Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, m-am uitat acuma pe prospect si nu-i permis in alaptare...si...nu-i indicat persoanelor cu x,y,z, pb......si bineinteles ca eu sunt persoana aia ...dupa ce nu voi mai alapta (habar n-am cand voi putea spune stop, asta daca ii dupa mine) probabil voi incerca ceva tratament mai agresiv, desi toti doctorii mi-au spus ca la ce am eu acolo numa cu cutitu se poate rezolva (dar nici dupa aia nu am garantia ca voi fi intr-adevar bine, asta-i partea nasoala)
oricum mersi mult

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
de obicei la ora 10-11 seara, la noi se trag obloanele... chiar toata lumea se culca la ora asta?

nu, eu ma culc pe la 8,30 seara mai nou
daca printesica se trezeste la 6-7 dimineata si nu-i pot schimba eu programul dupa al meu, imi schimb eu programul dupa al ei.
faza naspa e ca tot zombi sunt la 7 dimineata...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monis uitai sa zic. Merci de sfatul referitor la nurofen. Eu sper insa sa nu mai fie nevoie sa ii dau si sa nu mai avem crize de astea de plans interminabile.
Ramonika e bine ca poti dormi. Eu ma culc in general pe la 12-1 noaptea. Aseara m-am culcat la 11 ca nu era sotzul plus ca de cand sunt numai eu cu el cam rar momente de liniste...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No asa mai da am avut si eu ce citi. Voi iesiti la scris cand ma bag eu in pat.

Monis, de Mad Men v-am tot spus eu, am povestit si de fazele socante din film ptr obicieiurile de azi (copii liberi nelegati in masina, gravide care beau si fumeaza, mamici care fumeaza in camera copilului nou nascut, nastere cu anestezice pe vena la greu, nu alaptau, barbatii beau la greu la lucru din bautura pusa la dispozitie de firma, aruncau mizeriile pe unde aveau chef, loveau copii etc). Sa stii ca eu m-am uitat la toate trei seriile (asta acum de cand s-a nascut Teo) si nici n-am fost curioasa sa vad episoadele noi din 24, lost, Grey, House si altele care imi plac ptr ca m-a captivat. Dar ii din anii 60, nu 50.
Eu am scos-o pe Teo in pantaloni si sosetute, body si o bluzita fara caciulita. Mie mi s-a parut ca si asa ii e cald. Azi e innorat, mai punem un sfetaras peste sa-l pot scoate usor.

Alinush, pai daca is numai muci nu prea ai de ce sa-i dai eurespal. E mai potrivit ptr infectii localizate mai jos, in bronsii (sa tuseasca si sa aibe respiratia suieratoare, rapida).

Monica sa-ti stapanesti sanatoasa wrapul. Astept si eu poze sa te vad si pe tine piranda. Cand plecati in Georgia?

LauraG, Timeea a avut un pliu in plus paralel de cel fesier si la 1 cm sub el doar pe partea stg. Radiografia de sold a fost perfecta. Deci se poate.

Many si Lumi, nu-s eu chiar asa de organizata. Am noroc ca Teo ii cumintica si doarme destul de mult, si Vlad si Timeea isi mai gasesc si singuri de joaca asa ca fur cateva minute si ptr forum. Dar vine ea vara si vacanta lor si atunci chiar ca nu ma mai prindeti voi pe mine pe aici, venim acasa dar sa mancam si sa dormim seara.

Wow ce se mai intorc ai vostri! Teo nu se intoarce decat rar de pe burta pe spate. Asa au fost si ceilalti doi, Timeea nu s-a intors pe burta decat spre 6 luni dar atunci a inceput imediat sa stea in 4 labe, s-a ridicat in fundulet de pe burtica si la 7 luni si un pic a luat-o in 4 labe. Ii faina periaoada asta cu 4 labe, mai naspa c-o fi vara si in parc n-am curaj s-o las pe jos in 4 labe, o sa mearga numa putintel prin casa in pauzele dintre iesiri.

