Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)
Raspunsuri - Pagina 6
Alinus25 spune:
O ce veste buna! ma bucur ca RamoC vine cu Domi acasa!
Monis,, am uitat sa-ti spun ca-i super tare cadoul tau! Da e si mai tare cine l-a primit! . Imi place starea ta de spirit
Diana deci sa inteleg ca pot sa-i dau lui Dragos Eurespal, daca nasucu e infundat? Nu poate sa respire pe nas deloc. E groaznic cand ii dau sa manance ca nu poate sa respire si ii curge laptele din gurita...
laviniablaga spune:
Va multumim de commenturi DianaR, Camelia, Monis, Raluci
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
vias spune:
A_driana pe mine m-au ajutat tarate luate dimineata in iaurt...3 lingurite...
Am incercat si eu multe...degeaba!
Ramonika dar si eu alaptez...dar unde este pericolul daca mananc sanatos????? Daca e sanatos nu e bun si pt Flavius?????? Mananc multe lactate, iaurturi, lapte, oua fierte, branzica de vaci, branza normala, legume, fructe, carne doar pui si vitel si numai la gratar sau cuptor electric..fara adaosuri.
Am spus NU la fainoase, dulciuri, grasimi, prajeli, alcool, sucuri...
Cum spuneam fara sport deocamdata..
De ce nu e bine cand alaptez???...mai sanatos de atat ce sa mananc????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
dymomo77 spune:
Mai da ce harnicute ati fost... Eu m-am chinuit cu cupchilul care de la 12.00 la 15.30 a plans de ma capiat. Nu vroia nik nici somn, nici tatza, nici joaca, nici leganat, nici masat pe gingii(apropo am simtit ceva zimtisori dar in zona caninilor ????) de suzeta nu mai zic.... I-am dat picaturi pt colici si cum continua sa planga dupa vreo doua ore mi-am calcat pe inima si i-am dat 2ml de nurofen(pt ca era clar ca il doare ceva). In 15 minute a luat somn si a dormit pana la 17.30. Eu intre timp am stat langa el in pat si am citit(si bocit ca m-a pus sa recitesc Invitatie la vals si cum sotul e la 2500 de km departare dai cu ). ia o pauzare proasta(adik io). Printachi de cand s-a trezit sta numai pe burta si mananca paturica si prosopul cu mare spor si invers nu mai vrea si pace buna. E noua lui pozitie dar eu nu sunt obisnuita si imi e frica sa il las nesupravegheat
Fetili intreb si io al meu cupchil a crescut ff mult in lungime(nascut cu 47 de cm si acum are 65) si ma gandesc daca nu e prea mult. Sa nu ii afecteze oasele cumva??
Strumfy eu stau in Bucsinescu si ma plimb prin centru(Palat, Stefan) si ceva mai rar in Oancea. Tu?
Camy multumim de vesti bune de la Ramo si ne bucuram ca Domi e mai bine. Eu intrebam de kg ca la mine se duc si de la natura dar greu tare... asa ca mai ajut si eu fiind atenta la ce pap.
Lavinia ideea forumului era ca fiecare dintre noi sa fie cat mai naturala ca suficient ne constrange societatea. Daca tu esti mai dulce ramai asa. Nu deranjezi pe nimeni. Am admirat pozele dar eu mai lenesa din fire stau mai prost cu comentariile.
Cristinica nu stiu daca te ajuta dar eu la scosul din mir nu am facut masa tovaraseasca ci bufet suedez cu tot felul de rulade, salate si alte preparate de genul... poti sa le faci luni, iar pt cele ce dureaza mai mult apeleaza si tu la mama/soacra.
Dankutza la noi panza pt scos copilul din apa(crasma) si panglica pt mir le-a cumparat nasa. E datoria ei. Stiu ca nasa lui Danut a gasit set cu toate cele necesare la botez. Panglica aia a fost de fapt o fasa(cu care se legau copii pe vremea noastra) si pe care preotul o da cu mir si miruieste copilul. La noi la sfarsitul slujbei a legat-o la lumanare.
mami fericit de Dan Mihail
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Lavinia ideea forumului era ca fiecare dintre noi sa fie cat mai naturala ca suficient ne constrange societatea. Daca tu esti mai dulce ramai asa. Nu deranjezi pe nimeni. Am admirat pozele dar eu mai lenesa din fire stau mai prost cu comentariile. mami fericit de Dan Mihail |
Draga Dy eu am inteles perfect care e ideea forumului, si nu mi se pare nimic mai frumos si mai corect decat ca fiecare din noi sa fim sincere si naturale si tocmai de aceea in momentul in care am citit o postare, nu mai retin a cui, precum ca forumul s`a transformat in ceva in care se varsa dulcegarii gratuite si nesincere am batut in retragere, pentru c a nu as vrea ca postarile mele dinainte sa deranjeze si sa faca pe cineva sa nu mai activeze pe aici. Intr-adevar, sunt de acord ca pe forum trebuie sa scriem mai mult cu privire la bebelusi si la modul in care sa ii crestem pentru a invata unele de la altele, insa mai cred ca daca ne tratam frumos si cu amabilitate, sau daca incercam sa legam prietenii nu suparam pe nimeni. Prin urmare, ma autoeduc si nu mai emit nici o dulcegarie, pentru a ma incadra cerintelor!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
mitzi2005 spune:
Buna fetelor,
inainte de toate:
La multi ani (cu intarziere) Monis! Super cadou..Poate ne "ciocnim" in Herastrau.Noi am deschis ieri sezonul de impins carutul cu rolele in picioare..
La multe lunite fulgusorilor nascuti in zi de 20, 21 si 22!
Sanatate multa lui Mihnea si Dominic . SiStephy iti doresc sa treaca saptamana asta cat ai clipi si sa poti alinta puiutii pana va saturati (daca o sa se intample asta vreodata)
si acum sa vad daca pot sa zic si eu ceva destept..
coquelicot dupa incercarea mea timida de saptamana trecuta de a va intreba de castronele din PP, am dat un search pe google si am vazut ca mamicile de dovlecei au gasit la all4baby punctro si kreisdesign punctro. Pe mine nu m-a satisfacut oferta, asa ca mai caut.
raluci imi pare tare rau de catel
cred ca cristinica zicea ca vrea sa-si schimbe biberoanele..sa stii ca exista fara BPA la avent (sunt aurii, asa le deosebesti de cele cu BPA) si la tommee tippee. probabil mai sunt si alti..
a_driana, cand eram insarcinata mie mi-a recomandat ginecologul Forlax. Eu nu am putut sa iau pentru ca eram in perioada in care vomam si de la apa, asa ca daca, crezi ca te ajuta, eu iti trimit cutia mea cu draga inima. Mai sunt 15 pliculete si am verificat pe prospect sunt compatibile cu alaptarea. ce remedii naturiste mai stiu eu...fructe cu p (pere, prune, pepene), tarate de grau amestecate cu miere, cereale,kiwi, multe multe lichide. Nu stiu cate poti manca tu, ca parca ziceai ca tii regim.
legat de bavetica, mie mi s-au parut practice (din experienta nepoatei mele vorbesc) niste "bluzite" din musama pe care le-am luat de la ikea(sunt in genul hainutei pentru pictat). Din pacate, ultima oara cand am fost si am vrut sa cumpar pentru pisoi nu le-am mai gasit
Dankutza te deranjez cu un PM!
Daca pe vreuna dintre voi, va tenteaza produsele refurbished (mi se pare mai sugestiv termenul decat reconditionate) am gasit magazinul choice brand punctro. Noi am luat de acolo steamerul. Poate ajuta pe cineva informatia
am scris o placinta..sa vedem daca are rabdare cineva sa citeasca!
grigore_tina spune:
multumesc fetelor pentru sfaturi.
felicitari ramonac pentru ca sunteti bine.
ma bucur ca alexa m-a adaugat in lista de prieteni.
mami de bebe stefan (15.11.09)
DianaR spune:
De azi dimineata pana acum ati scris 6 pagini. Rusinica. Bine ca scriu eu care am 3 prunci si sunt singura cu ei aproape toata ziua, bine ca scrie Stephy care are mana in ghips si 2 prunci de ingrijit, bine ca scrie Ionela cu copilasul bolnavior etc. Na eu nu ma mai joc asa, nu exista scuze ca n-am timp, nu apuc, e clar ca nu se scrie ptr ca nu va place "atmosfera". No nici mie nu-mi place cand nu se scrie, imi taie si mie orice chef. Treaba am destula, asa ca imi dedic timpul copiilor si gospodariei. Revin cand va reveniti si voi.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
douradoudou spune:
sunt eu pe aici dar voi nu prea...hhhhhmmmmmmmmmm
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri