Aspirante optimiste > 20 ani (460)
Raspunsuri - Pagina 12
PaulaFrida spune:
Hera La dr Ardelean Baia-Mare,zis si Bimbi
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
Mie mi-ar place tare, tare mult sa am gemeni.
Paula tu ai facut ceva teste genetice? Sau ti-a zis sa faci ceva dupa pierderea asta?
bebelu86 spune:
sincer daca imi apare un cos si e copt, ori il ascund cu fond de ten, ori il storc eu, ori plec de aksa pana dispare k altfel ma alearga al meu prin casa si zice : "E AL MEU , E AL MEU!!! DA SA-L STORC"
si dc nu vreau avem parte de lupte greco-romane ..... bineinteles k el iese mereu castigator si ma las pagubasa.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta
PaulaFrida spune:
Roxy nastere a fost si la mine numai ca eu nu am scapat asa de repede,mi-a pus prima pastila in col si am avut contractii,dar nu m-am dilatat deloc si a doua zii mi-a mai pus inca o pastila pe la ora 9 dimineata si pe la ora 1 am scapat si dupa aia m-au dus la chiuretaj ca sa nu ramana ceva pe-acolo.
2 saptamani am stat in spital,mi-au dat sa iau Brocriptin pt lactatie si cand am iesit nu mi-au mai prescris si m-am trezit ca curge laptele dupa mine si mi-i s-au umflat sanii de stateu sa crape si am sunat la dr si a zis sa mai iau brocriptin si mi-i s-au calmat saracii de ei.
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
Katy, multumesc de primire
Tuturor fetelor va multumesc, stiti de cand ma tot uit pe forum? Dar niciodata nu am intrat sa scriu
Hera25 spune:
AAA de la Baia Mare esti. Si pe aici pe la Buc stai 7 ani la usile medicilor si cand apuci sa intri in cabinet stai 5 min.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
bebelu86 spune:
Un tinar merge la un superchef unde se imbata muci. Se trezeste dimineata acasa batut, rupt, si isi intreaba tatal daca stie cumva ce s-a intimplat, iar tatal ii raspunde:
- ai venit dimineata beat, nu am spus nimic
- ai spart usa, nu am spus nimic, se intimpla
- ai facut-o pe mama ta curva, na, erai beat, se intimpla
- m-ai facut poponar, nu am spus nimic doar erai beat
... ei dar cind te-ai cacat pe masa din bucatarie, ai bagat 3 scobitori in el si ai spus `asta e ariciul meu si de azi sta cu noi!` a fost prea de tot.
Roxy te cred. si eu am intrat p forum acum un an cred si abia din iarna am inceput sa scriu.
iti doresc din suflet sa stai cat mai putin p la noi si sa te duci la odisee.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta
roxy_s spune:
si eu la fel am patit, dupa ce am luat bromcriptin 7 zile, tot mi-a mai curs putin lapte. Aveam niste sani...ziceai ca am silicoane. Dar am pus comprese cu apa rece si mi-a trecut in 3 zile. Eu am stat 3 zile in spital dar credeti-ma , am avut niste colege de camera ...numa' am ras zici ca eram la pensiune nu la spital. A contat foarte mult asta.
PaulaFrida spune:
Roxy nu am facut teste genetice.Sa-ti ajute DD sa ai sanatosi si frumosi
Cand am fost la prima eco la 8 saptamani se vedeau 2 samburei,dar la 13 sapt era unul singur.S-o fii absorbit unul dintre ei sau ele ca nu se stie ce a fost celalat bebe.Am o gramada de gemeni in familie,deci sunt predispusa si eu.
TTC Ticker
Marriage ticker