LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Si acum baietii, cu ale lor mamici - Inapreda, Carla28 si Kea

Ian Alexandru

Alexandru Raul

Keutzu

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

SIMONAPRO

La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!

Mihaelacg, la tine scrie 23, dar...revin cu urarile pe 26

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

gigelica, pe 26 ies cu platourile la interval.

ai PM.

eu am vb iaeri cu o dr. si mi-a zis ca nu-i bai daca fac pentaxim-ul si cu RRO impreuna.

simplyana, asa am inteles si din mesajul tau.
acum sa vad ce zice si med. de familie.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariameIntrebarea e urmatoarea: sa stau linistita in conditiile in care am facut analiza in 3 locuri si a iesit diferit de fiecare data?Sau sa mai duc intr-un loc?
Nu-sh daca intrebarea era pt mine, dar... eu raspund totusi... deformatie profesionala. So, coproculturile ne-au iesit asa: 1. Pseudomonas; 2. Pseudomonas + inca ceva... am uitat ce; 3. negativ. intrebare: bebe e simptomatic? adik de ce ne-am dus si-am facut coprocultura? ca daca nu ne supara nimic, atunci ii credem pe ultimii, dar daca ceva nu e in regula (motiv pt care ne-am dus si-am facut copro, atunci... parca as vrea si un tratament.Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Intrebarea era si pentru tine, desigur, mai ales ca am retinut cand ai spus ca daca bb are mucus in scaun ar trebui copro. Ideea e urmatoarea: motivul din care am ajuns sa fac analiza e o perioada de vreo 10 zile de scaune proaste (asta insemnand cca 3 pe zi, mai moi decat de obicei si nelegate, plus un miros destul de puternic). Intre timp ea si-a revenit, insa tot mai are momente in care nu face asa cum as vrea eu. Sambata a fost chiar nasol, cred ca a avut crampe, a facut cu ft mult mucus, cu zgomote, si cu un miros ft ft puternic. Ieri mi-au spus ca nu are nimic. De asta nu stiu ce sa mai cred. Cu dna de la laborator m-am inteles ca la urmatorul scaun prost sa mai duc o proba.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
De asta nu stiu ce sa mai cred. Cu dna de la laborator m-am inteles ca la urmatorul scaun prost sa mai duc o proba.

Da... recolteaza din zonele cu mucus si daca iese ceva, sa faca si antibiograma (normal ar fi sa faca fara sa le spui tu, dar eu mai stiu si cu normalitatea asta...!? ), ca sa nu bajbaim daca tot identificam crocodilul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

neata'!

LA MULTI ANI BUCHETELULUI NOSTRU DE GHIOCEI!

LA MULTI ANI SI MAMICILOR CE ANIVERSEAZA ASTAZI

noi suntem bine,sanatosi,tot cu 8dinti,tot fara masele...am invatat f bine sa mergem singurei...si incaltati si descaltati...numai k nu prea l-am lasat singurel pe strada...caci la noi nu e drum neted,ci cu denivelari...impiedicabile...dar in casa se plimba nestingherit oriunde...s-a mai cumintit de la o vreme,intelege tot ce ii spun,ce nu are voie...cand e de joaca si cand nu este...parca a mai pus si niste carnite pe el...stie sa ma pupe,sa ma imbratiseze....imi face si masaj....ce mai...este superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pentru ca afara ploua, stiu ca va va place sa cititi aici, ultimele 3 postari din josul paginii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149706&whichpage=1

Data viitore poate ajungem si noi in parc, dar eu prefer dimi, pana in ora 1, ca apoi... vin "omii".

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Si La multi ani! pentru asa sarbatoriti minunati!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Cat de rau imi pare ca nu am ajuns in parc ieri.
Am vazut ca Gazulina mica si cu Vitamina....wow.....

Cristian are o moaca de baietel in poza in care este dupa copac. Nici nu zici ca are un an... parca ar fi la gradi.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI, PLOIOASA LA BUCURESTI. \parca imi aduc aminte cum povestea Chatonel ca nu se simte ok, ca se duce la spital, ca s-a intors de la spital si apoi iar s-a dus si gata...

Sa fiti sanatosi pitici si mamici, iar taticii sa aiba grija de voi si sa va faca toate poftele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am citi link-ul dat de Anca. Ce sa zic? ....Mda...

Mergi la inceput