Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)
Raspunsuri - Pagina 4
Jay spune:
`neatza fetelor !
Multumesc ptr liunkurile de la marea intalneala!! taaaaaaare frumos, am stat pierduta in ganduri, uitandu-ma la poze...as fi vrut si eu intalneli d-astea! va felicit!
Medicii de aicvi recomanda ca intai sa incep[i cu cereale de orz, de orez, de soya si pe urma de grau.
Dupa aia bagi vegetale: morcovi, mazare, cartofi dulci si mazare verde sau galbena.
Dupa aia fructe ( dupa ce mananca regulat 3-4 vegetale) : banane, pere, piersici, caise si prune.
Apoi proteinele, carnea.
Dar pana ajungem acolo , mai e.
Voi ce scheme aveti? de diversificare, vreau sa spun.
magdaz_ina spune:
pt. vestile bune despre RamonaC si printisorul ei!
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
laviniablaga spune:
poze
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
DianaR spune:
Yupi ce veste buna! Vin RamoC si Domi acasa!
Tina, la intrebarea ta pot sa-ti raspunda oricare din fetele care alapteaza. Probabil trece printr-un puseu de crestere, asa ca goleste tot seara si se mai trezeste odata noaptea. Chiar si asa te numeri printre norocoase. S-ar putea peste cateva zile sa-si revina la programul cu care erai obisnuita sau poate sa nu renunte la trezirea de noapte, se poate sa se trezeasca si mai des de acum inainte. Am mai spus de multe ori ca sanul ptr puiuti e mai important decat ca simpla sursa de foame, inseamna apropierea de mama, poate sa ceara sanul doar asa sa spuna "mi-a fost dor de tine, mami". Deci nu-i cazul de competare sau diversificare, sanul ii e arhisuficient acum. In puseele astea de crestere sug mai des si mai mult (practic golesc sanii mai des) ca sa stimuleze productia de lapte sa ajunga sa satisfaca cerintele lor crescute.
Ramonika, depinde de a medic la medic si mi se pare normal. Ptr ca numai medicul care a operat stie ce materiale a folosit, ce fire, tehnica chirurgicala, eventuale particularitati sau situatii speciale. Asa ca e cel mai bine sa intrebi medicul. In cele mai multe cazuri un 6 luni ar fi supersuficient. pana atunci poti face exercitii care nu-ti solicita abdomenul ( alergare, bicicleta, stepper etc).
Ionela ti-a spus bine Cosminik, eurespalul e antiinflamator pe caile respiratorii, antitusiv, expectorant si bronhodilatator. Adica bun in infectiile de tract respirator care afecteaza bronsiile.Pupici lui Mihnea sa se faca bine!
Alinush despre inhalatii am o parere buna, in sensul ca rau nu prea fac, bine pot face si mai ales cresc increderea mamicilor ca pot trece peste viroze fara sa apeleze la antibiotic (cam ca si la medicamentele homeopate).
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Monica9, gasesti Galactogil la farmaciile Dona (poate si la altele, dar la astea am avut posibilitatea sa caut pe net. www.farmaciiledona.ro/produse/galactogil-pulbere-x-210g-iprad-sante-I703" target="_blank">aici poti verifica daca exista selectand la judet Timis.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
A_driana spune:
apar si eu ..... pfoai mult ati scris...
ma bucur ca Domi de Ramo ii mai bine si se intorc acasa
monis, fain cadoul primit
na am cumparat si eu cartofi dulci, sa vad ce o sa-i dau la pitic sa pape.......mi-au placut ffff mult, i-am fiert doar asa in coaja si i-am mancat goi, sunt exact ca ludaia la cuptor...
fetelor spuneti-mi ceva impotriva constipatiei ca deja morrrr pur si simplu (si nu miere dimineata, sau fructe, sau suc) ceva ultra strong, ca astea sunt fix zero pt mine.......mai am si hemoroizi si sangerari cateodata (tinand cont ca am scaun o data pe sapt, si ala tare de innebunesc)......ceva puternic care poate fi luat daca alaptez.......multumesc anticipat
A_driana, de David-Andrei
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana apar si eu ..... pfoai mult ati scris... ma bucur ca Domi de Ramo ii mai bine si se intorc acasa monis, fain cadoul primit na am cumparat si eu cartofi dulci, sa vad ce o sa-i dau la pitic sa pape.......mi-au placut ffff mult, i-am fiert doar asa in coaja si i-am mancat goi, sunt exact ca ludaia la cuptor... fetelor spuneti-mi ceva impotriva constipatiei ca deja morrrr pur si simplu (si nu miere dimineata, sau fructe, sau suc) ceva ultra strong, ca astea sunt fix zero pt mine.......mai am si hemoroizi si sangerari cateodata (tinand cont ca am scaun o data pe sapt, si ala tare de innebunesc)......ceva puternic care poate fi luat daca alaptez.......multumesc anticipat A_driana, de David-Andrei |
incearca supozitor cu glicerina pentru adulti sau daca nu LAXAMAG...eu am folosit supozitor LAXAMAG cand am fost gravi si e ok!Dar, sa stii ca pe prospect scrie ca in cazul alaptarii produsul poate fi utilizat numai la recomandarea medicului...dar supozitorul cu glicerina e ok
A_driana spune:
lavi, dar si supozitorul cu glicerina cat de des poate fi folosit? am folosit si din ala si am avut scaun abia a 2-a zi, si ala cu greu........si faza ii ca degeaba imi pun supozitor si fac, si apoi o sapt iar nu fac.....habar n-am ce mi-ar trebui, ceva tablete luate o perioada de timp (sa nu creeze dependenta), sau cumva sa se regleze......da puii mei mai stie ce sa incerc....miere, portocala, activia cu fibre, compot si gem de prune, nici un efect
p.s. acuma vad pe prospectul la laxamag ca nu-i indicat la persoanele cu hemoroizi
A_driana, de David-Andrei
strumfy_12 spune:
ce bine ca se intoarce Dominic acasa...
Astept sa aud vesti la fel de bune si de la Ionela si Alinus
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana lavi, dar si supozitorul cu glicerina cat de des poate fi folosit? am folosit si din ala si am avut scaun abia a 2-a zi, si ala cu greu........si faza ii ca degeaba imi pun supozitor si fac, si apoi o sapt iar nu fac.....habar n-am ce mi-ar trebui, ceva tablete luate o perioada de timp (sa nu creeze dependenta), sau cumva sa se regleze......da puii mei mai stie ce sa incerc....miere, portocala, activia cu fibre, compot si gem de prune, nici un efect p.s. acuma vad pe prospectul la laxamag ca nu-i indicat la persoanele cu hemoroizi A_driana, de David-Andrei |