No nu mai stiu ce-am vrut sa zic. pupilici ma pun sa calc. Nu va spun cate am de calcat...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

doarme toata lumea?
al meu copil doarme de o ora, eu stau cucuvea, astept schimbu' 3: shtephyyy, ancutzaaa, laviii

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

eheeeee ...am schimbat tura demult ... incercam sa-i facem program Sabinei si dupa ora 23 cand adoarme ea stingem tot: televizor, calculator, lumini, etc

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, nush ce setari are contul picassa de poze pe fulgusori2009, ca atunci cand cineva scrie un comentariu la o poza, mi-l traduce cred ca in aromana sau meglenoromana ca nush ce limba ar putea fi aia... si la voi apare asa?

exemplul 1:
cineva scrie:
uau..ce a crescuut!! si ce codite!!
si "traducerea":
Uau .. acest lucru a crescuut! în cazul în care Codita!

exemplul 2:
ce tare seamana cu mami
si "traducerea":
marinarul acest defect cu Mami
(ma jur ca nu cunosc nici un decat pe Base)

exemplul 3:
ce par mare are frumusetea.
si "traducerea":
de catre iaz sunt frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

este foarte interesant site-ul de hainute .
insa cred ca mai ma cuplez cu o cunostinta , pt a face 500 de ron , asa pt inceput sa vedem cum sunt .

eu nu am aruncat direct pampers-ul . l-am lasat in cos , in punga de gunoi . de azi incep sa il arunc direct .sper sa nu fie nici o problema .

manuta lui Gani e vanata taree desi i-am pus compres. si parca i s-a imprastiat sangele prin manute, are asa mici brobonele rosii .
uff, niciodata nu mai las sa il intepe , doar cand se vor vedea venele

MANY , in calcai nici vorba se intepat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mai, nush ce setari are contul picassa de poze pe fulgusori2009, ca atunci cand cineva scrie un comentariu la o poza, mi-l traduce cred ca in aromana sau meglenoromana ca nush ce limba ar putea fi aia... si la voi apare asa?

exemplul 1:
cineva scrie:
uau..ce a crescuut!! si ce codite!!
si "traducerea":
Uau .. acest lucru a crescuut! în cazul în care Codita!

exemplul 2:
ce tare seamana cu mami
si "traducerea":
marinarul acest defect cu Mami
(ma jur ca nu cunosc nici un decat pe Base)

exemplul 3:
ce par mare are frumusetea.
si "traducerea":
de catre iaz sunt frumusete.

Si la mine se vede tot asa.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Noi de sambata ne-am mutat cu catel si purcel la buni. Pfff ce bine e...ies cu buni prin oras, sau cu sora-mea si cu pitica bineinteles. Mai rau este ca sotul e la Bucuresti. O sa vina in weekend sa stea cu noi ca moare de dor.

Monis ca iti urez cu intarziere dar sora-mea a avut ceva probleme cu netul.

Si eu incep sa cercetez pt o crema cu FP ca deja e un soareee. Am gasit asta.
http://www.rangali.ro/details.php?categ_id=8&subcateg_id=0&prod_id=186

Sper sa mearga linkul.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Laviiii ce-i cu vorbele astea la tine? vrei sa iei bataie? de ce te simti tu cu musca pe caciula cand suntem 112 fete pe-aici si toate contribuim la mentinerea forumului activ sau mai putin activ, depinde de perioade si situatii... nici sa nu te gandesti sa te invinovatesti ! te rog FII TU !

Diana noi ne scuzam ca am lipsit dar cat e soare afara nu stam in casa, iar seara cand ne adunam mai facem cate ceva prin casa pana incepe concertul...Sabina are o saptamana de cand plange seara de seara aparent fara motiv si din senin...e de la gingii sigur... o dau cu dentinox si se calmeaza 5 minute apoi o ia de la capat...stam cu ea numai in brate cate 2-3 ore si nu mai stim cu ce sa-i atragem atentia ca sa uite de durere si de plans...

hai ca ne revenim noi...asta e , mai sunt si perioade cu activitate slaba pe forum dar sunt convinsa ca nu atmosfera e cauza

Lumi multumim, da, Sabina are multa treaba cu piciorusele dar nu ii plac decat cand e dezbracata...ce mult as vrea sa merg in gradina botanica, cred ca nu am mai fost de cand eram in liceu ...poate mai ajung si eu peste 2-3 saptamani in Iasi si facem o reuniune mai mare de data asta

legat de dintisori sa stii ca si la Sabina se vede o umflatura alba la canin , si eu ma gandeam ca nu e posibil sa iasa inaintea incisivilor

va las, azi mergem la vaccin asa ca trebuie sa ne pregatim si sa iesim din casa

va pup

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput