacg spune:
ilinca, nu puteai sa descrii mai bine decat ai facut-o "personajele" din pozele de la intalneala.
toti sunt unu si unu, care mai de care mai frumos si mai special.
oli, am pe foc un bors de cocosel si in cuptor niste cartofi cu piept de porc care merg grozav cu salata de varza rosie, dar cand ma gandesc ca ma fac toata rosie.....cred ca bag niste castraveciori in otet.
fetele excursioniste, m-am gandit eu ca daca vine si iuca la sighisoara sa fac niste praji pt voi si sa le trimit pe ea. Acum ramene sa-i mai dati voi idei sa-si repare masina.
Bianca, ai legatura
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
olishka spune:
Miha ce de-a bunatati Si eu am ceva in cuptor...cartofi, dar in folie si atat Am de gand sa-i dau si lui David, iar eu o sa mananc cu branza si smantama. Asa ca nici nu se compara ce faci tu acolo cu ce am eu acasa
Ideea cu prajiturelele este geniala Abia astept Dar pana atunci ne vedem la Bucuresti, nu?
Olga, mamica lui David iepurasul
Ela78 spune:
Si eu am citit link-ul dat de Anca, din pacate nu sint de acord cu Vikinga, o fi ea veterana pe forum si admirata de multe mamici, dar eu nu ii impartasesc ideile. Odata ca eu SINT fericita, nu astept sa fiu, savurez orice moment si fiecare zi cu bebe Ianis si nu sint ahtiata sa le faca pe toate cat mai repede, sa para mai mare decat este.
(Am inceput sa apreciez viata asta, de rutina si plictisitoare, a unei mamici de cand am vorbit cu o prietena care a schimbat si tara, in speranta ca poate-poate se schimba ceva in viata ei privata, dar tot single e, sau cu o alta prietena care are copil dar e divortata, si se afunda in munca in speranta sa treaca mai repede timpul pana la urmatoarea revedere o data la 1/2 an cu amantul ei de la distanta. Sau o colega de la servici, care dupa mentalitatea din Austria, e fericita ca sotul ei "s-a hotarat sa se implice si el in acest proiect bebe")
Si iarasi nu sint de acord cu Vikinga ca femeia trebuie sa stea acasa si sa faca mancare, rolul barbatului fiind exclusiv de a aduce bani La noi, amandoi facem mancare, amandoi aducem bani (unul mai multi, altul mai putini, asta e!), amandoi spalam pe bebe la fund si amandoi ducem masina in service. Si la fel de bine ca un barbat, si o femeie poate face cariera si poate fi un manager excelent.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ela ce bine ca te-am prins pe-aici. Vroiam sa-ti arat desenele preferate ale lui David (si ale mele ) in limba rusa http://www.youtube.com/watch?v=Jt-hMjPU-rM poate vrei sa i le arati si lui Ianis. Si mai vreau sa te intreb despre ghercules (nu stiu cum ii zice in ro), ce parere ai despre el? Mie imi place f mult si i-as da si lui David la masa de seara. Olga, mamica lui David iepurasul |
Olishka, ne-am uitat la desene si ne-a placut foarte tare, mai ales mie ca mi-au adus aminte de copilarie.
Eu am o parere foarte buna de hrisca, ghercules, ovsianka etc, noi doar cu astea am crescut, si oricum cerealele Milupa de la 10 luni au fix gust de ghercules, si oricum toate astea (orez, porumb, grau, mei, orz, ovaz) se contin si in cerealele pt. bebelusi. Asa ca go for it! Eu lui Ianis pana acum inca nu i-am facut, odata ca n-avem decat 2 dinti si a doua din cauza interdictiei de lapte de vaca. Dar dupa 1 an sint hotarata sa-i dau in fiecare seara casha, de fiecare data din altceva. Vrei sa-ti aduc din Chisinau cand merg de Pasti? Sa-mi spui cam cat...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)