Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Saru'mana Selen de exemplificare....acum stau si ma gandesc daca a mea e in stare sa se tina acolo. Ma rog, au luat-o piticii la trap, nu ma bagati in seama! Frumoasa Ebrusca, tare de tot...si mami la fel!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Saru'mana Selen de exemplificare....acum stau si ma gandesc daca a mea e in stare sa se tina acolo. Ma rog, au luat-o piticii la trap, nu ma bagati in seama! Frumoasa Ebrusca, tare de tot...si mami la fel! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
nu e nevoie sa se tina ea, sta foarte bine sprijinita din toate partile...oricum, la noi sunt doar doua in tot parcul, si e coada tot timpul, asa ca nici nu iti vine sa stai prea mult cand vezi cati stau si te asteapta....
multumim, si voi sunteti niste frumoase
si ca tot mi-am adus aminte, mi-au placut tare si pozele lui Santo, cel mai mult protagonistul principal, of course
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
suede spune:
Da,exact ca cel pus de Selen....o sa stea,ca si Mihnea a stat ...si o dai mai incet sa se obisnuiasca
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
Danuta1979 spune:
Fetelor, voua v-au intrat banii indemnizatie+alocatie pe luna asta?
Mie ar fi trebuit sa imi intre pe card pe 16 si vad ca tot n-au intrat. La voi cum e (stiu ca a mai fost discutia asta sapt. trecuta dar speram sa se fi rezolvat..of..)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor, voua v-au intrat banii indemnizatie+alocatie pe luna asta? Mie ar fi trebuit sa imi intre pe card pe 16 si vad ca tot n-au intrat. La voi cum e (stiu ca a mai fost discutia asta sapt. trecuta dar speram sa se fi rezolvat..of..) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
NUUUU!!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
suede spune:
Eu m-am gandit ca i-au virat doar pe cei cu valoare mai mica....noi cica urmam!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
anamaria1979 spune:
La multi ani Madalina!
La multi ani dovleceilor aniversati azi!
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=84
Ioanna81 spune:
La multi ani Mada! Sa ai o viata minunata si sa ai parte numai de bucurii din partea piticului tau. un brat de pentru tine.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
apropo de indemnizatie, cica banii se vireaza pana pe 25, inclusiv. nu stiu in functie de ce criterii unii primesc intr/o zi altii in alta zi.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre