Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

apar si eu ..... pfoai mult ati scris...
ma bucur ca Domi de Ramo ii mai bine si se intorc acasa
monis, fain cadoul primit

na am cumparat si eu cartofi dulci, sa vad ce o sa-i dau la pitic sa pape.......mi-au placut ffff mult, i-am fiert doar asa in coaja si i-am mancat goi, sunt exact ca ludaia la cuptor...

fetelor spuneti-mi ceva impotriva constipatiei ca deja morrrr pur si simplu (si nu miere dimineata, sau fructe, sau suc) ceva ultra strong, ca astea sunt fix zero pt mine.......mai am si hemoroizi si sangerari cateodata (tinand cont ca am scaun o data pe sapt, si ala tare de innebunesc)......ceva puternic care poate fi luat daca alaptez.......multumesc anticipat

poate ca trebuie sa-ti reglezi din alimentatie, ciorbe, lichide, ceai de musetel, iaurturi.
eu am fost la fel, nu insarcinata sau acum cand alaptez, inainte, si sa rezolvat doar modificand alimentatia

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna,

Vreau sa va intreb. LA biserica mi-a zis preotul sa vin cu panglica pt mir. Voi cat de lunga ati avut panglica? La ce i-a folosit? Dar panza de scos bebelusul din apa? CAt de lunga a fost?

Mersi

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Ramonik tu vrei sa faci tae bo acasa sau sa mergi undeva?
Fetele din Iasi pe unde stati si pe unde va plimbati cu copii?? Poate e careva aproape de mine..si ne vedem la impins carutul

acasa faceam si inainte si acum tot acasa vreau sa fac.
cat despre plimbare, poate ne organizam sa ne vedem mai multe zilele astea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

A_driana pt constipatie. Pe mine ma jauta de minune.

Compozitie Mentholax

Mentholax
O capsula Mentolax, avand un continut net in greutate de 200 mg , contine 20 mg extract purificat de senna (Cassia occidentalis), 100 mg ulei de menta (Mentha Piperita) si excipienti : ulei vegetal hidrogenat tip II si ulei purificat de soia. Invelisul capsulei : gelatina, glicerol 85%, sorbitol, etil hidroxibenzoat de sodiu, oxid maron de fier, oxid negru de fier, propil hidroxibenzoat de sodiu, oxid rosu de fier, colorant rosu din Dactylopius coccus (Cochineal red).

Actiune terapeutica Mentholax
Mentolax este un supliment natural care combina proprietatile laxative ale extractului de senna cu cele antiflatulente si antispastice ale uleiului de menta. Mentolax se prezinta sub forma de capsule moi enterosolubile care nu irita stomacul si se deschid direct la nivel intestinal, unde isi exercita efectul de stimulare a tranzitului, favorizand totodata eliminarea excesului de gaze si ameliorarea spasmelor intestinale. Efectul apare in mod normal in 6-12 ore dupa administrare. De aceea se recomanda utilizarea capsulelor de Mentolax in cursul serii pentru ca efectul sa apara dimineata.

Indicatii Mentholax
Mentholax este util pentru tratamentul constipatiei habituale si ocazionale, in special cea asociata cu flatulenta.

Doze si mod de administrare Mentholax
Adulti: constipatia habituala (cronica) : 1 capsula de 3 ori pe zi.
Constipatia ocazionala: 1-2 capsule seara.

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Multumesc tuturor pt gandurile bune

Am luat aparat de aerosoli... si l-am convins pe Mihnea sa-si tina singur mascuta... am " negociat" o tine el... dar sa nu-i pun elasticul ca se sperie... Dam eurespal 2ml/2ori pe zi; aerius 2 ml ( dar ma enerveaza ca asta e pt alergii si bebe nu are alergie la nik... stiu eu) ; aerosoli cu ser fiziologic si dexamed ( iar asta e corticosteroid) si inca 3 zile antibiotic. Miercuri sun la dr sa vedem daca oprim. Am puat probiotice, dar trebuie sa merg sa iau altele ca , de tuta ce-s n-am realizat ca praful se dizolva in ceva.... deci in lm... si ma ia jalea sa storc atat cat sa-l ameste... deci trebuie sa iau picaturi... dar eram asa preocupata de aparatul de aerosoli si de Mihnea care se foia teribil in bratele mele... ca abia acasa m-am intrebat cum ii dau eu praful ala

Nepotica va fi externata maine... a avut pneumonie... si a facut ampicilina injectabil dupa antibiograma... deci... e minunat.... avem de toate... Cand iese din spital... vedem noi unde sta.,... dar nu a mine... ca mi-e teama de alte infectii ce putea sa ia de prin spital... si apoi... habar n-am daca de asta a scapat... si deja ma doare capul pe mine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Eu cand am botezat(am fost nasa)le-am cumparat...se gasesc la magazinele cu lucrusoare pt bebei.Panglica cred ca avea cam 1 metru parca iar panza este gata croita cu danteluta pe margini.Stiu ca nasa le cumpara pe astea.

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna,

Vreau sa va intreb. LA biserica mi-a zis preotul sa vin cu panglica pt mir. Voi cat de lunga ati avut panglica? La ce i-a folosit? Dar panza de scos bebelusul din apa? CAt de lunga a fost?

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscrelu - tinem pumnii sa va faceti bine cat mai repede

DianaR - multam fain pt. raspuns.

camy - ma bucur ca ti-au prins bine sfaturile mele, asta e singurul mod in care poti slabi sigur si sanatos. partea mai proasta e ca stilul asta de viata cam trebuie tinut mereu, ca daca revii la obiceiurile alimentare anterioare (cu dulciuri, fainoase etc), revin si kilogramele in plus...
bine ar fi sa ma pot si eu apuca de "regimul" asta, insa deocamdata nu, pt. ca alaptez si nu vreau sa pun asta in primejdie. mai incolo, am timp, acum prioritatea e bebelusa.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Vreau sa va intreb si eu ...la mir voi cum ati procedat cu masa?Adica ati avut timp sa pregatiti mancarea? Ca eu ma gandesc cum sa fac, ca botezul este duminica(18.04)si luni mirul... cand gatesc?Sambata o sa fie program de epilat,gomat,masca si alte pedichiura,manechiura.
Ca doar nu o sa fac de vineri mancare pt luni
Finii mei au facut botezul acasa si au avut invitati si sambata si duminica fiindca nu era loc sa faca doar intr-o zi,asa ca mirul a fost odata cu petrecaretii de duminica...
Hai ca v-am plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Am venit si noi de la doctor pediatru (altul).
Intr-adevar trebuie un consult la ortoped si eco de sold .Osul nu e deformat , insa este un surplus de grasime pe partea dreapta ce trebuie investigat .Mi-a spus ca poate fi de la pozitia defectuoasa (tinut in brate doar pe o parte , pampersul strans mai mult intr-o parte , dormitul doar pe o parte) .Abia pe 15 am gasit loc la eco .

Intre timp suntem foooarte bine (doamne ajuta ) , si doar ne-a propus analize de calciu ,fier si specifice pt depistarea rahitismului , ca sa vedem cam cat timp mai putem sa nu ii dam vigantol (pt ca se inchide fontanela repede ).
Insa nu s-a putut .El fiind dolofanel nu i-a gasit vena si cand i-a gasit-o dupa multe intrari si iesiri cu acul de am zis ca o strang de gat pe asistenta aia , i-a spart-o . Drept urmare i-am spus sa-mi lase copilul in pace ca ii scoate acul pe partea cealalta si renuntam la analize .Ce o vrea Dumnezeu .
A oftat saracutul tot drumul pana acasa , si pe langa asta am murit de cald in masina ca a fost o caldura de scoteai limba . Nu mai merge aerul conditionat . Am mers asa usor cu geamul deschis , dar tot transpirat fleasca l-am adus , curgeau apele de pe el . Cand l-am dezbracat acasa si l-am schimbat , era atat de fericit ..ca nu mai stia ce sa faca .

Urmatoarea doza de Rotarix mi-a spus sa o fac la 5.5 luni si Prevenar-ul pe la un an , daca nu face nici o otita pana atunci (doamne fereste ). Daca face , il facem atunci .

Voi faceti Prevenarul ?

Pt Tina . sunt perioade si perioade . uneori copilul mananca rar , si noaptea cere odata , alteori- cum a fost saptamana trecuta , al meu s-a trezit din 3 in 3 ore sa pape . sanul e suficient , nu iti face griji . deasemenea eu m-am invatat cu el si stiu cand are perioada de crestere , atunci mananca mult si des .sau cand pur si simplu vrea sa stea la san , sa ne iubim , sa vorbeasca cu tatzica . o strange , imi zambeste , se uita in ochii mei , dar de papat mai putin . cand il ridic bazaie dar ii trece .
eu mai sustin pieptul cu ceai de lactatie bio de la Hipp si bere fara alcool (1 pe saptamana ) si alimentatie echilibrata , fara excese . e foarte bine .
si sa stii ca am mancat si ciocolata cand am avut pofta si praji si bebe nu are nimik . se invata si el , insa sa nu exagerezi .

Ma bucur ca Dominic este bine .

Pt CONSTIPATIE e foarte bun Duphalac . Si iaurt cu bere
Eu in ultimele 4 luni de sarcina am iesit doar cu supozitor cu glicerina , si credeam ca o sa raman toata viata dependenta , insa nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dankutza panglica aia o ia nasa, si trebuie sa aiba cam 1 m lungime...dar o gasesti la magazinele cu lucruri pentru bebe...de asemenea panza pe care o sa fie scoasa fetita la fel!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput