LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*
Raspunsuri - Pagina 13
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Si acum baietii, cu ale lor mamici - Inapreda, Carla28 si Kea ![]() ![]() ![]() Ian Alexandru![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandru Raul![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keutzu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelica, multumim pentru urari!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI AU ANIVERSAREA DE 1 AN, MULTA SANATATE, BUCURIE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
mihaelacg spune:
azi noapte, maria mea a dormit ca niciodata pana la 5.11 fara nicio trezire.
cu o noapte in urma, m-a terminat, de-am dormit luni cu ea toate somnurile in zi, eram rupta de oboseala. s-a trezit duminica noatea aproape din ora in ora. ma usturau tzitzile, si agitata, si se tot foia.
aseara i-am dat cereale simple in lapte de-al meu. cu o seara in urma i-am dat cereale care contineau si lapte. sa fie asta oare buba?
in seara asta iar scot lapte de la mine si-i dau cu cereale sa ma conving care-i buba.
oricum, maine dimi vreau sa-i duc proba pt giardia. acum 3 luni nu avea, dar eu stiu acum? multi micuti din jurul nostru au giardia si-si cam pupa jucariile unii altora, oricat de mult m-as feri eu.
asa-s copiii.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
olishka spune:
Miha chiar daca nu este ziua ta, iti trimit multi
Ce pregatesti bun astazi? 
Ce urat este afara
Si abia asteptam sa ies iarasi cu carutul. Astazi am cedat si l-am adormit pe David la san, caci nu puteam sa-l adorm in brate. Se tot zbatea si nu intelegea de ce il legan si nu scot tata ![]()
Daca tot este frig afara, cred ca diseara merg in Ikea, caci tot am de facut cumparaturi. Se mai baga cineva?
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Cat de rau imi pare ca nu am ajuns in parc ieri. Am vazut ca Gazulina mica si cu Vitamina....wow..... ![]() |
Of-of! Mie-mi spui!? Nici nu am avut curaj sa ii arat Adelei cu ce se indeletniceste alesul.
Novus, am trimis banutzii.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Ah, ce de sarbatoriti azi, toti unul si unul!!1 LA MULTI ANI tuturor, dragoanei pogonici Izia, ginerelui meu impecabil si titi tare Ian, Keutu (ex?)Cheliutzu, Iulia criticul literar, careia nu am reusit sa-i vedem pozele
, Mara care nu suporta nimic pe capshorul ei superb, Alexandru Raul(mami Carla, mai treci pe la club!!!), Ana Miruna.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
simplyana_m spune:

LA MULTI ANI! 

Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutzu
Mara

La multi ani, Simonapro! 

http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Ank si bb, deci gagicutza aia blondina era sotzul tau?!:))) Cool...avea si el ceva plete...dar se pare ca de la tine au mostenit gena pletosheniei...In pozele cu tine parca e Arald, incredibila asemanare!
Am vazut ghioceii de la intalnire...In primul rand Chiscutza parca e din alt film, alta odisee, copil in toata regula
. David e din ce in ce mai seducator si e tot boss dar nu asa big, adica i s-au dus shunculitzele de bb mic, acum tinde si el spre postura de "baiat mare". Arald cu pletele lui...super. Eu de Vitamina v-am zis de la bun inceput ca se vede-n ochisorii lui ca va fi mare cuceritor, are un "je ne sais quoi" care uite cum a atras-o pe Gazulina...Doamne, cand am vazut poza aia cu Gazulina zambind la camera foto efectiv m-am topit
...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
olishka spune:
Da bine ca mi-ai amintit Ilinca...am vazut si eu poze cu Anka si sotul bebelusi. Pai Arald este copia fidela a mamicii, iar Karina blondina este leita tati mic pletos (nici n-ai zice ca este baietel
).
Olga, mamica lui David iepurasul 

ank si bb spune:
neatza!
urata vreme... dar nu va tine mult si oricum nu ninge ca pe 8 martie...
cred ca a facut-o special ca sa mai stau pe acasa, caci de 3 zile nu am facut nimic considerrabil in domeniul curateniei si pe aici arata ca dupa razboi... asa ca azi vrand-nevrand trebuie sa smotruiesc...
oli, gandeste-te la noi cand ajungi in ikea, ca eu si fi-mea suntem fane inraite ikea dar azi nu avem cum sa ajungem...
sa repetam figura de ieri cu intalneala cat de des putem, ca tare frumos a fost!
iar mamicile de pe aici sunt de nota 10! ma gangeam io ca parca sunt cea mai grasa si batrana ieri, dar azi cand am verificat la data nasterii kiar m-am speriat! pai bine mai, se poate, oli sa fii mai mica cu 10 ani decat mine?!?!?! pai nu crezi ca e cam mult? pai eu oricum ma simteam baba la faculatate, dar macar colegii mei sunt nascuti in 85-86, dar tu...
ce sa va mai spun, ca despre claudia-gaza cred ca stiti ca arata ca o papusica iar rodica-aris poate concura linistita la orice concurs de manechine....
pe monnvas o stiam deja, scumpa si desteapta, iar chishcutza leit ea!
copii cuminti, mai fetelor, cuminti si plimbareti, nu ca flacaul meu suparat si incapatat...
ma apuc de curatenie, ca n-am alta sansa...
va pup pe toate, mai ales pe sarbatoriti:
fetite de 1 an:
Iulia Alexandra
Izia
Ana Miruna
Mara
baitei de 1 an:
Keutzu
Ian Alexandru
Alexandru Raul
bebei de 11 luni:
Eva Maria